IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ами Даунинг човека си е крило - идеален е за Мидълсбро за борбата им за влизане в Премиършип...ама за отбори, които вече са влезли там е отделен въпрос!?!
    Все пак си е решение на Роджърс да им смени местата с Енрике...въпреки че последния е на път да се превърне във втория опасен футболист на Пуул след Суарес...
    То като гледам статистика Пуул май нямат друг голмайстор в първенството - вчера Бейл, преди това Суарес, Суарес, Лейтън Бейнс,.....а има - Стърлинг 1-0 срещу Рединг на 20.10.2012 - има няма 40 дена от тогава
    Преместването на Енрике напред дава резултати и той започва да играе много силно, но Даунинг е наистина голямо недоразумение и където и да го сложат все ще е слаб.
    За головете си прав, няма кой да вкарва, особено много липсват головете на Джерард

Коментар

• БРАВО КРАСИ, БРАВО АНЕВ!!!

Анев смая фаворитите с осмо място в Йостерсунд

НОВСПОРТ

Биатлонистът ни Красимир Анев направи най-доброто състезание в кариерата си и дори имаше шанс за подиум в Йостерсунд, преди да завърши в крайното класиране на осмо място.

Французинът Мартен Фуркад спечели първия старт за сезона от Световната купа в шведския зимен курорт с време 50:44.7 минути. Фуркад, който е действащ носител на големия кристален глобус, изпусна само веднъж от стрелбата, за да изпревари с 12.3 секунди Доминик Ландертингер .

Австриецът, четвърти в генералното класиране за миналия сезон, също удари 19 мишени и доказа добро физическо състояние след прекарана операция на коляното през пролетта. Германецът Ерик Лесер пък стреля без грешка за първия си подиум в кариерата, завършвайки трети, на 21.7 секунди зад победителя. Шок обаче изглеждаше възможен, когато Анев и Ондрей Моравец от Чехия, които досега нямат подиум за Световната купа, влязоха за последна стрелба без грешка преди това.

Анев пропусна последния си изстрел и трябваше да се задоволи с осмо място, все пак най-добро досега в кариерата му. Моравец пропусна два изстрела и остана 14-и.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Аз хвърлях по едно око, честно казано не мисля, че бяха дузпи, разбира се едното положение можеше и да се свири, виждали сме такива дузпи достатъчно, но като цяло за мен не бяха 100% дузпи.
        Специално вчера Ливърпул сами са си виновни, защото изпускаха много ситуации. Отделно, първият гол слаба защита от Даунинг, при втория нямаше нарушение, но пък после Рейна заспа на пряк свободния
        Ами Даунинг човека си е крило - идеален е за Мидълсбро за борбата им за влизане в Премиършип...ама за отбори, които вече са влезли там е отделен въпрос!?!
        Все пак си е решение на Роджърс да им смени местата с Енрике...въпреки че последния е на път да се превърне във втория опасен футболист на Пуул след Суарес...
        То като гледам статистика Пуул май нямат друг голмайстор в първенството - вчера Бейл, преди това Суарес, Суарес, Лейтън Бейнс,.....а има - Стърлинг 1-0 срещу Рединг на 20.10.2012 - има няма 40 дена от тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Не играем добре, но тази игра е на точки и победи. Предпочитам да играем зле и да печелим, отколкото да играем прекрасно и да сме в средата на таблицата.
          Това е повече от ясно.

Коментар

Аз хвърлях по едно око, честно казано не мисля, че бяха дузпи, разбира се едното положение можеше и да се свири, виждали сме такива дузпи достатъчно, но като цяло за мен не бяха 100% дузпи
            Не ми се и търсят из нета. Ще има още такива случаи заради глупостите на Суарес.
            Life won't wait for you.

Коментар

Това няма значение. Важното е че Роджърс орева цяла Англия и сега медиите го правят на пух и прах. Аман от това съдийство баси.....
              Що? По дифоулт само дедо Сашо ли може да риве?

Коментар

но като цяло за мен не бяха 100% дузпи
                Това няма значение. Важното е че Роджърс орева цяла Англия и сега медиите го правят на пух и прах. Аман от това съдийство баси.....
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Аз не съм гледал мача с Тотнъм и не мога да коментирам претенциите на Роджърс ама сега виждам, че съдия е бил манкската курва Фил Даут СмЕх.
                  Според някои английски медии това е бил един от най хубавите мачове този сезон - но по диема даваха мега спектаклите Челси-Фулам и Юнайтед - Уес Хам

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Аз не съм гледал мача с Тотнъм и не мога да коментирам претенциите на Роджърс ама сега виждам, че съдия е бил манкската курва Фил Даут СмЕх.
                    Аз хвърлях по едно око, честно казано не мисля, че бяха дузпи, разбира се едното положение можеше и да се свири, виждали сме такива дузпи достатъчно, но като цяло за мен не бяха 100% дузпи.
                    Специално вчера Ливърпул сами са си виновни, защото изпускаха много ситуации. Отделно, първият гол слаба защита от Даунинг, при втория нямаше нарушение, но пък после Рейна заспа на пряк свободния
                    Last edited by znae6t; 29.11.2012, 11:49.

Коментар

Не знам, но вчера пак ми се затвърди мнението, че Манчо нищо не играе, а Ван Перси е незабележим. Вкара гол, разбира се, но това не променя нещата. Нещо много яко куца в средата на терена и в идеите за развитието на атаките.
                      Не играем добре, но тази игра е на точки и победи. Предпочитам да играем зле и да печелим, отколкото да играем прекрасно и да сме в средата на таблицата.

Коментар

Е как ще стане това бе Марински? Вие имате 3 победи последните 14 мача...

Единственият начин да ни попречите е да купуте на полусезона Кака, Фалкао и Снайдер и тогава пак няма да е ясно. Според мен в момента трябва да се фокусирате върху отбори, като Стоук, Суонси, УБА и тн. Те са вашите конкуренти.

Иначе съм сигурен, че ще ни помагате доста тази година по пътя на 20тата титла. Вече ни помогнахте с Челски.
                        Не знам, но вчера пак ми се затвърди мнението, че Манчо нищо не играе, а Ван Перси е незабележим. Вкара гол, разбира се, но това не променя нещата. Нещо много яко куца в средата на терена и в идеите за развитието на атаките.

Коментар

• Аз не съм гледал мача с Тотнъм и не мога да коментирам претенциите на Роджърс ама сега виждам, че съдия е бил манкската курва Фил Даут СмЕх.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Колец, тоя карък ще свърши и ми се струва, че баш накрая дедо Сащо ще страда точно от пуул... Д
                            Е как ще стане това бе Марински? Вие имате 3 победи последните 14 мача...

Единственият начин да ни попречите е да купуте на полусезона Кака, Фалкао и Снайдер и тогава пак няма да е ясно. Според мен в момента трябва да се фокусирате върху отбори, като Стоук, Суонси, УБА и тн. Те са вашите конкуренти.

Иначе съм сигурен, че ще ни помагате доста тази година по пътя на 20тата титла. Вече ни помогнахте с Челски.

Коментар

• Коментар

https://twitter.com/OfficialLFC
                                Official LFC ‏@OfficialLFC
                                RODGERS: "We had 65% possession tonight. To me, that's more important than goals."

Колец, тоя карък ще свърши и ми се струва, че баш накрая дедо Сащо ще страда точно от пуул... Добре знаем какво е важно за дедо Сашо - да бием, независимо от представнето, справедливостта, помоща на съдийте и тн.. Справка - последният мач на мангалчестър в Ливърпул, помниш ли как напълнихте гащите, а?

Коментар

Working...
                                X