Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе ти не си знаеш и собствения отбор. Жервинио и Уолкот какви са според теб?от франс-мангал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Пиша го със съжаление, арсенал винаги са ми харесвали като отбор - преди, като доминант и постоянен кандидат за титлата, сега - като бедното слугинче, тип пепеляшка, на което всички симпатизират по милостверваш ли си ................... или просто нямаш друга работа и си разработваш вкочанената си клавиатура сутрин рано преди работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот 30 човека в отбора има едва трима които отговарят на определението което им даваш - франсмангал - това са Саня, Диаби и Коклен
)The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевсичкуту мангал и измет в ингилизко иска да игрА при мосюто... и после се сърдите, като ви викат франсмангал, а то си ви е точно по мярка
то по твоята логика повече резон има да им викаш - дружина полская -> Счесни + Фабиански + Кошчелни (французин от полски произход) + Подолски (германец от полски произход)
груйчо, знам, че много те боли, но не това е начина
Коментар
-
Първо всеки човек е заменим. Венгер също. Незаменими няма. И е съвсем нормално чернокожите да искат да играят при него, понеже знаят че ще получат достатъчно шансове за изява. Венгер е толерантен човек и не дели футболистите си на бели и черни. И да ти кажа под секрет, че много скоро топчето отново ще пукне.
Коментар
-
ами принципно не обсъждаме чукотките (то май аз съм им единственият полуфен тук) и не обясняваме колко е велик поредният мениджър начело на отбораГоврим си за арсен, в който тръстваме до втръсване, щото няма друга алтернатива и макар да сме го казвали хиляди пъти, че са отбор, обиграващ играчи за големите отбори, какъвто топчето вече не е, феновете му продължават да си верват, щото facing the truth е много болезнено за тях. Това е, почти се превръща в диагноза вече
П.С. Пиша го със съжаление, арсенал винаги са ми харесвали като отбор - преди, като доминант и постоянен кандидат за титлата, сега - като бедното слугинче, тип пепеляшка, на което всички симпатизират по милост
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеКато говориш за "франсмангал", кажи нещо за отбора на Челси до миналата година. Дрогба, Анелка, Малуда, Есиен, Оби Микел, Рамирес..... Ще спра дотук, макар че на определението "мангал" отговарят още няколко човека от отбора.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевсичкуту мангал и измет в ингилизко иска да игрА при мосюто... и после се сърдите, като ви викат франсмангал, а то си ви е точно по мярка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЛично аз останах впечатлен от този Бентеке, но иначе Вила са доста зле.
Арсенал е клубът, който обичам.
БЕНТЕКЕ МЕЧТАЕЛ ЗА АРСЕНАЛ
Коментар
-
Демба Ба иска трансфер в Арсенал
Голаджията на Нюкасъл Демба Ба разкри, че има желание да премине в отбора на Арсенал през зимния трансферен прозорец, но това зависи от интереса на лондончани към него.
27-годишният топ-нападател може да напусне Нюкасъл за сумата от 7,5 милиона паунда, каквато е освобождаващата клауза в неговия договор със „свраките“.
„Нормално е да се спекулира около моето име, защото всички са наясно с моята освобождаваща клауза. Арсенал се нуждае от нападател и ако Арсен Венгер иска да ме вземе, той знае какво трябва да направи“, коментира сенегалецът.
Нападателят призна, че би приел оферта от Арсенал.
Демба Ба има 11 гола с екипа на Нюкасъл от началото на сезона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи обиждат се защото са такива.
http://www.winner.bg/analisys/read64484.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми там бритиш хомосекшуълс много се дразнят някой да ги обижда на гей/пидирас и прочие! Виж братушките хич не ги е еня:
Спалети определи като „глупост“ расисткия манифест на феновете на ЗенитLife won't wait for you.
Коментар
Коментар