IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото днес се говори, че Манчо ще дооформи пенсионерската си халфова линия с Франки Лампард

Коментар

• Божинов: Искам да играя, ще сменя отбора при добра възможност

В Премиълийг, Серия А и Португалската лига не играеше достатъчно, сеге в Серия Б не играе достатъчно...може би е време да се пробва в C1....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        +1 и не само е вероятно, ами почти 100% ще им даде - може да е в края, но ше даде И понеже всички забравяте за бетинг компаниите, то аз ще го играя този мач Х2 (това с най-много пари), една обръщачка 1/2 и дузпа за Ливърпул
        Груйче, запази си големия залог за домакинствата на Челси и Шити. Смятам че там ще "изскочи заека" ама дано този път ние спечелим "най-оспорваното" първенство в света

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

И още нещо, противно на всички очаквания нищо чудно Уеб да подпре Ливърпул този път с някоя дузпа или червен картон, за да си оправи имиджа.
          +1 и не само е вероятно, ами почти 100% ще им даде - може да е в края, но ше даде И понеже всички забравяте за бетинг компаниите, то аз ще го играя този мач Х2 (това с най-много пари), една обръщачка 1/2 и дузпа за Ливърпул
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Тотнъм имат най-добрия треньор, за съжаление
            aхахаха, това е за бисери и вицове, честно
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              И още нещо, противно на всички очаквания нищо чудно Уеб да подпре Ливърпул този път с някоя дузпа или червен картон, за да си оправи имиджа.
              Ако направи това няма да му е необходим имидж, защото Фъргьо няма да му даде повече нито един "наряд"
              Life won't wait for you.

Коментар

• За мен и двата мача са непредвидими. Манчо е по-логично да бие разбира се, просто Ливърпул в момента нямат самочувствието за такъв двубой и ще се пропукат яко отзад, а и тренерът им още не е подготвен да води големите мачове. В предвид и на слабата защита на Манчо, според мен ще има доста голове в мача - нещо като онова 3-2 с хетрика на Бербатов.
                При Арсенал-Сити е възможно абсолютно всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Но от друга страна защо само това коментирате? Дайте някаква чисто футболна прогноза. Според мен юнайтед са в по-добра форма, фъргюсън ротира много сполучливо отбора и РВП се вписа отлично, затова мисля да пробвам една 1-ца.....мисля че единствения шанс на Ливърпул е да играят с двама нападатели и така да ударят юнайтед по слабата им защита, ама Роджърс ще поеме ли този риск?
                  Аз напоследък играя мачовете на Юнайтед или над 2.5 или Гол/гол. Аз очаквам нещо като 3-1,2-1...пък да видим!

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Мача Арсенал-Сити 1ца/овър...само защото ЯЯ и Жервинио са в Африка дано Джеко не ни изненада кофти де
                  Тука не мога да се съглася! И двата отбора ще подходят максималко предпазливо към мача и мисля, че ще е някое 1-0 / 1-1 / 0-1.
                  Виж h2h статистиката: в последните 8 мача (от 2010 насам) само един овър - онова 0-3 на Етихад!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Сигурен ли си че ще играете мач 90 минути?
                    По едната немска телевизия "Sport1" тези дни гледам един турнир на малки вратички в зала, където повечето отбори са от Бундеслигата! Имам един предположения, че точно такова мачле ще играете с Шалкето!
                    Не, просто гледам в живитерезултати, че ни има, ама идея нямам къв е размера на вратите ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Не всички рефери ви подкрепят а повечето.И не само заради това печелите титлите.В повечето случаи сте по-добрите.И имате най-добрия треньор.
                      Тотнъм имат най-добрия треньор, за съжаление

Коментар

• Наистина е малко странно да сложат Уеб съдя на точно този мач......

Но от друга страна защо само това коментирате? Дайте някаква чисто футболна прогноза. Според мен юнайтед са в по-добра форма, фъргюсън ротира много сполучливо отбора и РВП се вписа отлично, затова мисля да пробвам една 1-ца.....мисля че единствения шанс на Ливърпул е да играят с двама нападатели и така да ударят юнайтед по слабата им защита, ама Роджърс ще поеме ли този риск?

Мача Арсенал-Сити 1ца/овър...само защото ЯЯ и Жервинио са в Африка дано Джеко не ни изненада кофти де

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Случайно някой да знае, дали и ако - къде ще дават нашия мач с Шалке ???
                          Сигурен ли си че ще играете мач 90 минути?
                          По едната немска телевизия "Sport1" тези дни гледам един турнир на малки вратички в зала, където повечето отбори са от Бундеслигата! Имам един предположения, че точно такова мачле ще играете с Шалкето!

Коментар

• Случайно някой да знае, дали и ако - къде ще дават нашия мач с Шалке ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Уви! Въпреки очакванията ти че всички рефери ни подкрепят и само за това печелим титлите си, аз съм сигурен че ще загубим един от тези мачове...просто така, за да се върне интригата в първенството!
                              Не всички рефери ви подкрепят а повечето.И не само заради това печелите титлите.В повечето случаи сте по-добрите.И имате най-добрия треньор.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Със Сити - Холси а с Челси - Клатенберг и сте готови
                                Уви! Въпреки очакванията ти че всички рефери ни подкрепят и само за това печелим титлите си, аз съм сигурен че ще загубим един от тези мачове...просто така, за да се върне интригата в първенството!

Коментар

Working...
                                X