IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Относно вратарския пост още от средата на миналия сезон ми се иска да сменим Рейна с някой по-мотивиран вратар, а този Джоунс, който от време на време пускат като алтернатива си е доста посредствен английски вратар и не става. Коатес определено не го харесвам. 3-4 мача като титуляр съм му гледал, във всеки от които допусна по няколко груби грешки.
    Всъщност Джоунс май е австралиец и даже пази на националния им отбор но е много зле! За Коатес съм съгласен, нямаш място в такъв отбор след като не можеш да вземеш една първа топка на играчи от В-групата!

Коментар

• Относно вратарския пост още от средата на миналия сезон ми се иска да сменим Рейна с някой по-мотивиран вратар, а този Джоунс, който от време на време пускат като алтернатива си е доста посредствен английски вратар и не става. Коатес определено не го харесвам. 3-4 мача като титуляр съм му гледал, във всеки от които допусна по няколко груби грешки.
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Противниковият отбор е вкарал 13 гола в 14 мача (0.93 средно на мач), а на нас вкара 3

Нашата защита е на 7-мо място в Премиършип по брой допуснати голове, т.е. чисто статистически погледнато не е слаба, но допусна 3 гола от отбор, който е от слабите в първа дивизия

Отново ти казвам, че в мач като този почти нищо не зависи от представянето на по-скромния отбор

Всеки да търси отговор сам за себе си какви са причините...
        Хаки, аз мисля, че след бързото изравняване си помислихте, че нещата ще си дойдат на "мястото"! Честно казано и аз това си помислих и сложих някой лев, че ще вкарате 3 и повече гола! След това направихте няколко пропуска, с които бихте убили мача! Обаче с Коатес и Брад Джоунс трябва да се радвате, че само 3 ви вкараха!
        Тези некадърници ако дойдат на проби в Спартак Варна и оттук ще ги отпратим!
        Просто 2ма некадърници объркаха нещата, не мисля че не бяхте мотивирани, просто на тези малки стадиончета по-слабите отбори имат предимство (пример Челси срещу Барса)! Видя в края колко удара отправихте, но просто през 13-14 човека минаха само 2 удара - гол и греда на Джерард!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Греъм, Кутинио е добър млад халф, който не мога да си обясня, защо се продава. Според мен може да ви върже с този трансфер.
          Дано да ни върже ама съм се напатил от такива наддавания.Няма да давам примери
          Life won't wait for you.

Коментар

Фаворитът играе толкова, колкото противниковия отбор му позволи да играе. Абсурдно е да си мислиш, че Роджърс или отбора излизат във всеки един мач на терена с нещо различно от мисълта за победа. The FA Cup не е малък турнир и парите от всеки един мач са много. Телевизионни права, домакински мачове и тн. Ако си имате някакви вътрешни проблеми в клуба. които ви се отразяват на играта това си е за ваша сметка.
            без да съм фен на отбора на мърситу, но мисля, че не си прав. Естествено, че място в ШЛ е несравнимо по-висока цел от някаква маргинална купичка (все пак ливера не са арсенал, дето не е вземал купа от 2 500 дни). В края на краищата ШЛ е единственият трофей, с който им остана да се гордеят, че са хегемон на острова и не само са хегемон, а имат повече титли от останалите водещи клубове в топ 6 за момента (манчестър, челси, арсенал, тотнъм и сити) общо взето заедно. Да не отваряме въпрос на кинтата, която ще падне оттам, а и да сравняваш брентфорд и Олдъм с галата и клуж, примерно, е повече от смешно. Та така
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кво пък им е голямото на Лиидс. Само стдиона.
              домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                Абе квото и да си говорим. истината е, че на големите отбори не им се играе срещу малките отбори. Не може някакви брадфорд да отстраняват Астън Вила, не може Челси с мъка да прави равен на Брендфорд, не може Лиидс да бие Тотнъм, не може Лутън да мачка Ливърпул. Прекалено много са за да е случайност или малшанс.
                Leeds е един от най-големите отбори в Англия. Не знам за какво говориш...
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Абе квото и да си говорим. истината е, че на големите отбори не им се играе срещу малките отбори. Не може някакви брадфорд да отстраняват Астън Вила, не може Челси с мъка да прави равен на Брендфорд, не може Лиидс да бие Тотнъм, не може Лутън да мачка Ливърпул. Прекалено много са за да е случайност или малшанс.

Коментар

• Противниковият отбор е вкарал 13 гола в 14 мача (0.93 средно на мач), а на нас вкара 3

Нашата защита е на 7-мо място в Премиършип по брой допуснати голове, т.е. чисто статистически погледнато не е слаба, но допусна 3 гола от отбор, който е от слабите в първа дивизия

Отново ти казвам, че в мач като този почти нищо не зависи от представянето на по-скромния отбор

Всеки да търси отговор сам за себе си какви са причините...

Коментар

Не са му казали да ги загуби, а просто са посочили основната цел. След това играчите излизат без особена мотивация в снощния мач с мисълта да пазят сили за важния мач с Арсенал в Сряда и резултата е налице. Футболът вече е много различен от годините, в които нискоразрядните отбори са печелили такива мачове, заради магията на турнира и себераздаването. В момента изненадите се получават тогава, когато фаворитът не играе нищо
                      Фаворитът играе толкова, колкото противниковия отбор му позволи да играе. Абсурдно е да си мислиш, че Роджърс или отбора излизат във всеки един мач на терена с нещо различно от мисълта за победа. The FA Cup не е малък турнир и парите от всеки един мач са много. Телевизионни права, домакински мачове и тн. Ако си имате някакви вътрешни проблеми в клуба. които ви се отразяват на играта това си е за ваша сметка.

Греъм, Кутинио е добър млад халф, който не мога да си обясня, защо се продава. Според мен може да ви върже с този трансфер.

Коментар

• Абе я по-запознатите да кажат нещо за това цигане от Интер дето го взимаме.На мене НИЩО не ми говори.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Не са му казали да ги загуби, а просто са посочили основната цел. След това играчите излизат без особена мотивация в снощния мач с мисълта да пазят сили за важния мач с Арсенал в Сряда и резултата е налице. Футболът вече е много различен от годините, в които нискоразрядните отбори са печелили такива мачове, заради магията на турнира и себераздаването. В момента изненадите се получават тогава, когато фаворитът не играе нищо

Коментар

Принципно си прав, но играха ужасно срещу отбор, който е 50+ места по-надолу в класирането.

Отбор с претенциите на Ливърпул би трябвало да ги победи с отбор от 9 човека, ако играе Суарез. Много странна и неочаквана загуба....
                            Лично за мене беше много неочаквана загубата.Също и трагичната игра.Подценяване, подценяване ама 3 паса напред да не могат да дадат това не е подценяване е безхаберие.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Мен ме интересува по-скоро Суарез да е голмайстор, иначе е истина, че ако Пърси се контузи може и да не сте шампиони. Дано да се контузи, тъкмо да видим кой ще е прав...
                              Рунката will step up ако се контузи РвП спокойно.

Коментар

Мдаа, явно ръководството категорично е определило четвъртото място като основна цел през този сезон, а участието във всички останали турнири се прекратява своевременно. Все пак сме пуснали относително титулярен състав, за да не е очевидно, че подценяваме мача и букитата да намажат Очаквам "подвизи" и в Лига Европа
                                Тоест ти си обясняваш загубата от отбор с 50+ места по-назад от вас в класирането с това, че от ръководството са казали на Роджърс да отпадне от всички турнири, за да може да се съсредоточи върху шампионата?

Ти момче не знаеш какво говориш.

Коментар

Working...
                                X