Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Марински, аз не виждам кой фен на Юнайтед ще каже лоша дума за Руньо!?
Момчето се жертва в името на отбора, дет' са вика!
През целия отбор играе нещо средно между втори нападател, плеймейкър и ляв халф-бек! Нормално е да няма тези възможности да вкарва, както предишните години, но пък отбора си върви напред: това е най-важното за феновете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗапочна вече да пишеш тотални глупости, Марине. Имаме 13 шута към вратата, като 9 от тях са точни. On top of that имаме 6 блокирани удара към вратата от футболистите на Реал. Реал могат да си разцъкват топката пред наказателното ни колкото си иска без да знаят какво да правят с нея. Нас си ни е това играта - ефективността. Малко малоумно ми се струва да тръгнем да се надиграваме с Реал, които имат в пъди по-добър състав от нашия.
На мен просто мачът не ми хареса - не очаквах лидерът в Англия да се превърне на Сток сити и да разчита на ъглови удари и преки свободни...
Личното ми мнение е, че за футбола ще е по-добре Юнайтед да продължи... Но... няма да е много лесно, освен ако не предприемете ново опълчение..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТи я кажи вие какъв ша го др..чите довечера в Ленинград!? Така де, с две думи какво да очакваме от мача?? Ако отборът им беше съставен само от местни футболисти, може би да, но Хълк, Дани, Алвеш, Витсел и останалите чужденци едва ли ще бъдат много щастливи, че ще играят при минус 4-5 градуса
Освен това Ливърпул са в състезателен цикъл и играят мачове всяка седмица, а руснаците не. Ако не се беше получил последния провал с УБА, може би щях да изкажа по-категорично мнение, че няма да загубим, но сега не съм сигурен кое от двете лица на отбора ще видим. Това от мачовете със Сити и Юнайтед или от тези със Стоук и УБА
Ако терена е подготвен добре, мисля да пробвам някое оувърче, но откъм победа на някой от двата отбора ще се въздържа"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНадяваме се в домакинството да напуснете собственото си наказателно поле няколко пъти!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТи я кажи вие какъв ша го др..чите довечера в Ленинград!? Така де, с две думи какво да очакваме от мача?
Даже ще сложа и 5 лв. да не ме е яд после.
На Роджърс, въщност му остана само този турнир в който може да поиграе, така че ще пусне всичките си "дзвьоздачки". Дет се вика и Шкъртел може да пусне, само и само да го продаде за 15 млн. евра на рашъните..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТи я кажи вие какъв ша го др..чите довечера в Ленинград!? Така де, с две думи какво да очакваме от мача?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНадяваме се в домакинството да напуснете собственото си наказателно поле няколко пъти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАми ти в гостуване срещу един от най-добрите отбори в света какво очакваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЮнайтед имаха най-чистото положение,The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Манчовците се представиха по-добре, отколкото феновете им очакваха, така че днес е напълно нормално да са в приповдигнато настроение. И единият и другият отбор изпусна победата. Удариха по една греда, Юнайтед имаха най-чистото положение, Реал пък в голяма част от мача ги бяха заградили и не ги пускаха да минават центъра. Както писах по-долу справедливо равенство и доста обещаващ реванш."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОК ...
Единствено РвП пропусна да отбележи ...
Изпуснахте ги ...
Глори, глори - МЮ !!!!!Last edited by Nikola; 14.02.2013, 10:34.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, щом смяташ че сте ги изпуснали, смятам, че твоят събеседник в случая е Полкича...
Единствено неговата фенщина може да се мери с подобно мнение за мача ...
Лично мнение ( без да се обжда никой разбира се..)
...
Аз се интересувам,
КАКВО трябва да направи лицето Ф.Жонс, за да получи картон ?
Защо нямаше дузпа срещу хилавото аржентинче, а при много по-леко съприкосновение в центъра веднага свирна фал срещу Евра ... ?
Просто казвам, че имахме две чисти положения, които ако РвП беше вкарал щяхме да победим. Какво толкова странно виждаш в това мое изказване?
Иначе ако си говорим за съдийство не мога да проумея, защо Варан не беше изгонен след нарушението срещу Евра. С 10 човека не мисля, че Реал можеха да направят нещо повече от хикс.
И да не забравяме това...
Last edited by Nikola; 14.02.2013, 10:00.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар