IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bayeeeeeeeern auf gehts!!

Тази вечер 21:30-пряко по Диема!! Прогнозите ви за това дерби??
    платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
      Гледам,че се коментират залози и т.н.
      Та да се похваля Ясен мач наистина затова -0.5, -1 азиатски за реал - коеф 6
      Браво и от мен!

Коментар

• Бъзиците почнаха

Коментар

Изпусна 7-цата на Милан-Барса, но снощи вече си ги наказал
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Аз здраво се набутах от този мач! Един приятел ми препоръча Над 2.5 гола и над 3.5 корнера за Реал и останах без един корнер!
            Понеже до 30 минута нямаше хич, а мача беше много натопорчен пусна на живо над 7.5 картона (до тогава имаше само 1 на Пике) и като вдигнаха 2 до полувремето взех да потривам доволно ръце! Бързия втори гол на Реал обаче уби и интрига и настроение, че и съдията като видя това спря да показва картони за малкото фаулове до края!
            язък, принципно не лоши прогнози, ама то си е и до късмет. Аз през уикенда се поуших, а и тоиз сигурно няма да излезе нищо, та ще внимавам със залозите и ще се пазя за ШЛ
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

браво, ей-такива постове искам да виждам в темата
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гледам,че се коментират залози и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  не, за съжаление - бях го играл Х в комбинация с гол на Бейнс и малко ме хвана яд, че се полакомих за Х, а не за класиране на реал, ама то си е моя грешла Що да е бил ясен мача - и двата отбора излязоха с титулярите, и на двата им трябва тонус преди мачовете другата седмица, което реално е турнирът, за който ще се борят, след като първенството е ясно, а купата е маргинална и все пак мачът беше важен, дори и само защото е барса-реал.
                  Аз здраво се набутах от този мач! Един приятел ми препоръча Над 2.5 гола и над 3.5 корнера за Реал и останах без един корнер!
                  Понеже до 30 минута нямаше хич, а мача беше много натопорчен пусна на живо над 7.5 картона (до тогава имаше само 1 на Пике) и като вдигнаха 2 до полувремето взех да потривам доволно ръце! Бързия втори гол на Реал обаче уби и интрига и настроение, че и съдията като видя това спря да показва картони за малкото фаулове до края!

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                    ... с резервния тренер на резервния тренер...толкова..нито на йота помръдване от шикалките с/у Милан..
                    Много си прав! Определено се вижда, че със помощника на помощника на Пеп не стават нещата! Добре че титлата вече е спечелена, а пък и в Испания повечето отбори още като излязат срещу каталунците и свалят гащите!
                    Ако Барселона играеше в Английската висша лига, отбори като Стоук, Болтън (до скоро), Уест Хям щяха да им изпиляват нервите и да им вземат точки постоянно!

Иначе почвам да се притеснявам за мача Ман Ю-Реал въпреки, че защитата на червените дяволи е в пъти по-добра от тази на Барселона!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      хахххаххаха поредното глори хънтърче се чуди на кой да прехвърли собствените си комплекси

колко години подред ВЕНГЕР излиза за вътрешните купи предимно с резервите за разлика от дъртия саркофаг който спасява сезона в тази купичка за да удовлетвори глори хънтърските манафчета
                      Явно не следиш достатъчно представянето на собствения си отбор!
                      Тази тенденция прекъсна преди 3-4 години, когато взеха да се чуват недоволни възгласи от феновете като:
                      4 години без купа...
                      5 години без купа...
                      6 години без купа...

Виж съставите, с които Арсенал загуби от Брадфорд и Блекбърн и ми кажи дали сте играли през цялото време с младите футболисти (то не че ви останаха много опитни де)!

Коментар

• мачът в събота е интиресен откъм залози - домакините ще се пазят за Манчестър, гостите евентуално да посъхранят смачкания си фасон от последните мачове - един хикс им подхожда - 2-2 или 1-1

Коментар

• ... с резервния тренер на резервния тренер...толкова..нито на йота помръдване от шикалките с/у Милан..отделно не ми се коментира трагичната защита...."Гигант" Белене имат по-добър защитен вал от Барса......все пак всяко начало си има и край... ...су Манчестър не съм много сигурен дали Реал ще надделее - все пак едно е да мачкаш средата на терена и на контра да цепиш годишни дъртаци на спринт друго е да мачкаш и атакуваш цял мач...все пак и защитата на мъглите на моменти е като на сборджийски тим от папуанските дивизии...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Груец, тоя мач беше ясен отдавна, ще се пънеш, да не си взел некой леф?
                            не, за съжаление - бях го играл Х в комбинация с гол на Бейнс и малко ме хвана яд, че се полакомих за Х, а не за класиране на реал, ама то си е моя грешла Що да е бил ясен мача - и двата отбора излязоха с титулярите, и на двата им трябва тонус преди мачовете другата седмица, което реално е турнирът, за който ще се борят, след като първенството е ясно, а купата е маргинална и все пак мачът беше важен, дори и само защото е барса-реал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              къде са феновете на Барса? Много сте тихи днес, воглаве с полкича Казах ли ви, че Моу е най-великия Да се готвят манчестър - ако няма бетинг уговорка на високо ниво, не виждам как резултатът на дъртия трафорд ще е по-различен
                              Груец, тоя мач беше ясен отдавна, ще се пънеш, да не си взел некой леф?

Коментар

• къде са феновете на Барса? Много сте тихи днес, воглаве с полкича Казах ли ви, че Моу е най-великия Да се готвят манчестър - ако няма бетинг уговорка на високо ниво, не виждам как резултатът на дъртия трафорд ще е по-различен

Коментар

Working...
                                X