If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз здраво се набутах от този мач! Един приятел ми препоръча Над 2.5 гола и над 3.5 корнера за Реал и останах без един корнер!
Понеже до 30 минута нямаше хич, а мача беше много натопорчен пусна на живо над 7.5 картона (до тогава имаше само 1 на Пике) и като вдигнаха 2 до полувремето взех да потривам доволно ръце! Бързия втори гол на Реал обаче уби и интрига и настроение, че и съдията като видя това спря да показва картони за малкото фаулове до края!
язък, принципно не лоши прогнози, ама то си е и до късмет. Аз през уикенда се поуших, а и тоиз сигурно няма да излезе нищо, та ще внимавам със залозите и ще се пазя за ШЛ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
не, за съжаление - бях го играл Х в комбинация с гол на Бейнс и малко ме хвана яд, че се полакомих за Х, а не за класиране на реал, ама то си е моя грешла Що да е бил ясен мача - и двата отбора излязоха с титулярите, и на двата им трябва тонус преди мачовете другата седмица, което реално е турнирът, за който ще се борят, след като първенството е ясно, а купата е маргинална и все пак мачът беше важен, дори и само защото е барса-реал.
Аз здраво се набутах от този мач! Един приятел ми препоръча Над 2.5 гола и над 3.5 корнера за Реал и останах без един корнер!
Понеже до 30 минута нямаше хич, а мача беше много натопорчен пусна на живо над 7.5 картона (до тогава имаше само 1 на Пике) и като вдигнаха 2 до полувремето взех да потривам доволно ръце! Бързия втори гол на Реал обаче уби и интрига и настроение, че и съдията като видя това спря да показва картони за малкото фаулове до края!
... с резервния тренер на резервния тренер...толкова..нито на йота помръдване от шикалките с/у Милан..
Много си прав! Определено се вижда, че със помощника на помощника на Пеп не стават нещата! Добре че титлата вече е спечелена, а пък и в Испания повечето отбори още като излязат срещу каталунците и свалят гащите!
Ако Барселона играеше в Английската висша лига, отбори като Стоук, Болтън (до скоро), Уест Хям щяха да им изпиляват нервите и да им вземат точки постоянно!
Иначе почвам да се притеснявам за мача Ман Ю-Реал въпреки, че защитата на червените дяволи е в пъти по-добра от тази на Барселона!
хахххаххаха поредното глори хънтърче се чуди на кой да прехвърли собствените си комплекси
колко години подред ВЕНГЕР излиза за вътрешните купи предимно с резервите за разлика от дъртия саркофаг който спасява сезона в тази купичка за да удовлетвори глори хънтърските манафчета
Явно не следиш достатъчно представянето на собствения си отбор!
Тази тенденция прекъсна преди 3-4 години, когато взеха да се чуват недоволни възгласи от феновете като:
4 години без купа...
5 години без купа...
6 години без купа...
Виж съставите, с които Арсенал загуби от Брадфорд и Блекбърн и ми кажи дали сте играли през цялото време с младите футболисти (то не че ви останаха много опитни де)!
мачът в събота е интиресен откъм залози - домакините ще се пазят за Манчестър, гостите евентуално да посъхранят смачкания си фасон от последните мачове - един хикс им подхожда - 2-2 или 1-1
... с резервния тренер на резервния тренер...толкова..нито на йота помръдване от шикалките с/у Милан..отделно не ми се коментира трагичната защита...."Гигант" Белене имат по-добър защитен вал от Барса......все пак всяко начало си има и край... ...су Манчестър не съм много сигурен дали Реал ще надделее - все пак едно е да мачкаш средата на терена и на контра да цепиш годишни дъртаци на спринт друго е да мачкаш и атакуваш цял мач...все пак и защитата на мъглите на моменти е като на сборджийски тим от папуанските дивизии...
Груец, тоя мач беше ясен отдавна, ще се пънеш, да не си взел некой леф?
не, за съжаление - бях го играл Х в комбинация с гол на Бейнс и малко ме хвана яд, че се полакомих за Х, а не за класиране на реал, ама то си е моя грешла Що да е бил ясен мача - и двата отбора излязоха с титулярите, и на двата им трябва тонус преди мачовете другата седмица, което реално е турнирът, за който ще се борят, след като първенството е ясно, а купата е маргинална и все пак мачът беше важен, дори и само защото е барса-реал.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
къде са феновете на Барса? Много сте тихи днес, воглаве с полкича Казах ли ви, че Моу е най-великия Да се готвят манчестър - ако няма бетинг уговорка на високо ниво, не виждам как резултатът на дъртия трафорд ще е по-различен
Груец, тоя мач беше ясен отдавна, ще се пънеш, да не си взел некой леф?
къде са феновете на Барса? Много сте тихи днес, воглаве с полкича Казах ли ви, че Моу е най-великия Да се готвят манчестър - ако няма бетинг уговорка на високо ниво, не виждам как резултатът на дъртия трафорд ще е по-различен
Коментар