IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Но има много наблюдателни фенове
    Last edited by B.Graham; 21.04.2013, 21:59.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Ето и гиф.

ХАХХАХАХАХА

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Mike Tyson is now following Luis Suarez on twitter!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=KMz61...layer_embedded
          Очевидно Суарес е фен на сръбската скара
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Интересно ми е да чуя мнението на феновете на Мръснисайда за съдията, че обиконовено само съдиите на мачовете в селската част на манчестър обсъждаме Та гол в 97-мата минута (имаше една табелка на съра от един мач с гражданята - until we score - доста е показателна за случая и може да се приложи). Абсолютно, на 100% нарисуван червен картон на онзи мръсен мангал стъридж- на мача арсенал и фулъм дадоха 2 такива картони за абсолютно идентични ситуации и т.н. Та интересно ми е да чуя оплакване - примерно за дузпата (по 100%-ва дузпа трудно може да се даде, ама знам ли).
            Жалко за Ливера, но в момента са пародия на отбор, който е твърде вероятно да не играе в Европа догодина, но и така е по-добре: поне няма да се излагат (много), а ако Суарез си тръгне, не виждам как ще успяеят да мечтаят и за топ 6. Жалко.
            П.С. А дано и Чукотките да не се класират за ШЛ - няма такава пародия на собственик като Абрама - то бива малоумие, ама подобно сменяне на тренери и най-комплексирания арабел не би си позволил, особено когато си имал Моу и си го изгонил. Тотален идиот
            Очевидно искаш да кажеш твоето мнение а не да чуеш нечие друго Ама ако искаш ще ти кажа.Аз мача след 70-тата минута не съм го гледал.До тази минута не видях основания за 7 минутно продължение, че даже и за 30-40 секунди отгоре.На манксчетата дето ги цитираш им дават по 4-5 такива всеки сезон а на нас ни е за първи път и за това ти прави впечатление.Колко за дузпата - имаше и всеки нормален съдия би я свирил.
            Life won't wait for you.

Коментар

• във всеки мач на манафите в който не водят се играе до гол и така е от доста години

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              имаше една табелка на съра от един мач с гражданята - until we score - доста е показателна за случая и може да се приложи)

остави ги лузърите, а погледни какви неща се случват по германията

радетеля за честност, партийния функционер уили хьонес е разследван за тайни сметки в швейцария .................... специалистите които го разследват казват, че тези стотици милиони няма как да са от бизнеса му с колбаси и започват да разследват еф це бахрейн за черна каса

дано не потулят нещата типично по български

Коментар

• Интересно ми е да чуя мнението на феновете на Мръснисайда за съдията, че обиконовено само съдиите на мачовете в селската част на манчестър обсъждаме Та гол в 97-мата минута (имаше една табелка на съра от един мач с гражданята - until we score - доста е показателна за случая и може да се приложи). Абсолютно, на 100% нарисуван червен картон на онзи мръсен мангал стъридж- на мача арсенал и фулъм дадоха 2 такива картони за абсолютно идентични ситуации и т.н. Та интересно ми е да чуя оплакване - примерно за дузпата (по 100%-ва дузпа трудно може да се даде, ама знам ли).
                Жалко за Ливера, но в момента са пародия на отбор, който е твърде вероятно да не играе в Европа догодина, но и така е по-добре: поне няма да се излагат (много), а ако Суарез си тръгне, не виждам как ще успяеят да мечтаят и за топ 6. Жалко.
                П.С. А дано и Чукотките да не се класират за ШЛ - няма такава пародия на собственик като Абрама - то бива малоумие, ама подобно сменяне на тренери и най-комплексирания арабел не би си позволил, особено когато си имал Моу и си го изгонил. Тотален идиот
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ще изпадне ли Фулъм?
                  Очаквам мнения..........

Коментар

браво на Григор - уникален мач. Ако играе така, вече и аз започвам да мисля, че има всички шансове за топ 10, а защо не и повече. Вярно, Надал не е в най-добрата си форма и най-вероятно ще падне на финала, а може и да не падне, защото и шумадийското копеле е в слаба форма, но това си е надал и мача е на клей. Браво, Гришо - не се очкавал и винаги съм те подценявал, но давай все така. Пожелавам ти това да не е еднодневен проблясък, а най-слабия мач, който ще изиграеш тази година. Голямо браво!!!
                    който изкарал някое леФче - изкарал, който не: да си търси пак коеф. 2.875 за сигурен мач През седмицата може да ви дам и подсказка за мач на турнира в Барселона с доста добър коеф, пък дано излезе и той
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тъкмо се чудех, че скоро не сме правили сБирка, а ти нямаше ли да ходиш да го гледаш по Ингилизко бре, серсемин Принципно съм за, стига да не изскочи нещо, че на един приятел му се роди син и вече 3-ти ден не мога да си се прибера навреме дома, а като се ожениш един, ще разбереш за какво иде реч
                      Принципно трябваше и билети имах уредени, но смениха датата на мача и се преебаха нещата. Иначе ние май се виждаме само, когато трябва да ви взимам парите. ехехе:

Аз съм ок за утре, но кажете от по-рано, за да знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Момчета, искате ли утре да се съберем в The Irish Harp да гледаме MUFC?
                        Тъкмо се чудех, че скоро не сме правили сБирка, а ти нямаше ли да ходиш да го гледаш по Ингилизко бре, серсемин Принципно съм за, стига да не изскочи нещо, че на един приятел му се роди син и вече 3-ти ден не мога да си се прибера навреме дома, а като се ожениш един, ще разбереш за какво иде реч

Коментар

• Момчета, искате ли утре да се съберем в The Irish Harp да гледаме MUFC?

Коментар

• http://www.novsport.com/news565101_1..._source=feedly

Коментар

• Спорта е да излезеш навън и да тичаш, а не да коментираш спорта с едно пликче чипс пред компа

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                                Чак пък да не е във форма Надал. От четири турнира тази година един финал и три спечелени
                                Иначе уникален Гришо. Уникални точки, но физически не издържа накрая
                                e, не е точно така - 3 финала, но от тях 2 са атп 250 и загуби единия, а не игра и в един от турнирите на атп 1000, така че не е в най-добра форма, а и всички му финали бяха с доста клизма. Независиомо от всичко - много силен мач на нашия и заслужава само адмирации - само напреди и нагоре оттук нататък

Коментар

Working...
                                X