IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ей, голям страх ви тресе, ниукой нищо не казва за предстоящия мач.

Аз пък ще го гледам не предубеден. Който си мисли, че ще е нагласен - негов си проблем...
    що? аз си казах и си го отиграх Х-че, ама не бях убеден дали 0:0 или 1:1 и затова само Х го играх. Доволен съм - 3.4 коеф си е добре, а и Колеца добави малко кинти отгоре Само оня хомосекшуъл, съдията, що не даде картон на Валенсия (даже Колеца се съгласи, че е за червен) за бруталното влизане в 29-тата минута, та щях да захлебя 30 евро и от безплатния залог, ама нейсе.

Ще коментиргате ли мача или след 0:0 всичко е ясно - Манчо вече не са кандидат за титлата, а след Х-са в неделя и Ливера ще се простят с амбициите си, доколкото изобщо ги имат
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей, голям страх ви тресе, ниукой нищо не казва за предстоящия мач.

Аз пък ще го гледам не предубеден. Който си мисли, че ще е нагласен - негов си проблем...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Е то е ясно, че са нелегални...на компа ги пускам лесно ...както си требе, ама на телефона докато се изкълча с един ВПН да се закача и обикновено изтървам залога...(ония ден така мъчих да се закача на Байерн към 60тата минута ама те си вкараха накрая хората, а аз още мъчих да заредя....дейш)
        що бе, на мен си ми вървят идеално на талифоня - драсни на лични на кой сайт си, може от това да е - моята версия не забива
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          така е, но да не забравяме, че и в нас са нелегални, а и служителите им са едно говнарници, в повечето случаи неграмотни, та през 2-3 месеца им пиша жалби, дейш и капутите. най-накрая ще сезирам КЗК и ще резна тотално достаъпа им до БГ
          Е то е ясно, че са нелегални...на компа ги пускам лесно ...както си требе, ама на телефона докато се изкълча с един ВПН да се закача и обикновено изтървам залога...(ония ден така мъчих да се закача на Байерн към 60тата минута ама те си вкараха накрая хората, а аз още мъчих да заредя....дейш)

Коментар

• Коментар

Груйче, не забравяй, че на нас "българските" гащници ни пускат 20 кинта да се радваме!
              Иначе стандартния бонус си е 50 GBP/EUR!!!
              И на никой не са отказали да му възстановят залога!
              така е, но да не забравяме, че и в нас са нелегални, а и служителите им са едно говнарници, в повечето случаи неграмотни, та през 2-3 месеца им пиша жалби, дейш и капутите. най-накрая ще сезирам КЗК и ще резна тотално достаъпа им до БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Според мен тънкия момент е в това, че вторият залог, който трябва да направиш е лайв... т.е. донякъде това вече не е гарантирана печалба, защото е възможно между първия ти залог и началото на мача коефициентите да се променят в посока, която не те устройва, възможно е в началото на мача да са блокирали на лайв точно събитието, на което искаш да заложиш (корнери, картони...). Ако бяха 2 залога един след друг преди да е започнал мача, които в крайна сметка ти носят гарантирана печалба, тогава би могло да се приложи цитираното от теб, но в нашия случай е малко по-иначе
                А и задавайки бонуса по този начин, според мен на бет-а им е ясно, че маса народ ще го отиграят точно като нас двамата и го приемат

Ако някой път се случи да ми направят проблем заради това, ще пиша тук да се знае
                така е, и не е така - ако играеш 1Х преди мача в първата минута го пуснеш 2-ка, как според теб ще загубиш, освен ако не вкарат гол в 38-та секунда примерно, което си е екстремум отвсякъде Така че си подлежите на санкция, просто не са ви огледали още и/или не им се занимава. Откъде и да го погледнеш, подобен залог, дори и напраен в 89-тата минута, носи гарантирана печалба (поне единият от двата ти залога ще излезе, без начение на коеф, но ще излезе). Така че, както вече някколко пъти се повторих - възползвайте се от този бъг в системата.
                Аз е го играя така, щото 10 евро са ми все тая, затова си пускам "сигурен" първи залог на коеф не по-висок от 1.03-1.05 и втория залог си го бича на стабиУен коеф - ако излезе, излезе
                Успех със залозите и нека по-равният от двата отбора си спечли точката

Коментар

• Груйче, не забравяй, че на нас "българските" гащници ни пускат 20 кинта да се радваме!
                  Иначе стандартния бонус си е 50 GBP/EUR!!!
                  И на никой не са отказали да му възстановят залога!

Коментар

момци, ама вие май хич не си четете правилата в бет-а, а Имате късмет, че не са ви хванали, шото точка 7 е писана специално за вас:

Ако bet365 открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, компанията си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог или оферта в сметката на клиента.

Та така - туйцък дето го играете не е баш тъй както го игарете, но щом ви връзва - дерзайте и не се срамувайте да си прибирате печалбите. Има ли възможност за пробив в системата, той трявба да се ползва
                    Според мен тънкия момент е в това, че вторият залог, който трябва да направиш е лайв... т.е. донякъде това вече не е гарантирана печалба, защото е възможно между първия ти залог и началото на мача коефициентите да се променят в посока, която не те устройва, възможно е в началото на мача да са блокирали на лайв точно събитието, на което искаш да заложиш (корнери, картони...). Ако бяха 2 залога един след друг преди да е започнал мача, които в крайна сметка ти носят гарантирана печалба, тогава би могло да се приложи цитираното от теб, но в нашия случай е малко по-иначе
                    А и задавайки бонуса по този начин, според мен на бет-а им е ясно, че маса народ ще го отиграят точно като нас двамата и го приемат

Ако някой път се случи да ми направят проблем заради това, ще пиша тук да се знае
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Някъде да виждаш ограничение на това на какво можеш да залагаш? Те много добре са си направили сметката, че освен този "сигурен" залог ще направиш и още 2-3 и като теглят чертата пак ще са напред!!!
                      ман-е, не си цъкнал на Terms and conditions apply - и това им е най-готиното: в писмото си до теб не го описват какво е, няма активен линк, ама те са те предупредили - мизерници Виж вече като влезеш на офертата, дето е на първа страница на сайта, точно най-долу са тези търмс анд къндишънс дето ъплайват
                      Иначе да, прав си, това им е идеята с още залозите, които трябва да направиш (аз как съм превъртал 750 евро на коеф над 1,5 няма да ти обяснявам - толкова не съм се мъчил от задаичте за Олимпиадата по математика за 5-ти клас), но и не искат да ги цакат така, както правите вие с Хаки, но пък щом можете и не са ви хванали - давайте, така и трябва да бъде

Коментар

момци, ама вие май хич не си четете правилата в бет-а, а Имате късмет, че не са ви хванали, шото точка 7 е писана специално за вас:

Ако bet365 открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, компанията си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог или оферта в сметката на клиента.

Та така - туйцък дето го играете не е баш тъй както го игарете, но щом ви връзва - дерзайте и не се срамувайте да си прибирате печалбите. Има ли възможност за пробив в системата, той трявба да се ползва
                        Hi Daniel

Man Utd take on Chelsea at Old Trafford on Monday 26th August with both teams looking to put down an early marker in this season’s title race - and we’ve got a fantastic free bet offer to add to the excitement.

Place a pre-match bet on the Man Utd v Chelsea game and we will give you a free In-Play bet to the same stake during the big match.

To qualify for your free In-Play bet, simply place a bet before kick-off, then once the game starts place another bet on any In-Play market. Your free In-Play bet must be paid for and placed in the usual way and if your FIRST In-Play bet loses we will refund this stake, up to the same value as your largest pre-match bet (max 20 BGN).

As always, there'll be plenty to choose from with over 70 In-Play markets available throughout the game including Next Goal, Match Goals, Total Corners, Half-Time Result, Full-Time Result and much more.

With an extensive range of pre-match and In-Play markets and a fantastic free bet offer, bet365 is the number one place for all your Soccer betting.

Enjoy the action!
                        The bet365 Team

Terms and conditions apply
                        Някъде да виждаш ограничение на това на какво можеш да залагаш? Те много добре са си направили сметката, че освен този "сигурен" залог ще направиш и още 2-3 и като теглят чертата пак ще са напред!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Досега поне десетина пъти съм използвал безплатния залог точно по начина, за който man_united писа и не са ми отменили нито един залог

По-скоро си мисля, че тази забрана се отнася за другия тип бонуси, при които трябва за 1 месец да превъртиш 4 пъти размера на залога и бонуса

Коментар

е, те точно това черничкото е твърдо забранено от сайта им - явно не са те хванали системите им Аз принципно вианги играя един дребен залог, от тези, дето е "невъзможно" да не излязат - примерно под 6,5 гола на коеф 1/100 и след това го пускам лайва на някакъв висок - обикновено играя картони за десет минути на коеф 4 или следващ голмайстор или някаква подобна глупост около 4-5 коеф. Ако излезе - излезе, ако не - връщат ми залога и винаги съм ок
                            Аз пък не мисля, че е забранено! Аз винаги съм го играл така - повечето скачат на ДШ 1Х и гонят Хса "на живо", но пък те свалят коефициента когато почне мача!
                            Въпроса е какви коефициенти гониш! Аз последно (на Ман Ю - Реал) играх ГГ/НГ и Под 2.5 / Над 2.5, и все ми излизаше залога преди мача (с коеф. 1.5 - 1.6), а другия ми го "рефундваха" като губещ, иначе щях да взема към 2.5!
                            Сега обаче ще се пробвам малко по-високо - Над 1.5 е 1.25, а под 1.5 е 3.80 - ще падне към 3.20-3.30 в първите секунди на мача и там ще го гоня...да видим какво ще стане!

Коментар

е, те точно това черничкото е твърдо забранено от сайта им - явно не са те хванали системите им Аз принципно вианги играя един дребен залог, от тези, дето е "невъзможно" да не излязат - примерно под 6,5 гола на коеф 1/100 и след това го пускам лайва на някакъв висок - обикновено играя картони за десет минути на коеф 4 или следващ голмайстор или някаква подобна глупост около 4-5 коеф. Ако излезе - излезе, ако не - връщат ми залога и винаги съм ок
                              Досега поне десетина пъти съм използвал безплатния залог точно по начина, за който man_united писа и не са ми отменили нито един залог

По-скоро си мисля, че тази забрана се отнася за другия тип бонуси, при които трябва за 1 месец да превъртиш 4 пъти размера на залога и бонуса
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

За това си съгласен, аз наскоро от един сайт спечелих 15на паунда ама не могат да ми влезнат щото и аз ползвах този за 25-те процента и не можело по два...обаче тези със залога преди и по време на мача (които обикновено пускат за мачовете от ШЛ на Ман Ю) са си чиста печалба - един път като им хванеш цаката и всичко е ток - пускаш си един залог преди мача, пуска обратния по време на мача (обаче с по-високия) коефициент - И СЕ НАДВЯВАШ ВТОРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ!

Коментар

Working...
                                X