IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Познавал съм много такива нереализирани момчета!!!Все пак требе и малко мозг!!!
    Понякога и повече
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      имаше една песничка - нормалните не оцеляват И за да изполавам още веднъж думичката "Ако" - та ако бяха запазили Торес, заедно със Суарез щяха гаранция да са в топ 4, а защот не и борба за нещо повече, ама ако си е ако
      Познавал съм много такива нереализирани момчета!!!Все пак требе и малко мозг!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        "Ако" е точната дума за перко ,като Суарез!!!
        имаше една песничка - нормалните не оцеляват И за да изполавам още веднъж думичката "Ако" - та ако бяха запазили Торес, заедно със Суарез щяха гаранция да са в топ 4, а защот не и борба за нещо повече, ама ако си е ако
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

aами не го ценят, защото не застанаха зад него, не обжалваха (доколкото си спомням), казаха, че приемат решенията на ФА и едва ли не се срамуват от футболиста си и че ще го накарат повече да не прави така и т.н. Иначе да, прав си, застанаха зад него, когато искаше да напусне, но това е чист егоизъм от страна на клуба и няма нищо общо с алтруизма - все пак е по-добър от който и да е друг играч на клуба, а миналата година щеше да е голмайстор на шампионата, ако не беше наказан, при това не бие дузпите
          "Ако" е точната дума за перко ,като Суарез!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Това пък от къде ти дойде?След всичките простотии които направи клуба го подкрепяше на 100%.Феновете го аплодираха дори когато заяви, че иска в Арсенал.Какво повече от това? А това че англичаните го обявиха за симулант номер едно докато за Кешли Йънг и Уелбек се правят на ударени е ясно.Естествено е че ще си защитават англичаните.Виж за "негрито" какво му направиха а Тери и Рио им замазаха гафовете. Та ако Суарез се оплаква от липса на подкрепа от страна на клуба и феновете то не знам кой може да се похвали с наличието на такава
            aами не го ценят, защото не застанаха зад него, не обжалваха (доколкото си спомням), казаха, че приемат решенията на ФА и едва ли не се срамуват от футболиста си и че ще го накарат повече да не прави така и т.н. Иначе да, прав си, застанаха зад него, когато искаше да напусне, но това е чист егоизъм от страна на клуба и няма нищо общо с алтруизма - все пак е по-добър от който и да е друг играч на клуба, а миналата година щеше да е голмайстор на шампионата, ако не беше наказан, при това не бие дузпите
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

да, ще играе - тъкмо му изтича банчето. Което ъпк малко ми обърква фентъзито, ама да видим. Уникален фудбалер е и съжалявам, че остана в англия и ливера, където явно не го ценят, а той е в топ 5 на нападателите в световен мащаб, заедно с кристиано, меси, персийчето и кавани
              Това пък от къде ти дойде?След всичките простотии които направи клуба го подкрепяше на 100%.Феновете го аплодираха дори когато заяви, че иска в Арсенал.Какво повече от това? А това че англичаните го обявиха за симулант номер едно докато за Кешли Йънг и Уелбек се правят на ударени е ясно.Естествено е че ще си защитават англичаните.Виж за "негрито" какво му направиха а Тери и Рио им замазаха гафовете. Та ако Суарез се оплаква от липса на подкрепа от страна на клуба и феновете то не знам кой може да се похвали с наличието на такава
              Life won't wait for you.

Коментар

• Е това че ще може да играе утре е добре.Не вярвам от наш'те някой да бъде оставен да почива защото не виждам да са се уморили толкова.Не играят в Европа а ако се пазят срещу МЮ за Съндърланд по-добре да се отказват и да се разпускат.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Аз мисля, че мача утре си отива на ОВЪР!
                  Ние трябва да се вдигаме след като ни смачкаха Шитита, а Суарез може да вкара някой гол!
                  3-1 го виждам мача утре!
                  аз мачове за купите, още повече пък за карлинг, или както и викат сега, не пипам - тренерите се сцепват с експерименталните състави и идея си нямаш какво може да стане. Но као го играеш така - успех.
                  П.С. Аз бих търсил победа на Бг над полските ливади довечера, а и това е мачаът, който ми е в пъти по-инетерсен от всякакъв шитски бълвоч от скапания остров, а и коеф е 2, което си е доста, но аз все още нямам пари в акаунта, че уж спазвам финансова дисциплина. Българи-юнаци

Коментар

да, ще играе - тъкмо му изтича банчето. Което ъпк малко ми обърква фентъзито, ама да видим. Уникален фудбалер е и съжалявам, че остана в англия и ливера, където явно не го ценят, а той е в топ 5 на нападателите в световен мащаб, заедно с кристиано, меси, персийчето и кавани
                    Аз мисля, че мача утре си отива на ОВЪР!
                    Ние трябва да се вдигаме след като ни смачкаха Шитита, а Суарез може да вкара някой гол!
                    3-1 го виждам мача утре!

...да не забравяме, че Кутуньо е контузен, а пък някой от титулярите на Пуул ще оставен да почива - нищо чудно Стъридж и Джерард!
                    Last edited by man_united; 24.09.2013, 10:48.

Коментар

Между другото някой може ли да ме открехне канибалчето ще играе ли в събота или чак в по-следващия кръг?

Коментар

Между другото някой може ли да ме открехне канибалчето ще играе ли в събота или чак в по-следващия кръг?
                        още в сряда може да играе срещу Манчо

Коментар

Добър е.Даже и ние май го искахме.Но в Трол футбол има добри попадения и им се радвам Виж по-долу това за Анфийлд е много удачно
                          абе напоследък имаш доста добри картинки, а и както Колеца започна все по-рядко да ни навестява, то ти остана безспорния нумеро уно Колкото до Солдадо - аз съм си го взел във фентъзито и го чакам да се разшие, дано не е срещу чукотките

Коментар

• Между другото някой може ли да ме открехне канибалчето ще играе ли в събота или чак в по-следващия кръг?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Мисля че грешно са подбрали снимката на футболист от Челси!
                              Трябваше да е Иванович и не да плаче, ами направо да умира от ужас!
                              Чех се притеснява и за двамата
                              Life won't wait for you.

Коментар

Мисля че грешно са подбрали снимката на футболист от Челси!
                                Трябваше да е Иванович и не да плаче, ами направо да умира от ужас!

Коментар

Working...
                                X