IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    ....... Левски.......
    ...цска.... Честно казано ние сме много по-сегашен, отколкото минал отбор, сравнен с цска - да вадя ли статистика за брой титли по години преди и след 89-та или само да кажа, че нашето най-добро постижение в европа - 1/4 финал го повторихме преди години, а вие? А ливера си е ливера - вярно е, че когато няма риба и ракът е риба, но засега, ако има някой, който трябва да тържествува в шипа след 6 изиграни кръга (и оставащи 32), то това е арсето, които всички отписаха. да не говорим и че футболът им е - ехей, сравнен с ливера, които имаха по гол на мач преди последния кръг
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Беше в миналия век, Подуене имаше доста добър отбор, определено го подкрепях, а зеха да ритат и в турнирите. Но на Марек постижението, па и на Берое, си заслужаваха хората.
      Ман, не мой се засягам за Ливърпул - което е истина, истина е, пък и Милан като са решили, че ще изкарат повече от тотото, то кво - да не им вкарваме голове ли....
      Имахме една даскалица по сватовство, та и тя се беше втрещила на ония години, не ми се отваря стат - 80... до Хейзъл, като викаше - тия играят бетер от Аякс.
      Дедо помни от отдавна...
      Хубав, макар и студен, ден!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        А че се радвам на Ливера - ми радвам им се, по принцип подкрепям всикчи маргинални отборчета, дето някога са били славни, а не са еднодневни тип сити, затова и се кефя на Ботев, Берое, Марек, Пирин и т.н..........
        ....... Левски.......
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Както е казала Пена в ония виц: "Вуте, с една дума ма придума"
          Очакваме оттук нататък 20 години по ред да сте все с титла или 2-3 място!
          Не това имах предвид.Като за начало Кауърд Фег се прави че няма нищо общо с вас и вс е едно не е чувал за Юнайтед.Та скоро може да разбереш и осъзнаеш, че Мойс не е Фърги.И никога няма да бъде.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Я споделете мисли за мачовете днес:
            Аз мисля здраво да сложа на ГГ на Арсенал-Наполи...дано само Рафа не се изпедерасти нещо!!!

...иначе стартово съм пуснал едно требълче на детската ШЛ: Над 2.5 в мачовете на Селтик, Порто и Зенит до 19!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              За 2005 - всеки може да вземе случайно първенство, но когато го правят Големите отбори - случайно ли е? Колко хора ги е удряла ябълката по главата.....
              Не се притеснявайте, а се радвайте, че битълсчетата живнаха. Това дори и на Подуенье им е ясно.
              eстествено, че не е случайно, то затова и определени хора яко захлебиха (единици, ама с огромни суми, предполагам), за сметка на милионите, дето си затриха стотинките Казах ти, после ябълката ме шибна и мен по тиквата и ей-гоВна добри пари изкарах тогава от огледалния финал
              А че се радвам на Ливера - ми радвам им се, по принцип подкрепям всикчи маргинални отборчета, дето някога са били славни, а не са еднодневни тип сити, затова и се кефя на Ботев, Берое, Марек, Пирин и т.н. Но това не ми пречи да съм бързал бас и с Колеца, и с Маринския, за това, че ливера ще са след арсенал - кефенето е едно, ама логиката е нещо съвсем друго - питай оня с ябълката
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ман, далече си от моите учителки, някои от тях вероятно помнят, какво БЕШЕ. Естествено, че такова дълго лутане за Ливърпул не е било, но срещу фактите не мое се рита. Сър-а ви направи, Ливърпул си е Ливърпул.
                За 2005 - всеки може да вземе случайно първенство, но когато го правят Големите отбори - случайно ли е? Колко хора ги е удряла ябълката по главата.....
                Не се притеснявайте, а се радвайте, че битълсчетата живнаха. Това дори и на Подуенье им е ясно.
                Надявам се не си се засегнал от шегичката! Още бая хляб имате да изядете докато влезете в ШЛ, а в момента не виждам кой английски отбор може да я вземе!
                Като се замисля, че преди 5-6 години имаше по 3 отбора на полуфиналите....колко много вода са нагълтали през послените години!!!

Коментар

• Ман, далече си от моите учителки, някои от тях вероятно помнят, какво БЕШЕ. Естествено, че такова дълго лутане за Ливърпул не е било, но срещу фактите не мое се рита. Сър-а ви направи, Ливърпул си е Ливърпул.
                  И това ще мине ...

Коментар

така е, прав си, но това е защото просто е глупав и верен като кученце и следва Радо. Но пък всеки си знае - клубните му изяви не ме касаят особено, но виж националните...
                    Ами те са вързани! Не може без клубни изяви! Аз много мразя, когато в националния отбор (по футбол обикновено) викат играчи, дето не са играли и 10 минути в клубния си отбор, а ги пускат титуляри в националния!
                    Не мога да отрека, че харесвам на Чичовото това - че прекрати точно тази практика! По-добре да играят редовно в някой калпав отбор като Черно море отколкото да търкат пейката и да се изявяват основно по бъчвите (като Божинката)!

Коментар

• така е, прав си, но това е защото просто е глупав и верен като кученце и следва Радо. Но пък всеки си знае - клубните му изяви не ме касаят особено, но виж националните...

Коментар

ами явно не е точно така - Камило Плачи:За Матей Казийски вратите са отворени.. Просто един много голям егоцентризъм, забравящ, че преди всичко е българин, а след това мрази онзи плужек начело на федерацията Което е наистина жалко - с него, но с чиста глава, със сигурност щяхме да вземем поне 1 медал, а може би и повече (реалистично мисля, че имахме шанс дори за златото в световната лига миналата година пред родна публика в София, бронз на Олимпиадата, бронз/сребро на това европейско), но...
                        дано се върне, но само, ако се извини - примадони не ни трябват, дори и цената да са медали, никой не е по-голям от страната си!!!
                        Неговата позиция, вече не е на ГОЛЯМА звезда, а по-скоро на залязваща звезда!
                        Странно или не по примера на много български футболисти отиде да играе в Турция, след като парите на собственика на Тренто свършиха!
                        Сега там може да се бори за титлата (Халкбанк май не са я печелили скоро) и може би за четвъртфинал в ШЛ!
                        Една-две години в Турция и ПЕНСИЯ!!!

Коментар

Безцеремонната хегемония не е полезна.
                          Достатъчно е отново да взимаме ШЛ в 3-4 години...
                          и един мармот.... Така и не искате да си свалите розовите очила и да прогледнете, че онзи "велик" финал беше едно от най-големите попадения на тотомафията. За сметка на него, селдващият ви огледален финал, беше един от мачовете, от които съм захлебил най-много - букитата понякога пускат и нарисуван фъндък, че даже и кмет на София могат да го направят

Коментар

Извинявам, че ставам като някоя учителка, ама правилното е:

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Достатъчно е отново да влизаме в ШЛ на 3-4 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              И да се извини на момчетата Матей, тъпото говедо Лазаров ще попречи на връщането му.Неща трябва кардинално да се променят.
                              ами явно не е точно така - Камило Плачи:За Матей Казийски вратите са отворени.. Просто един много голям егоцентризъм, забравящ, че преди всичко е българин, а след това мрази онзи плужек начело на федерацията Което е наистина жалко - с него, но с чиста глава, със сигурност щяхме да вземем поне 1 медал, а може би и повече (реалистично мисля, че имахме шанс дори за златото в световната лига миналата година пред родна публика в София, бронз на Олимпиадата, бронз/сребро на това европейско), но...
                              дано се върне, но само, ако се извини - примадони не ни трябват, дори и цената да са медали, никой не е по-голям от страната си!!!

Коментар

• Безцеремонната хегемония не е полезна.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X