IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ве Челси да нямат годишнина или юбилей някъв - много подаръци много нещо, кой мач поред вече!?
    Иначе слаб мач да - като стойност, интрига, заряд - имах чувството че бяха излезли просто да го изиграят, и който успее да надхитри другия или пък извади по-голям късмет, да го спечели. Е, то късметлиите се видя кои са, но отново не без голямата помощ на съперника. Дженкинсън, Вермаелен, Бенднер, че и някои други просто ги нямаше на картата дали от липса на игрова практика или необиграност, но си мисля че ако Венгер искаше да вземе мача трябваше да подходи доста по-сериозно. Е, видяха се приоритетите за сезона - ПЛ и ШЛ, но силно се надявам това отпадане да не изиграе лоша шега в мотивационен и психологически план и да стане накрая като в приказката "от два стола че на земята"
    Както и да е, гледаме напред към Пуул и Дортмунд, където 2 добри и евентуално спечелени мача биха ни върнали самочувствието и биха ни оставили в големите битки, които явно ще водим тоя сезон. Пък нека Кепитъл Уан Къп тоя път бъде цел и утеха за някой друг...примерно от отборите от град Манчестър

Go Gunners!
    Last edited by kev; 30.10.2013, 09:54.

Коментар

• Арсето наистина бяха много слаби - до голяма степен защото челси не им позволиха нищо. И все пак липсваше каквато и да е креативност в уж най-креативния отбор в англия и втори най-креативен света след барса Аз съм довоелн де - прилична сумичка взех за нарисуван мач.
      Но си прав, ако моу изпусне микроклимата, ще стане страшно - прекалено много добри играчи има в челси, особено в средата на терена и е жалко, че такъв страхотен талант като мата търка пейката, а е в топ 3 (макс топ 5) на най-добрите в шипЪ

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Е чак да ги е съсипал...при 0-1 имаше надежда някаква, въпреки че не знам до края имаха ли удар във вратата или нямаха...много слаб мач, ама Челси от 3 удара вкара 2 гола!
      При тях нещата са като при Шитито преди 2-3 години - "Б отбора" спокойно може да влезе в шестицата на Премиър лийг! Дано "обстановката в тима" се развали от това разделение и да се изпокарат, щото иначе сигурно ще станат шампиони!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Смяна в Бразилското първенство:

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          предупредих ви за арсето, но не ми вярвате - който направил леФче, направил. Пределно ясно е, че втория състав на Челси е много, ама много по-добър от този на арсето, а когато поведат и начело е моу, са по-добри и от първия
          А Арсен е тотален идиот - за чий му беше да излиза с Рамзи и Санти при тази осрана защита, че даже да пуска и Месут и Жиру накрая - съсипа си титулярите за мача с ливера Чудя се дали да не търся клийн шийт на ливера в този мач, макар че те са също не по-малки ливади
          Е чак да ги е съсипал...при 0-1 имаше надежда някаква, въпреки че не знам до края имаха ли удар във вратата или нямаха...много слаб мач, ама Челси от 3 удара вкара 2 гола!
          При тях нещата са като при Шитито преди 2-3 години - "Б отбора" спокойно може да влезе в шестицата на Премиър лийг! Дано "обстановката в тима" се развали от това разделение и да се изпокарат, щото иначе сигурно ще станат шампиони!

Коментар

• предупредих ви за арсето, но не ми вярвате - който направил леФче, направил. Пределно ясно е, че втория състав на Челси е много, ама много по-добър от този на арсето, а когато поведат и начело е моу, са по-добри и от първия
            А Арсен е тотален идиот - за чий му беше да излиза с Рамзи и Санти при тази осрана защита, че даже да пуска и Месут и Жиру накрая - съсипа си титулярите за мача с ливера Чудя се дали да не търся клийн шийт на ливера в този мач, макар че те са също не по-малки ливади
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "Arsène Wenger's record against José Mourinho:

Played: 8
              Won: 0
              Drawn: 4
              Lost: 4
              Scored: 6
              Conceded: 11"

Коментар

• Сити как им подариха победата на тоя Челси
                блиндирани врати, метални врати, метални решетки, монтаж врати

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  И аз си мисля че довечера няма да сме баш с резервите. Ако беше някой друг съперника може би, ама срещу Челси едва ли Е, ако Начо Канадчето, Томаш Чехчето, Еминема (така викам на Бенднер) и Дженкинсън се броят за резерви, то може и Грую да има право, но освен Гнабри аз лично друг от младите не очаквам да стартира. Евентуално като резерви може да са Чуба, Олсон или Айсфелд. We'll see!

Но разбира се каквото и да стане, Go Gunners!
                  ами аз съм сигурен, че поне 3-ма измежду Жиру, Йозил, Санти, Рамзи и някой от твърдите защитници няма да играе, а това си е половината отбор горе-долу Ок, челси са дразнител, но за пръв път от доста време арсето имат реале шанс за титлата и в събота имат супер важен с един от другите два основни конкурента към момент - едва ли арсен е чак толкова тъп, та да се напъва за КУК, както обичат да го съкращават, а и всички знаем как завършва земния си път точно капитан Кук - един от любимците ми в списание Дъга

Коментар

• не мисля - имат директен сблъсък с ливера за първото място, а за феновете на арсенал тази купичка явно няма никакво значение. Докато моу играе за всичко, а и определено има 2 почти равностойни отбора, които все някъде трябва да играят. Така че мачът си е Х2, но да видим

Коментар

• И аз си мисля че довечера няма да сме баш с резервите. Ако беше някой друг съперника може би, ама срещу Челси едва ли Е, ако Начо Канадчето, Томаш Чехчето, Еминема (така викам на Бенднер) и Дженкинсън се броят за резерви, то може и Грую да има право, но освен Гнабри аз лично друг от младите не очаквам да стартира. Евентуално като резерви може да са Чуба, Олсон или Айсфелд. We'll see!

Но разбира се каквото и да стане, Go Gunners!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        може и да стане - аз този мач не го пипам. Що не пробваш с Х2 на чукотките срещу арсето - ако не стане някой бъг, дедо арсен ще излезе с резервите и чичо моу с титулярите и резултатът следва да е ясен
                        Щото очаквам точно обратното!
                        Арсен с титулярите, а Челси с резервите! Все пак е ясно, че ако има някъде къде Арсенал най-лесно ще прекъсне сушата - ТОВА Е КЕПИТЪЛ 1 КЪП! Не знам дали си забелязал, че през последните години Арсен все по-силни отбори пуска в турнира, ама на - освен един загубен финал от Бирмигам друго не са успели да постигнат!
                        Сигурно ще го играя Г/Г на живо!

Иначе другите ми залози за днес са Г/Г на Аталанта-Интер - сингъл и дубъл: Меси да вкара и Барцилона да бие + Чичарито да вкара и Юнайтед да бие!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Току що праснах едно малко залогче на Пирончето +6.5 гейма! Дано публиката я подкрепи и поне не падне с много...!
                          може и да стане - аз този мач не го пипам. Що не пробваш с Х2 на чукотките срещу арсето - ако не стане някой бъг, дедо арсен ще излезе с резервите и чичо моу с титулярите и резултатът следва да е ясен

Коментар

• Току що праснах едно малко залогче на Пирончето +6.5 гейма! Дано публиката я подкрепи и поне не падне с много...!

Коментар

• признавам си, бях почти убеден, че ще я изпусне
                              Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Коментар

• Коментар

Working...
                                X