IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Искаш ли да те бетна?
    Коеф. 3.25 засега
    идеално, пускам ти парите след 2 минути, ако си ок - ще ми пратиш 150, ако позная
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе другари коефициента гол/мач на Суарез май е доста по-добре от машините Меси и Роналдо?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        на мен звездите ми го говорят за Х, но не мога да си достъпя акаунта, за да заложа, а на черепа пари не давам
        Искаш ли да те бетна?
        Коеф. 3.25 засега
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Сашетата в Борисовата градината искаха тази Приказка за ЦСКА

Или кога Лупи може да спечели приза “Най-честен българин”

Владимир зарков http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d7004_4.htm

В ЦСКА събраха вчера журналистите. Накараха им се и им обясниха, че в Борисовата градина всичко е спокойно. Трябвало да се пише позитивно, да се отдава дължимото на Сашетата и Ванката, които спасявали клуба. Притеснени от заплахите за съд, решихме да влезем в тона на Иво Котев, който никога не е бил гонен от школите на ЦСКА и Лудогорец, и да опишем как Сашо Томов, който никога не е бил съден за измами, вдига ЦСКА на крака. Същият този ЦСКА, който няма никакви дългове, а акционерите му са известни на целия свят. Четете и пейте.
          Ден преди мача с Ботев Пловдив Александър Томов събра футболистите на ЦСКА и ги зарадва с поредния си щедър ход. За да бъдат мотивирани да играят още по-силно, момчетата на Стойчо Младенов получиха в аванс заплатите си за декември, януари и февруари. Това стана възможно, след като наставникът Младенов отказа синът му да получава заплата като помощник-треньор, тъй като прекалено много обичал ЦСКА. Освен това Стойчо се отказал авансово и от полагащите му се 1 милион и 300 хил. евро комисиони по трансферите от зимната селекция.
          Радостни от решението на Томов, футболистите поискаха да инвестират по една заплата в купуването на акции. Оказа се, че е невъзможно. От ценните хартийки на борсата нямало и следа, защото никой не предлагал. 12-те едри акционери и по-малките 1 324 782 притежатели на дялове стискат здраво книжата и не дават и дума да се издума за продажба, защото ги чака милионен дивидент. Причината стана ясна вчера на “Уолстрийт”, където Александър Тодоров получи наградата за финансист на годината. След връчването и се разбра, че акциите на ЦСКА са скочили от 2 лева на 132 евро номинал само за 5-те месеца управление на Сашетата. Вестник “Уолстрийт Джърнъл” направи репортаж за червения Балцерович, който обясни, че двамата с Александър Томов са готови да предложат програма, която да спаси САЩ от фалит. Двамата обаче нямаха време да се срещнат с чакащия ги във фоайето Барак Обама, защото спешно излетяха за София, за да гледат на живо двубоя с Ботев, от който започва атаката на червените за титлата.
          На Томов и Тодоров обаче им се наложи да кацнат преди това обаче в Страсбург. Там на извънредно заседание на европейския съд бе произнесена присъдата срещу американците, заснели поредицата за добрия вълк Лупи без да искат разрешението на Александър Томов за ползване на името. Бившият вицепремиер заведе дело за 25 милиона долара срещу филмовото студио. Съдът обаче отсъди Томов да получи 53 милиона евро, защото имал чисто минало, бил идеолог на новата финансова политика на обединена Европа и символ на честния бизнес. “Радвам се за признанието. Част от парите ще отидат за изграждането на трета база на детско-юношеската ни школа след тези на Армията и Панчарево. Освен това ще отпуснем кредит от 12 милиона на закъсалите колеги от Лудогорец за да могат да спасят лиценза си за следващото първенство”, сподели г-н Томов.
          Предложението му истински разчувства собственика на разградчани Кирил Домусчиев. “Този ход на г-н Томов показва величието на ЦСКА. Благодарим и на треньора Стойчо Младенов, който ни покани да играем мачовете си на техния стадион, след като нашият бе нападнат от попови прасета”, сподели Домусчиев. По-късно на вечеря във ВИП залата на шикозния 9-звезден “ЦСКА Арена” Томов получи и наградата “Най-честен българин”. За него в анкетата на Българската народна банка гласуваха над 7 милиона българи от страната и близо 27 милиона жители на Европа. На вечерята бившата съпруга на Васко Маринов - Цветанка, изнесе рецитал от стихове във възхвала на Александър Томов, написани от ръководителя на отдел “Култ към личността” в ЦСКА - Ванката.
          Преди милото събитие пресконференция пък даде треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. В типичния си изискан тон той обясни, че за ЦСКА първенството започва едва от тук. "Знаете, че ние сме три класи над останалите отбори в първенството. Затова досега участвахме в него с втория си състав, за да не убием интригата. По този начин ние правим "А" група интересна и за телевизията, която този сезон плати за правата и 17 милиона евро. Знаете, че от тези пари на нас се полага лъвският пай, но ЦСКА реши да се откаже от него.
          Даряваме приходите си от тв права на БФС, който строи новата си база
          Благодарение на работата на г-н Томов пък през зимата ще имаме осигурен бюджет да вземем 125 нови футболисти, всичките свободни агенти. И всичките ще бъдат доведени от сина ми Александър, за да е сигурно, че няма да има измами на Армията", разкри Стойчо Младенов.
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
            Въпреки че винаги съм недолюбвал МЮ, сега ми е малко жал, че са чак толкова зле. Не е добре и за интригата в Шипа. Лично аз, без да имам претенции, че разбирам особено, не мога да проумея защо играят разни куци коне и други не в форма като Уелбек, Фелайни и Валенсия, а на скамейката висят технични и креативни играчи като Заха, Янузай,Нани и Андерсон. Чичарито при вчерашните мелета и рикушети в пеналта 100% щеше поне един гол да забие. Той има нюх и чувство за пласиране пред гола точно за такива завързани мачове, в които който вкара взима 3-те точки, докато изборът на Мойс-Уелбек търчи като муха без глава и един точен пас и шут не направи. Гигс да играе 90 мин, също ми се струва странно.
            Мартинес изнесе урок на Мойс и му доказа, че от неговия отличен в защита отбор е направил отбор, можещ и да атакува смъртоносно, докато Мойс не може да пренесе в Юнайтед дори и стабилността в отбрана, която демонстрираше в Евъртън.
            проблема на манафчетата е че тази година ги отеб@ха съдиите ................. иначе са си все същите куци коне от години...

добре, че съдиите помогнаха на ман@фчетата в няколко срещи за да са близо до топ 6 иначе щяха да са в зоната на изпадащите
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Аз за съжаление ударих седмичния лимит за захранване и от Вторник вечерта съм само зрител
              А за мача си мисля, че по-скоро Ботев ще спечелят
              на мен звездите ми го говорят за Х, но не мога да си достъпя акаунта, за да заложа, а на черепа пари не давам
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                пичове, кой може да ми бетне 50 кинта на ботев-цска за Х - превеждам сумата с рингс, че нещо ми се бъгна сайта Давам бонус 10 кинта от евентуалната печалба
                Аз за съжаление ударих седмичния лимит за захранване и от Вторник вечерта съм само зрител
                А за мача си мисля, че по-скоро Ботев ще спечелят
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Коментар

• пичове, кой може да ми бетне 50 кинта на ботев-цска за Х - превеждам сумата с рингс, че нещо ми се бъгна сайта Давам бонус 10 кинта от евентуалната печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Всъщност Юнайтед удари 2 греди...но не са само тези положенията! Евертън игра добре, в дълги периоди контролираше играта, но нямаше чисти положения - няколко удара от дистанция...най-опасните на Лукаку, Деулофеу и гредата. Докато Юнайтед игра с бързи атаки, от които трябваше да падне поне един гол или съдията да беше дал дузпа, когато Ягиелка с ръка спря топката, която отиваше в Руни - на 2 метра от вратата!
                      Видях само на Уелбек гредата,другата явно съм я пропуснал...
                      Признавам на Мойс,че старателно е гледал мачовете на САФ и почти сто-процентово копираше движенията му към четвъртия съдия,но по лично мое мнение има още много хляб да изяде,докато почнат да дават такива дузпи и на "неговия' Юнайтед.
                      Факт е,че сте далеч от класата,която показахте миналия сезон,а при положение че състава е идентичен... просто няма смисъл да говорим.
                      Вчера това,което видях е,че не знаете какво да правите с топката ... дано на Мойс да му се изяснят бързо нещата ,че въпреки всички приказки,че ще му се даде достатъчно време за да влезе в час - аз лично не вярвам това да се случи и той ще е пътник още в момента,в който се отдалечите от ШЛ и парите в нея...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Верно си имаше доза късмет,но пък и гредите бяха 1:1,което тотално ми прецака залога за овър1.5
                        Всъщност Юнайтед удари 2 греди...но не са само тези положенията! Евертън игра добре, в дълги периоди контролираше играта, но нямаше чисти положения - няколко удара от дистанция...най-опасните на Лукаку, Деулофеу и гредата. Докато Юнайтед игра с бързи атаки, от които трябваше да падне поне един гол или съдията да беше дал дузпа, когато Ягиелка с ръка спря топката, която отиваше в Руни - на 2 метра от вратата!

Коментар

• Въпреки че винаги съм недолюбвал МЮ, сега ми е малко жал, че са чак толкова зле. Не е добре и за интригата в Шипа. Лично аз, без да имам претенции, че разбирам особено, не мога да проумея защо играят разни куци коне и други не в форма като Уелбек, Фелайни и Валенсия, а на скамейката висят технични и креативни играчи като Заха, Янузай,Нани и Андерсон. Чичарито при вчерашните мелета и рикушети в пеналта 100% щеше поне един гол да забие. Той има нюх и чувство за пласиране пред гола точно за такива завързани мачове, в които който вкара взима 3-те точки, докато изборът на Мойс-Уелбек търчи като муха без глава и един точен пас и шут не направи. Гигс да играе 90 мин, също ми се струва странно.
                          Мартинес изнесе урок на Мойс и му доказа, че от неговия отличен в защита отбор е направил отбор, можещ и да атакува смъртоносно, докато Мойс не може да пренесе в Юнайтед дори и стабилността в отбрана, която демонстрираше в Евъртън.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Вчера е*ахти и нещастието!
                            Евертън играха добре, но късмета беше изцяло с тях!
                            След тази загуба мисля, че трябва да се насочим към борбата за 4тото място! Дано успеем поне там да стигнем!
                            Верно си имаше доза късмет,но пък и гредите бяха 1:1,което тотално ми прецака залога за овър1.5
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Вчера е*ахти и нещастието!
                              Евертън играха добре, но късмета беше изцяло с тях!
                              След тази загуба мисля, че трябва да се насочим към борбата за 4тото място! Дано успеем поне там да стигнем!

Коментар

• "Watching Moses play yesterday made me miss Downing."
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X