IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    то кронке е реднека - с полки много сме си говорили по въпроса Усманов е казак и нямаше да има проблем да сложи още 10 милки отгоре, ама пусти капитализъм в действие
    П.С. Ще е интересно дали Суарез ще остане зимата в Ливера, ако бях на негово място бих отишъл в Реал, макар че там ще е в сянката на Роналдо, но ъпк стилът на игра е много по-бърз и с по-малко дърводелци, а най-важното - няма ги тунеядците от ФА
    И аз мисля, че ще отиде в Реал през януари.Но за доста повече от 40 млн.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Цесекари съблякоха чисто гол фен на Левски (видео)

Цесекари съблякоха чисто гол фен на Левски (видео)
      Младежът трябвало да снима хората, които прибират знамената на феновете на червените
      http://www.bpost.bg/article/24093

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Поне твоя тип да беше излязъл
        На мен от 5 мача в колонка (коеф 58.49) само един ме издъни и направо полудях.
        Tomorrow never dies ...
        такъв ми бил късмета - здраве да е
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ако излезе Х ще ти кажа какво ми е "инфото", че иначе много ще се смеете
          Поне твоя тип да беше излязъл
          На мен от 5 мача в колонка (коеф 58.49) само един ме издъни и направо полудях.
          Tomorrow never dies ...
          Only God Can Judge me...

Коментар

И му изрисува тайната вечеря с бутоните - е това точно не можеш да отречеш при положение,че дадоха на поне пет повторения в близък кадър следите от "интервенцията"
            Снощи просто не беше вашия мач - има и такива дни.
            И с двете си прав! Но това не променя факта, че двамата скочиха по един и същ начин за топката - просто играча на Евертън стигна там секунда преди Фелайни!
            Аз лично исках да му вдигнат картон - поне жълт! Защото бях заложил на овър картони обаче тоя съдия не свири поне 3-4 картона - повечето на играчи на Евертън!

Коментар

• Николай Михайлов ще направи своя дебют за Верона тази вечер. Българският вратар ще бъде титуляр в мача срещу Сампдория от четвъртия кръг за Купата на Италия. Треньорът Андреа Мандорлини ще направи доста промени в титулярния тим за гостуването в Генуа.

Михайлов ще замени вратаря и капитан на Верона Рафаел. За българина това ще е първи официален мач, след като пристигна в града на Ромео и Жулиета през лятото.

Бившият играч на Твенте, Ливърпул и Левски не може да се пребори с бразилеца Рафаел за титулярното място.

"Ще има място за тези, които са играли малко до момента. Очаквам отбора да отговори след слабите резултати напоследък. Срещаме Сампдория, която преоткри ентусиазма си", заяви Мандорлини.

Верона е в лоша форма напоследък, като загуби последните си 3 мача в Серия А. Новакът в елита обаче е напред в класирането заради силния старт. Победителят от мача довечера ще срещне Рома на осминафиналите

Отсега е ясен изхода на мача!
              2.25 си е много добър коеф. за домакина,който влиза (макар и късно) във форма.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Е не си прав! Топката беше 100% спорна! Само дето Фейлайни е с 2 глави над играча на Евертън и като дигна крака му стигна горе-долу до подмишницата!
                Явно тази загуба си беше в цената!!!Този път за Моис!!!Предишните години за Роони!!!Гальоркат си се двата отбора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  1-0 за БОТЕВ и мърльо веднага върна отбора да пази резултата

да ева и говедото тъпо, да ева...
                  Той му вика "смяна на темпото"
                  Все пак това е "правилен футбол" !!!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Е не си прав! Топката беше 100% спорна! Само дето Фейлайни е с 2 глави над играча на Евертън и като дигна крака му стигна горе-долу до подмишницата!
                    И му изрисува тайната вечеря с бутоните - е това точно не можеш да отречеш при положение,че дадоха на поне пет повторения в близък кадър следите от "интервенцията"
                    Снощи просто не беше вашия мач - има и такива дни.
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• 1-0 за БОТЕВ и мърльо веднага върна отбора да пази резултата

да ева и говедото тъпо, да ева...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

големите отбори винаги са подпирани, а аресто все още не са такива манчо също си ги подпират - снощи фелайни трябваше да го изгонят, но съра много им липсва с респектирането си

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                          манафите във всеки мач им спестяват червен картон, но за да бият им трябва освен дузпа и червен картон за противника

АРСЕНАЛ никога не са били подпирани в ерата ВЕНГЕР .................... дори непобедимия отбор от преди 10 години не победен в 50-ия мач от манафите със съдийска подкрепа иначе рекорда отиваше към 100

е, и ти си малко пристрастен, но до голяма степен си прав, затова и сега са на това дередже Жалко, имат орлични нападатели - реално са с най-доброто нападение в лигата (може би само сити са на тяхното ниво), но с нулева полузащита и дупки изотзадзе и няй-вече калпав тренер - толкова. Не ги жаля, даже искам да не влязат в европа догодина
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

големите отбори винаги са подпирани, а аресто все още не са такива манчо също си ги подпират - снощи фелайни трябваше да го изгонят, но съра много им липсва с респектирането си
                            манафите във всеки мач им спестяват червен картон, но за да бият им трябва освен дузпа и червен картон за противника

АРСЕНАЛ никога не са били подпирани в ерата ВЕНГЕР .................... дори непобедимия отбор от преди 10 години не победен в 50-ия мач от манафите със съдийска подкрепа иначе рекорда отиваше към 100

Коментар

Нека има печалба,пък още днес ще при теб.
                              Аз съм го играл твърда единица,но това беше към 10.00 и коеф беше доста по-малък от сега,което ме навява на мисълта,че не са само звездите виновни
                              Уж аз бях инсайдъра
                              ако излезе Х ще ти кажа какво ми е "инфото", че иначе много ще се смеете

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Ако Кронке и Усманов не пушеха дефектна трева можеше и да го купите.
                                и ти не си разбрал, че проблема не е в тревата, а че тихия Стан и Газидас бяха решили да не харчат повече от 40 млн.лири за футболист

иначе зъбчо януари месец ще е в мадрид

Коментар

Working...
                                X