IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дайте прогноза за някой мач тази вечер, че ме сърбят ръцете нещо...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• кой ще си вкара таралеж в гащите с тази чуплива над 30-годишна холандска ваза???

кой ще му плаща заплата в размер на 250 000 лири или 300 000 евро всяка седмица???

............... а отделно на това, ако вън пър$$$и си изпълни 4-годишния договор а манафите, то лятото на 2016 година ще му платят още 10 000 000 млн.лири

Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Слуховете се засилват: Ван Перси може да напусне Юнайтед
      -A+14:20 | 14 декември 2013 | Източник: Gong Виж 1 снимка
      Сн.: Gong.bg
      Слуховете, че нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси може да напусне клуба, продължават да се засилват, предава Goal.com. Футболистът ще пропусне следващия месец заради контузия, но информациите сочат, че холандецът не е доволен от тренировъчните методи на мениджъра Дейвид Мойс. Футболистът изпитва съмнения относно бъдещето си на „Олд Трафорд“ и вече дори обмисля възможността да напусне „червените дяволи“. Футболистът предполага, че именно грешните решения на наставника в плана на тренировките са довели до контузиите. Подобни индикации се появиха преди няколко седмици, когато стана ясно, че играчът е подал официална молба за трансфер. От клуба отрекоха тази информация, както и че нападателят може да се присъедини към Барселона. Действащият договор на Робин ван Перси е до лятото на 2016 година. Бившият футболист на Арсенал бе свързан наскоро и с евентуален трансфер в Реал Мадрид.

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Слуховете се засилват: Ван Перси може да напусне Юнайтед
        -A+14:20 | 14 декември 2013 | Източник: Gong Виж 1 снимка
        Сн.: Gong.bg
        Слуховете, че нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси може да напусне клуба, продължават да се засилват, предава Goal.com. Футболистът ще пропусне следващия месец заради контузия, но информациите сочат, че холандецът не е доволен от тренировъчните методи на мениджъра Дейвид Мойс. Футболистът изпитва съмнения относно бъдещето си на „Олд Трафорд“ и вече дори обмисля възможността да напусне „червените дяволи“. Футболистът предполага, че именно грешните решения на наставника в плана на тренировките са довели до контузиите. Подобни индикации се появиха преди няколко седмици, когато стана ясно, че играчът е подал официална молба за трансфер. От клуба отрекоха тази информация, както и че нападателят може да се присъедини към Барселона. Действащият договор на Робин ван Перси е до лятото на 2016 година. Бившият футболист на Арсенал бе свързан наскоро и с евентуален трансфер в Реал Мадрид.

Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Красиво, но може и още
          Повече от красива

Коментар

• http://www.standartnews.com/sport-sv...ga-218179.html

Таа, какво Ибра!!!
            Last edited by kefala; 13.12.2013, 13:45.

Коментар

• Мдаа, занемарили са се ПСВ-то ... а кви футболисти и треньори са минали през тях ...

Рууд Гулит, Ромарио, Роналдо, Рууд ван Нистелрой, Матея Кежман, Ариен Робен, Джеферсон Фарфан, Аруна Коне, Гус Хидинг ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                И аз вчера не играх ... мама ми е казвала след удар да почивам

Много отбор, много нящо ... лебеди, грънчари ... обърках ги ... и много рано ... за 20 ч не съм готов ... Но първите които видех излязоха както бих ги играл - ПСВ - Черно_море_ц - 2 (коеф беше над 4) и Х на Валенсия с Кубан ... Ама сигур щях да сложа и ранния Ботев - Берое който щях да загубя
                Аз мислех Х2 на Чорномореца ама и аз не играх! Тоя младеж Коку-то е напът да направи ПСВ-то в "релегейшън-мътириъл"!

Коментар

• И аз вчера не играх ... мама ми е казвала след удар да почивам

Много отбор, много нящо ... лебеди, грънчари ... обърках ги ... и много рано ... за 20 ч не съм готов ... Но първите които видех излязоха както бих ги играл - ПСВ - Черно_море_ц - 2 (коеф беше над 4) и Х на Валенсия с Кубан ... Ама сигур щях да сложа и ранния Ботев - Берое който щях да загубя

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    казах ви го много пъти - мачовете от ЛЕ не се пипат, защото не знаеш кой с какви резерви ще излезе Браво на Лудогорец, успех на жребия, макар че който и да им се падне, ако не е Eсберг или Марибор, ще отпаднат. И все пак е огромен успех. Браво.
                    Браво на Лудогорец ЕООД!!!Нарочно го изписвам така,за да потчертая,че сегашния футбол няма нищо общо с романтиката от преди двадесет и кусур години!!!Демек да не почнете пак ЦСКА така,Левски така!!!Пък провинциален отбор иначе!!!Браво на Домусчиев!!!Добра реклама!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Лудогорец прецака работата.
                      1 Fiorentina Fiorentina v Dnipro
                      (Fulltime Result) 12/12/2013 None 2.20 Won
                      2 Draw Dinamo Zagreb v Ludogorets Razgrad
                      (Fulltime Result) 12/12/2013 None 2.75 Lost
                      3 Elfsborg Standard Liege v Elfsborg
                      (Fulltime Result) 12/12/2013 None 4.50 Won
                      Да,тотална греда и при мен...
                      От 6 мача,които играх вчера излезе само един
                      Next time is next time
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• казах ви го много пъти - мачовете от ЛЕ не се пипат, защото не знаеш кой с какви резерви ще излезе Браво на Лудогорец, успех на жребия, макар че който и да им се падне, ако не е Eсберг или Марибор, ще отпаднат. И все пак е огромен успех. Браво.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Лудогорец прецака работата.
                          1 Fiorentina Fiorentina v Dnipro
                          (Fulltime Result) 12/12/2013 None 2.20 Won
                          2 Draw Dinamo Zagreb v Ludogorets Razgrad
                          (Fulltime Result) 12/12/2013 None 2.75 Lost
                          3 Elfsborg Standard Liege v Elfsborg
                          (Fulltime Result) 12/12/2013 None 4.50 Won

Коментар

• Айде лудите от Разград и днес да бият и да поставят рекорд, който никой БГ отбор да не може да бие през този век.
                            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Не знам дали той е проблема или безобразното представяне на всеки футболист от отбора, може би с 2-3 изключения - Абиати, Кака и от време на време Балотели!
                              Няма кой друг да е...
                              Той трябва да ги накара да играят както никога досега,а те играят така сякаш никога не са играли!!!
                              Като не може да ги мотивира,да си ходи ...
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Като Миланист ти казвам,че и без катона мача щеше да е същия.
                                Просто в момента сме безумно слаби и се чудя какво още трябва да се случи,че Макс да се разкара...може би снощи шанаджията пак отърва последното предупреждение...
                                Не знам дали той е проблема или безобразното представяне на всеки футболист от отбора, може би с 2-3 изключения - Абиати, Кака и от време на време Балотели!

Коментар

Working...
                                X