IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      добър е - спор няма и макар да не го харесвам като човек бих се радвал, ако лятото го бяхте пуснали при нас
      Стига си го четкал и ти! Играч е спор няма, и би било добре ако Жиру имаше голяма част от качествата и късмета му, особено вчера, но не би! Не съжалявай обаче че не е при нас, каквото е това е, борбата продължава, а играта тоя сезон явно ще е интересна.

Go Gunners!!!

Коментар

добър е - спор няма и макар да не го харесвам като човек бих се радвал, ако лятото го бяхте пуснали при нас
        Ми вие почти го бяхте купили и ако Венгер не се беше направил на интересен с тоя + 1 паунд а беше дал +5 млн. сега да сте напред с 7-8 точки.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Luis Suarez this Season 11 Games ,17 Goals ,5 Assist
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Ko напраиха тотнъмите да ги ева, да не искат да сменят тренера ... Не гледах мача, ама ме издъниха, играх за тях ... Става интереснооо

Коментар

Коментар

• Luis Suarez this Season 11 Games ,17 Goals ,5 Assist
                  Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Суарез е машина!!!
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Кубрат княз на Хуните и потомък на АТИЛА ще изкара Карантийте както на Славянската СВИНЯ Кличко,така и на Юдо Хазарските Мафиоти които стоят зад него и му купуват мачовете.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Извади му джигера на бързо
                          Съдията трябваше да бъде по-милостив и да прекрати мача доста по-рано
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Извади му джигера на бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Кобрата ще го размаже
                              намериха ли му съперник?
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

дайте прогноза за някой мач тази вечер, че ме сърбят ръцете нещо...
                                Кобрата ще го размаже

Коментар

Working...
                                X