IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май не си почива много
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Може пък Суарез да е решил да се поздрави с хеттрик за новия договор
      Само да не се окаже, че си мисли, че си е свършил работата и вече смята да почива
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Днеска Кардиф дали могат да сътворят една лека изненадка, поне едно хиксче...!?
        Гледайки последните няколко сезона, мачове в които сме поставени в позицията на фаворит при коефициент 1.20 доста често са завършвали с неблагоприятен за нас резултат. Този сезон уж е различен, но да видим дали ще успеем да си вземем задължителните 3 точки преди трудните гостувания в Лондон и Манчестър. Може пък Суарез да е решил да се поздрави с хеттрик за новия договор
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

По-вероятно е Арсенал да го паднат в понеделник

Коментар

Поне ...?!?!?! Ще ти се
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              ..може да ви платят в биткойни - така и така Суарез е "машина" ....

Вече къщи се продават в биткойни та един футболист ли няма да се продаде.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Нормално.Въпросът е какво е точно числото.Пък и с новия договор Реал ще трябва троши рекорда на Бейл лятото
                Сега както ЕК ги е подгонила не мисля, че ще се изхвърлят много...но знае ли човек?!...може да ви платят в биткойни - така и така Суарез е "машина" ....

Коментар

• Днеска Кардиф дали могат да сътворят една лека изненадка, поне едно хиксче...!?

Коментар

• Нз защо си мисля, че Фалкао повече ще пасне в Реал. Все пак вече е играл в Испания и т.н.

Иначе и двамта са зверове

Коментар

Е в края на краищата - така се прави бизнес!
                      За да получиш (от голямата баница разпределяна в ШЛ) - трябва да дадеш (по-голяма заплата на най-добрия си футбалер)!
                      Нормално.Въпросът е какво е точно числото.Пък и с новия договор Реал ще трябва троши рекорда на Бейл лятото
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Е в края на краищата - така се прави бизнес!
                        За да получиш (от голямата баница разпределяна в ШЛ) - трябва да дадеш (по-голяма заплата на най-добрия си футбалер)!

Коментар

Те т'ва е интересно.Клуба казва 130 000 паунда на седмица, тия казват изравнява Рууни.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            аз продължавам да мисля, че джанюариту уиндоу ще му е последното 10 на Суарез - той затова и играе като за последно Голям играч, както винаги съм казвал, но вие сте прекалено слаби за него, а и не го цените - просто трябваше да застанете зад него, когато онзи мангал евра му се подиграваше или когато в неистовото си желание за победа захапа сърбежа, а вие го изоставихте и в двата случая да се гаврят с него дебелогъзите мизантропи във ФА Под "вас" имам предвид и ръководството, и феновете - аз, макар да не съм фен на пуул, го защитих Да не говорим какви дитирамби бяха, когато цръната стърготина вкара 3 гола в отсъствието на суарез миналата година и как ревахте, че сте си можели и без него и т.н. - срам ли ви е да си го признаете Затова не го заслужавате, а зъбчо е голям
                            Клуба застана зад него и след средния пръст и след доносите на черната манкска курва.Накзаха след канибализма.Феновете винаги са го подкрепяли.Фактите говорят сами - на предсезонните мачове на всеки мач скандираха името му въпреки молбата за трансфер.И ако не се чувстваше "обичан" щеше ли да подпише дългосрочен договор със заплата наполовина на тази, която получават играчите от неговата класа - Роналдо,Меси, Кавани, Фалкао,Рууни,РВП .... Ти обаче си говорил с него и знаеш как се чувства ...... СмЕХ.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно, блажени плачещите, защото те ще се утешат
                                Казано от фен на Л1914, звучи убедително

Коментар

Working...
                                X