Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАман от ритнитопковци и сметкаджии в днешния футбол!!!Отврат!!!Никакво забавление!!!Пълни боклуци!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТези артилеристи много ме издразниха вчера!
Както се очакваше - чеп за зеле не ставаха в пореден мач срещу топ-отбор: нула удара във вратата, нула голови положения!
Да г'е калитарите - как устискаха 0-0???
Развалиха ми един хубав залог на 2ка! Щеше да ми оправи коледното настроение!
Снощният мач беше едно от най-вълнуващите 0:0, които съм гледал. Сто пъти бих го предпочел пред някое "зрелищно" 3:3 в Италия примерно, където освен головете няма да се намери никаква друга стойност в тактически, игрови и физически аспект. А снощи, в това безобразно време и с напрежение, което се усещаше дори във въздуха, зрителите станаха свидетели на една истинска битка, едно олицетворение на всичко онова което представлява в момента съвременният футбол. Сблъсък на двама от най-големите специалисти на треньорското поприще в последните 20 години, който лично на мен ми приличаше на финал, а не на мач от поредния кръг, и няма да бъде пресилено дори ако го оприлича на един от великите дуели между Каспаров и Карпов на шахматната дъска, завършил с боево, но заслужено реми.
Да, истината е че нито те нито ние в момента сме съвършени отбори, но също така е видно че Челси и Арсенал заедно с Ливърпул са може би трите отбора в момента, които най-много горят в мачовете, и най-ревностно преследват целта си, което разбира се понякога е логично и да бъде за сметка на атракцията и головете, нещата които доста хора смятат за солта във футбола, но не и истинските фенове, за които всяка точка срещу силен съперник е крачка напред към така мечтания трофей!
Аз лично през годините се нагледах на красиви мачове, на уникални голове, на драматични развръзки, но си мисля че вече е време да започнем да гледаме на нещата в преспектива, да се изчистим от излишните емоции, и да започнем да работим здраво и сърцато за ясната цел, която преследваме тоя сезон, а именно титлата в Премиършип!
Go Gunners!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТези артилеристи много ме издразниха вчера!
Както се очакваше - чеп за зеле не ставаха в пореден мач срещу топ-отбор: нула удара във вратата, нула голови положения!
Да г'е калитарите - как устискаха 0-0???
Развалиха ми един хубав залог на 2ка! Щеше да ми оправи коледното настроение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМай не си почива многоLife won't wait for you.
Коментар
Коментар