Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Празничният футболен маратон в Англия показва в какъв продукт са си превърнали футболните първенствата британците. Така както по празниците ни се предлагат какви ли не продукти за подаръци, така и Англичаните ни предлагат зверски дози футбол с тяхната марка. И после нека някой да ме убеждава, че футбола не е само бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми зад тях - 5-6 смешници (без Йеро) - ето така!Бяха на принципа, че с такова нападение не им трябва защита
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе знам ама дори на снимка като ги гледам тия и се чудя как изобщо са губили мач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНикой не е говорил за quality - мисля, че говорихме за quantity!
Както се казва FED, ECB, BJ (), каква работа вършат ако не да обезценят и без това не много ценните парици!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ да ама тя ще е по-инфлационна.Виж ги тия само какви зверове са само.
Както се казва FED, ECB, BJ (), каква работа вършат ако не да обезценят и без това не много ценните парици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКато се замислиш - една стена от Кристияно Роналдо, Бейл, Иско и Ираменди май ще е по-скъпа!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩе видите накрая какъв масон ще ви насосаме в борбата за 4тото мястоАко разбира се същите хора не решат че 120 млн. инвестиции на шпорите не заслужават 4 място повече от нас и и вас
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНо с масоните не се справихме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНапрао си ги изтървахме гражданьете....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар