Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТе губят, че не са гледали Ана Иванович на живоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениееееее, добре, айде аз ще съм капката мед в кацата с катрана (или май беше обратното) - почти съм сигурен, че ще отпадне още в първия кръг на Острелиън оупън, макар че игра с неква улрта анонимна шпаньолка
макар че мога и да греша, защото ще й "липсват" родните медии, които да я посрещнат на летището като интергалактически шампион и да й връчат още 7-8 куши, барабар с лентичките към тях и поканата за 23 фотосесии
Успех на Пирончето, радвам се, че най-после показа тениса, който можеше.
П.С. А ако и 1/100 от сегашните дитирамбьори и клакьори с лайковете из фейсбуците, бяха дошли на турнира на шампионките, можеше и залата да не изглежда чак толкова грозно празна, ама нали сме най-силни да подкрепяме виртуално, та така...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
еееее, добре, айде аз ще съм капката мед в кацата с катрана (или май беше обратното) - почти съм сигурен, че ще отпадне още в първия кръг на Острелиън оупън, макар че игра с неква улрта анонимна шпаньолка
макар че мога и да греша, защото ще й "липсват" родните медии, които да я посрещнат на летището като интергалактически шампион и да й връчат още 7-8 куши, барабар с лентичките към тях и поканата за 23 фотосесии
Успех на Пирончето, радвам се, че най-после показа тениса, който можеше.
П.С. А ако и 1/100 от сегашните дитирамбьори и клакьори с лайковете из фейсбуците, бяха дошли на турнира на шампионките, можеше и залата да не изглежда чак толкова грозно празна, ама нали сме най-силни да подкрепяме виртуално, та така....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеХауърд Уеб е най-добър съдия за 2013 г.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=466088
Не е истина направо!?!?!?
Коментар
Коментар