IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    чета, бе, Колец, ама нищо не опровергава това, което ти казах - при вас няма място и за Руни, и за Мата напред. Т.е. или няма да позлвате мата по предназначение, или ще играете без крила, или без дифенсив мидфилдъри, а точно си е казано:

Best position is as a classic trequartista in a 4231, with two more defensively minded midfielders behind him to compensate for his own deficiencies.

и макар по-надолу да пише

Also happy to play on the right or left, but more suited to 433 than 4231

това според мен е техническа грешка, защото е на 100% обратно на горното. и добавяйки това:

Has been deployed as a striker in the past, and his passing abilities, ball control and shooting technique suit the role of False 9/second striker well also

т.е. стигаме пак до 4-2-3-1, като рунтавото може да се включи само в цифричката 2, освен ако мойс не реши да го прави крило Единственият шанс за Мата в юнайтед се явява следното изречение:

Flourishes when trusted to play his own game and unconstricted by strict tactical systems.

Поради простата причина, че ще е в свои води - Мойс никога няма точни тактически схеми

П.С. Четох, че и Рунтавия, и Пръцко, и пича с гръмналия бойлер в главата, и Мата са готови за игра довечера, та ще ми е изключително любопитно да ви видя схемата срещу ултра смешен отбор, като за начало - там може и да успеете с 1 дифенсив мидфилдър, като направите нова "тактическа" във фуДбола, също като Кюрда, който пусна схема с 2-ма защитници срещу Малта преди години
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://trifficplayer.com/2014/01/27/91/

Чети Груйче.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Полки приятелю, не подхождай фенски, не смесвай нещата...
        Предстоят важни мачове, в които трябва да подкрепяме любимия отбор от все сърце, и да вярваме!

Go Gunners!
        изобщо не смесвам нещата и винаги си подкрепям отбора, но аз не съм кюстендилски кон с капаци, а имам впечатление и мога да изкажа компетентно мнение защото следя не само първите отбори, но и дублиращите

ето и сега докато си драскам в темата, съм си пуснал 2 мача да гледам

единия мач беше на дубълите на шити и манафите за първенството при резервите където манафите бяха разпорени макар, че резултата 2-1 лъже

а другия мач който гледах успоредно беше домакинствот на чукотките срещу АРСЕНАЛ пак при резервите, но за купата .................. нашите момчета ги пернаха с 1-0 във второто продължение при положение, че играха и срещу тримата съдии ................... главния съдия даде 4 минути на второто продължение с надеждата да изравнят, но не им стана номера, а отгоре на това и малките чукотки два пъти играха и с ръце, а съдията ги остави да играят

изобщо тъжна картинка не само при мъжете , но и при младежите са момичетата за поръчки на майк райли

и понеже често се опитваш да ми даваш "тон на живота" и какво и къде да правя, то съвсем деликатно искам да ти кажа, че "не си ми нито на знанията в тази тема където ми даваш акъл, нито си ми на чикиите" ........................ ако ме разбираш изобщо за какво ти говоря (пиша)...

Коментар

• Полки приятелю, не подхождай фенски, не смесвай нещата. Обсъждахме съставът на Манчовците и то след покупката на Мата. Пак отиде на старото съперничество, но нямаше нужда. Нека бъдем преди всичко професионалисти. Иначе може би има доста правота в думите ти, но в момента те не са актуални, по-точно не са от значение. Трябва да гледаме в собствената си къщичка, и от време на време в тия на Сити и Челси, па нека Мойс и компания видят какво е да се бориш за "място под Слънцето", т.е. в Европата.... нещо което не им се е случвало май от доста време насам. Предстоят важни мачове, в които трябва да подкрепяме любимия отбор от все сърце, и да вярваме!

Go Gunners!
          Last edited by kev; 27.01.2014, 22:36.

Коментар

Според мен както и да им наредите 6-мата напред, проблемите им в защита си остават. Вс епак не са Барса или реал та да разчитат винаги да вкарат поне с по два повече от съперника...а и все пак говорим за Англия
            за манафите перфектната тактика в момента е да играят на контра-атаки с оглед на наличните футболисти ..................... с тази тактика дъртия алкохолик излизаше срещу АРСЕНАЛ доста години и печелеше

АРСЕНАЛ разиграва топката, вижда се, че водят играта и са по-добрия отбор, но една-две контри и решават мача

същата тактика използва и португалски мангал вече едно десетилетие и това му носи успех

но ВЕРГЕР си е упорит пич и не му пука от тези подробности да сменя тактиката ............. той иска не АРСЕНАЛ да си мсеня тактиката според противника, а противника да се съобразява с АРСЕНАЛ и противника да си сменя тактиката...

Коментар

• Според мен както и да им наредите 6-мата напред, проблемите им в защита си остават. Вс епак не са Барса или реал та да разчитат винаги да вкарат поне с по два повече от съперника...а и все пак говорим за Англия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                а фелаини е толкова белгиец, колкото аз съм марсианец
                по-долу където споменах белгиеца имах на предвид онзи дето не знае от коя страна е .................. имал право да играе в 6-7 национални отбора и сега щял да си избира

а тренера на белгийския национален отбор му гарантирал титулярно място на световното в бразилия това лято

Коментар

• големи очаквания към мата-космата, но не направи ли два-три добри мача в началото и живота при манафите ще се превърне в ад .................. където им е мястото на дяволите, де

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Иначе Мата е избрал да играе с номер 8. Дано това ти дава някаква яснота, къде иска да играе.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    така е .......................... и отгоре на всичко съм изключително скромен което не се среща често в тези дни
                    Личи си!!!

Коментар

ти изби рибата с тази тактика

не се ли замисляш, че сега ще карат рунтавия да подпише нов договор и ще му се правят метани и ще го пускат да играе отпред като в определени периоди вън пер$$$и ще го оставят резерва дори и да е здрав докато рунтавия подпише...

колкото повече напредва сезона, а рунтавия ако не подписва ---- толкова повече ще го пускат да играе като нападател на любимата му позиция...
                      aми това им е единствената ефективна схема с рунтавия в състава, иначе е ясно - в центъра ще са като брюкселска дантела, а фелаини е толкова белгиец, колкото аз съм марсианец Иначе си прав, докато руньо не преподпише, ще го пускат напред, но не за сметка на персийчето - това не могат да си го позволят Аз все си мисля, че до края на трансферния прозорец ще има изненада с добитъка, ама да видим
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Добре бе Полки!!!Схващаш ги нещата!!!
                        така е .......................... и отгоре на всичко съм изключително скромен което не се среща често в тези дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          аз пак да те питам за схемата на отбора - къде ще играе мата? И кои са зад него и по-крилата? Или мата ще е крило? За мен лично, единствената ви схема е с един нападател - Перси, крила - двама галвочи, вие си знаете кои, мата - ин дъ хол, зад мата рунтавото и още някой - опорни, ама тогава за чий ви е рунатвото като опрен?
                          ти изби рибата с тази тактика

не се ли замисляш, че сега ще карат рунтавия да подпише нов договор и ще му се правят метани и ще го пускат да играе отпред като в определени периоди вън пер$$$и ще го оставят резерва дори и да е здрав докато рунтавия подпише...

колкото повече напредва сезона, а рунтавия ако не подписва ---- толкова повече ще го пускат да играе като нападател на любимата му позиция...

Коментар

гледам, че си ме чел и си започнал да се ориентираш в обстановката около любимия ти отбор, но имам една лека забележка .................... тези дето си ги изброил не са "вътрешни халфове", а се наричат ОПОРНИ ХАЛФОВЕ или ДЕФАНЗИВНИ ХАЛФОВЕ

при домакинствата да излезете с двама опорни халфове си е живо самоубийство и това е една от грешките на Мойсчо до момента
                            Добре бе Полки!!!Схващаш ги нещата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              По Диема вчера след мача на Челси обявиха една красноречива статистика за Мата по повод играта му в дефанзивен план - печелел единоборство средно на всеки 55 минути... но пък ще бъде най-креативния халф, който е играл в Юнайтед от години
                              смятай ако манафите излезнат с вън пер$$$и и рунтавия като чисти нападатели, а мата-космата зад тях двамата какво ще се получи в дефанзивен план ........................ ще играят с цели трима човека по-малко

това ще е живо самоубийство

не, че няма да се случи в някои мачове тази конфугирация, но в тези мачове манафите ще губят в резултата и Мойсчо ще хвърли напред всичко на принципа "всичко или нищо"

Коментар

Те играха бре, с Черните котки... Ел Ганкиното
                                Така де. Ел Котико
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X