IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Честит имен ден (на патерица) и от мен! Пожелавам ти отбора ти да те зарадва с ново влизанете в евротурнирите тази година - ЛЕ ви чака
    Благодарско!
    Манчо, пожелаваш го на мен, но се надявам вие да сте там, че да продължите сряда - събота... Да не ви омръзва... Но на вас най-много пожелавам ИЗБРАНИЯ да продължите да му вярвате поне докато не му изтече 6 годишния договор. Дедо Сашо ви направи от смотано отборче машина и той ще си ви върне в 1-ви клас, където си ви е мястото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      баси аз имам рд след 23 минути - не знаех, че и ти си моята зодия Жив и здрав да си и безпаметна вечер ти желая
      Благодаря, момци!
      Вчера големи подаръци, голямо нещо... Хем вкъщи, хем и Юнайтед и Тотнъм два от основните конкуренти за 4-то място уцелиха греди.. Сега остава днес на Груеца на РД-то Ливърпул да вземат да бият и ще е добра компенсация за провалените трансфери на Салах и Конопа..
      Груец, желая ти здраве, щастие и докато си жив Челси да не спукат гума, както се случи на Ливърпул и сега ще се случи на Юнайтед...

Коментар

някой може ли да ми каже в каква схема играят юнайтед и по-точно къде са рунтавия и мата косматата
        ЧРД!
        Схемата си беше перфектна:
        РВП
        Рууни
        Йънг - Карик - Клевърли - Мата

Обаче пак тотален карък ни гони! Със сигурност на Мойес са му направили магия! Отбора тотално надигра Стоук, обаче с един глупав рикошет и един хубав удар в ъгъла (каквито много рядко се получават на Адам) и ни вкараха 2 гола! Освен това и съдията ги остави да ритат всичко, което се движи и съвсем прецака шансовете ни за нещо в тези кофти условия!

А иначе по отношение на схемата - когато Джоунс се контузи и Карик бе върнат като централен защитник схемата стана:
        Уелбек - РВП
        Йънг - Рууни - Клевърли - Мата
        но се видя, че Уелбек и Клевърли за никакъв чеп не стават !
        Last edited by man_united; 02.02.2014, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Преядох имам рд и писането ми е трудно. ...
          Честит имен ден (на патерица) и от мен! Пожелавам ти отбора ти да те зарадва с ново влизанете в евротурнирите тази година - ЛЕ ви чака

Коментар

баси аз имам рд след 23 минути - не знаех, че и ти си моята зодия Жив и здрав да си и безпаметна вечер ти желая
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Thx нека са гладни за голове колкото аз за торта. Изядох две парчета и 1 месец режим отиде по дяволите. ..
              утре лапни още 2 парчета от тортата и режима го подари на жена ти
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Ми 4РД! И дано утре с У.Б.А. твойте да не са като теб, а да са гладни... за голове

Лондон и Ливърпул са градовете!
                Thx нека са гладни за голове колкото аз за торта. Изядох две парчета и 1 месец режим отиде по дяволите. ..

Коментар

ЧРД

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    А какво става с Коклен, не може ли да го върнем от наема?
                    не знам

имаше информации, че германците искали да ни го връщат сега зимата, но щом до снощи няма нищо официално, то тогава всичко си остава така както е било договорено и ще се върне в АРСЕНАЛ лятоска

Коментар

Ми 4РД! И дано утре с У.Б.А. твойте да не са като теб, а да са гладни... за голове

Лондон и Ливърпул са градовете!

Коментар

Жив и Здрав

и другата седмица да преживееш по-лесно загубата на Ливерпул

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                          [B][URL="http://www.focus-sport.net/news21756/the-mirror-kalstryom-e-pristignal-v-arsenal-s-kontuziya.html"]Калстрьом е пристигнал в Арсенал с контузия

общо взето сезона свърши като единствената алтернатива за ВЕНГЕР остава за поста на дефанзивен полузащитник да пуска Верминатора

иначе Фримпонг са го изгонили още при дебюта му за Барнзли което си е напълно в реда на нещата ..................... аз ако съм съдия ще го гоня още след загрявката както Фримпонг, така и Тиоте, така и разни други антифутболисти...
                          А какво става с Коклен, не може ли да го върнем от наема?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            тъкмо се чудех какво е това "да" и гледам, че си го променил на дм

Коментар

Рунтавото е да
                              Мата зад Пръцко
                              тъкмо се чудех какво е това "да" и гледам, че си го променил на дм

Коментар

някой може ли да ми каже в каква схема играят юнайтед и по-точно къде са рунтавия и мата косматата
                                във всеки случай рунтавия не е играл зад косматката, де ................. както беше предположил съвсем наскоро...

----------------------

не съм гледал мача на манафите, но по състава който е изкарал Мойс ми става ясно, че отбора му отново не е бил балансиран и е станал лесна плячка за грънчарите

................... но така става като не спазва препоръките които му дадох след привличането на косматата

Коментар

Working...
                                X