If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
жалко, не излезе Моите - също Но здраве да е, тъкмо си сипвам още едно - и аз получих много хубава изненада днес, така че всичко е чудесно Наздраве от мен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кажи тогава една късметлийска-РД-комбинация та да споделим и ние късмета!
Ливърпул на нула можеш да го пропуснеш щото УБАто ще вкара поне 1!
ами това са ми само пожелания, не знам какво да играя, но ще пробвам ей-така, по рожднено му един залог с победа на ливера с 2:0 и на Арсето с 3:0 в комбинация и поотделно, пък каквото стане
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
3 гола ПП @ 5.50 - Груец, ако имаш пари по сметка може ли да го наравиш? Черпя бира и имам да ти давам поне 10 лв. на 100%, останалите имам някакъв шанс да си ги спестя!
Няма проблем да ти пусна - какво искаш обаче? Щото точно 3 гола за ПП е 13/2, а над 2,5 гола е 9/2 И колко да ти сложа - 10 лева или евро?
3 гола ПП @ 5.50 - Груец, ако имаш пари по сметка може ли да го наравиш? Черпя бира и имам да ти давам поне 10 лв. на 100%, останалите имам някакъв шанс да си ги спестя!
Благодатя, момчета - ами остарявам, но акъл не идва, та ще трябва а почакам още малко, докато помъдрея Иначе съм се почнал от снощи в 12.00 и ще продължа и утре с колегите в офиса
А за днес си пожелавам победа на Ливера с клийн шийт и гол на Стърготината, както и клийн шийт на Арсето с хеттрик на Жиру-конструиурУ
Благодатя, момчета - ами остарявам, но акъл не идва, та ще трябва а почакам още малко, докато помъдрея Иначе съм се почнал от снощи в 12.00 и ще продължа и утре с колегите в офиса
А за днес си пожелавам победа на Ливера с клийн шийт и гол на Стърготината, както и клийн шийт на Арсето с хеттрик на Жиру-конструиурУ
Коментар