IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ливърпул падна с по 2-1 от Ман С и Челси по време на коледната сесия.
    При положение, че повеждаха и в двата мача.
    Ако бяха били и в двата мача или поне само в един или да бяха направили равенство...
    И това само от два мача!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Стига,бе.Много добре си се справи момчето
      Почти колкото Коло Коло с втората си ключова намеса за десетина дни след асистенцията срещу УБА
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тоя некадърник дето направи дузпата направо да му прекратяват договора!
        Стига,бе.Много добре си се справи момчето
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Така е. Беше от онези мачове в които каквото и да се случи няма да е нелогично. Мач в който резултатът може да зависи от едно статично изпълнение, рикошет или пък брилятно спасяване на някой от вратарите. Е, случи се третия вариант, и то и в двете посоки, и може би най-логичният резултат на база показанато на терена. Честно да си призная в края бях доволен и от едната точка. Но е факт че нещата още повече се завързаха, особено след драматичната победа на Ливърпул. Предстоят интересни събития, и какво по-хубаво за феновете от това
          Май всички са доволни! В продължението нито вие искахте да атакувате, нито ние като отнехме топката опитахме атака! Здраве да е! Лошото е че с тези победи навън Тотнъм и Ливърпул доста дръпнаха и до края ще трябва да бием наред за да докопаме 4тото място!
          ПП Да ги е*а тия чикиджии Фулъм! Не можаха да устискат опълчението у дома, а устискаха на ОТ четири дни по-рано! Тоя некадърник дето направи дузпата направо да му прекратяват договора!

Коментар

Така е. Беше от онези мачове в които каквото и да се случи няма да е нелогично. Мач в който резултатът може да зависи от едно статично изпълнение, рикошет или пък брилятно спасяване на някой от вратарите. Е, случи се третия вариант, и то и в двете посоки, и може би най-логичният резултат на база показанато на терена. Честно да си призная в края бях доволен и от едната точка. Но е факт че нещата още повече се завързаха, особено след драматичната победа на Ливърпул. Предстоят интересни събития, и какво по-хубаво за феновете от това
            Да,... +1
            Въпреки, че Топчето бяха по-активният отбор и повече напиняха, в крайна сметка съвсем реално можеха и да загубят мача ...
            Както и да го вземат. РазБИРА се..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              снощи мислех да я пейстна тази новина и да я коментирам, но реших да оставя на теб и на санитарите ти да свършите тази работа, а коментара ми е под номер 24 под статията

Мани, ако не беха тия черни каси, Хамбургер направо щеше да ни размаже...
              Добре, че има как да си купуваме победите...

За Ваш късмет, Рибери му порнаха дупето и няма да може да играе в Лондон.
              Ама мисля, че и без него ще оцелеем някак...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                И двамата не се оказахме прави! Както обичат да казват българските коментатори - "тактическо надиграване", в което "победи по-добрия" - т.е. никой не беше по-добър и не заслужаваше победата! Накрая понатиснахте малко и се чудих дали пак ще направим някоя детинска грешка или някой нещастен рикошет ще ни коства точката, но за щастие това не стана!

ПП Честно казано, мача по едно време ми намирисваше на 0-1, но феърплей за страхотното спасяване на Шчесни!

Коментар

Победа с разлика за Арсенал! Точен резултат не бих се наел да прогнозирам, но ако трябва, то: 5:0 или 6:1! До сега винаги съм бил скептично настроен и леко притеснен преди това дерби (без кавички), но днес вечерта в кварталния бар дето се събираме с фенове и обсъждаме всичко, но най-вече мачове, се случи нещо което ме накара коренно да променя мирогледа си Преди няколко дни всички (независимо на кого симпатизират) говореха, а и залагаха, как ще победим Ливърпул или най-много ще им пуснем точка. Днес абсолютно наобратно - всички за Юнайтед. И изведнъж нещо ми прищрака и реших да не изневерявам на истинското си Аз, та който и да ме попиташе за мнение започнах да казвам "Победа с разлика!"

Човек трябва да е оптимист и да вярва в това което желае и иска да се случи, особено в нещата които не зависят пряко от него Все пак, ще видим...

Go Gunners!

И двамата не се оказахме прави! Както обичат да казват българските коментатори - "тактическо надиграване", в което "победи по-добрия" - т.е. никой не беше по-добър и не заслужаваше победата! Накрая понатиснахте малко и се чудих дали пак ще направим някоя детинска грешка или някой нещастен рикошет ще ни коства точката, но за щастие това не стана!

ПП Честно казано, мача по едно време ми намирисваше на 0-1, но феърплей за страхотното спасяване на Шчесни!
                  Last edited by man_united; 13.02.2014, 08:49.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Mn6y4tik1Jo
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ххехехехехехе

след като БЕРБО вкара гола взе да ръкомаха на съотборниците си и да им се кара, така както правеше във фулъм

вкара ли още няколко гола ще вземе и да се муси както правеше в англия

Коментар

• чудесен гол на БЕРБО в 115 мин. за 1-0 при гостуването на монако за купата

ако Жиру можеше да направи това което стори БЕРБО, резултата тази вечер на Емирейтс щеше да е съвсем различен...

Коментар

• Баси .... титаничните усилия на Ливърпул да загуби мача се провалиха ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            '''' а Ливърпул се дънят с нулево реми....
                            Няма и 10 минути и вече си сбъркал
                            Life won't wait for you.

Коментар

• 8* много красив гол на туре

Коментар

Победа с разлика за Арсенал! Точен резултат не бих се наел да прогнозирам, но ако трябва, то: 5:0 или 6:1! До сега винаги съм бил скептично настроен и леко притеснен преди това дерби (без кавички), но днес вечерта в кварталния бар дето се събираме с фенове и обсъждаме всичко, но най-вече мачове, се случи нещо което ме накара коренно да променя мирогледа си Преди няколко дни всички (независимо на кого симпатизират) говореха, а и залагаха, как ще победим Ливърпул или най-много ще им пуснем точка. Днес абсолютно наобратно - всички за Юнайтед. И изведнъж нещо ми прищрака и реших да не изневерявам на истинското си Аз, та който и да ме попиташе за мнение започнах да казвам "Победа с разлика!"

Човек трябва да е оптимист и да вярва в това което желае и иска да се случи, особено в нещата които не зависят пряко от него Все пак, ще видим...

Go Gunners!

браво ....................... най-после да прочета едно твое мнение с което да покажеш на кой отбор симпатизираш

Коментар

Working...
                                X