IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Чорбетата, същата боза, като нас...
    .
    Е, ай ся приказки да'е ...

Виж, че 25 години ни източваха по "схема" - цъфнал 1 точил, после предал на друг 2 точил, после 3-ти точил, 4-ти, 5-ти ....

П.П. В БГ сме зле, ама навън не сме ви излагали, въпреки че сме фалирал отбор.

Имаме едно МТК, дет' Божков продаде мача, една Мура - големи опълченци ония 2 мача на една врата се играха тяхната.

И Галатасарай, която после вдигна купата на Лига Европа.

От фалирал отбор толкоз - виж, че даже си дадохме лиценза тази година на Ботев да денсят вместо нас, щот' бяхме пълен резил с 2 играча и без собственик. Демек да не ви изложим.

Коментар

• Колче, не е некой, а аз И доколкото знам имам право на мнение или греша?
      Никой не отрича, че е много по-добре грозна победа, отколкото красива загуба (освен феновее на Арсенал, но те са друга бира) или пък другото клише, че победителите не ги съдят. Така е, спори ли някой в тази насока - не, нали?
      Но не пречи да си кажем и кривиците - примерно снощи стадионът беше в пъти по-тих, отколкото на мач на Левски/Цска в европа. Помня Левски-Удинезе, който би могъл да се сравни с този и атмосферата беше поне 3 пъти по-взривна от снощи!!! И това е нормално - все пак 90% от хората на стадиона не бяха дори симпатизанти на Лудите, а бяха отишли да подкрепят български отбор. Видях и хореографията - я имаше 2К човека, които участваха в нея, я - не. На мачовете на Левски и Цска хореографиите са великолепни (особено на чорбата - няма как да им се отрече). Стадионът викаше Българи-юнаци, нещо, което 2/3 от играчите на крейзиту не знаеха какво значи Домуса снощи почна да се цепи баш кат наш Бай Ганя как щели да играят финал в ЛЕ

Та ние нашите говежди или свински кривици си ги знаем - и двата ни водещи тима са на светлинни години зад лудите като игра към момента, но пък като фенове все още сме светлинни години след тях. И да ти кажа честно, предпочитах Ботев, Локо или дори Цска да е на мястото на Лудите снощи точно заради феновете -дано ме разбереш.

Иначе шапки долу пред Лудогорец - дано подобрят нашият рекорд от 2006-та, а зашо не и рекордните 1/2 финали на Цска и Славия, макар всичко това да е само в сферата на мечтите, засега

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Не твърдя, че всичко е великолепно, а просто се подразних, че дори и да бием някого, ПАК търсим НЕГАТИВА...
      Никой не твърди, че Лудогорец е велик отбор или че са играли извънземно...
      Излезнаха на терена и направиха КАКВОТО ТРЯБВА за да отстранят Лацио. Криво, грозно, калиткарски е ВСЕ ТАЯ..
      ПОБЕДИТЕЛ НЕ СЕ СЪДИ !!!
      Ся, какво ще се случи на мачовете с Валенсия ?
      НИКОЙ не знае. Испанците са фаворита. Ясно. И по-добре... Нека се радват на лесния жребий...
      Аз пожелавам УСПЕХ на Стоев и отбора на ЛудатаГора !!!
      ....
      Нашите говеда, вече не помня кога за последно победиха. Когото и да е ...
      Така че, АРЕ СТИГА ... Отбор от А група, отстранява отбор от Серия А...
      И пак некой РАЗСЪЖДАВА...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Колче, от снощния мач позитивите са 2:
        - първият и по-важен - постигна се обединение на почти всички българи (нещо, което нито Левски, нито Цска биха могле да направят, поради особената си специфика
        - класирахме се напред

Всичко друго са негативи и те никак не бяха малко, а с подобна игра срещу Валенсия още тук ще отнесат 3-ка на разсъмване И да, явно снощи и Господ и Аллах бяха си стиснали ръцете в подкрепа на крейзиту - подобни подаръци едва ли ще има друг път. Апропо Лудогорец са вече 25-ти в Европа според коеф си само за тази година, с което са доста близо до 18-тото на Левски през 20005/06 - да им пожелаем да подобрят този рекорд от най-новата ни история
        Не твърдя, че всичко е великолепно, а просто се подразних, че дори и да бием някого, ПАК търсим НЕГАТИВА...
        Никой не твърди, че Лудогорец е велик отбор или че са играли извънземно...
        Излезнаха на терена и направиха КАКВОТО ТРЯБВА за да отстранят Лацио. Криво, грозно, калиткарски е ВСЕ ТАЯ..
        ПОБЕДИТЕЛ НЕ СЕ СЪДИ !!!
        Ся, какво ще се случи на мачовете с Валенсия ?
        НИКОЙ не знае. Испанците са фаворита. Ясно. И по-добре... Нека се радват на лесния жребий...
        Аз пожелавам УСПЕХ на Стоев и отбора на ЛудатаГора !!!
        ....
        Нашите говеда, вече не помня кога за последно победиха. Когото и да е ...
        Така че, АРЕ СТИГА ... Отбор от А група, отстранява отбор от Серия А...
        И пак некой РАЗСЪЖДАВА...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колче, от снощния мач позитивите са 2:
          - първият и по-важен - постигна се обединение на почти всички българи (нещо, което нито Левски, нито Цска биха могле да направят, поради особената си специфика
          - класирахме се напред

Всичко друго са негативи и те никак не бяха малко, а с подобна игра срещу Валенсия още тук ще отнесат 3-ка на разсъмване И да, явно снощи и Господ и Аллах бяха си стиснали ръцете в подкрепа на крейзиту - подобни подаръци едва ли ще има друг път. Апропо Лудогорец са вече 25-ти в Европа според коеф си само за тази година, с което са доста близо до 18-тото на Левски през 20005/06 - да им пожелаем да подобрят този рекорд от най-новата ни история

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Браво на Крейзито...
          С инат и късмет си се класираха напред...
          Колкото и да е страннно, че не харесва на некои българи(?), Лудоголец ОТСТРАНИ Лацио...
          Това е ... А па дали имало чужденци, треньора ли ин ги слаб или господ и разградчанин
          НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво на Лудогорец и от мен! След този ранен гол ги бях отписал, но те успяха да се върнат в мача! Треньора на Лацио няма какво да реве, щото и тяхните голове бяха калитарски: най-много се издразних на третия! Цялата защита проспа пас от центъра, след който вратарчето спаси удара с глава!
            Когато вчера писах, че съм го играл ГГ точно за това говорих - и лацианите са пълна скръб в защита!
            Сега с Валенсия нямат какво да губят! Да играят както могат пък да става каквото ще!

Коментар

• Браво на Крейзито...
              С инат и късмет си се класираха напред...
              Колкото и да е страннно, че не харесва на некои българи(?), Лудоголец ОТСТРАНИ Лацио...
              Това е ... А па дали имало чужденци, треньора ли ин ги слаб или господ и разградчанин
              НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                срещу валенсия шансът е отрицателен, особено с играта от тази вечер
                Според мен ще им е по-лесно - срещу испанци по-лесно се бележи.

Лацио сами се биха като излязоха с половината отбор резерви в първия мач, а на реванша па ни подариха "техния" вратар.

П.П. Но Валенсия въобще не подценява мачовете в Европа и ще метне почти най-доброто, което има и това ще е добре за стила на Лудогорец. Те играят прибрани и на контра-атака. Свикнаха и с публиката на Васил Левски, че бяха глътнали гипса нашите първото полувреме. Видя, че за Лацио 30 хил. да ги освиркват си е "селска" агитка и въобще не се впечатлиха.

Ще поживеем - ще видим ....
                Last edited by marandi; 28.02.2014, 06:35.

Коментар

• R.M

KLASA,KLASA,KLASA X6 KLASA
                  http://www.youtube.com/watch?v=5UR4J...yer_detailpage
                  REAL MADRID - THE CHAMPIONS LEAGUE
                  http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• тъкмо идвам от мача и сега си свалям торента да го видя и през очите на операторите

браво на момчетата и треньора! колко беше яко след първия ни гол..стадиона избухна...а след втория... а след третия!
                    Keep going ...

Коментар

• От мач много не разбирам но от психика няма кой да ме бие ранния гол и многото публика объркаха Лудогорец следващия път ще се подготвени Мога само да им пожелая още много успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Нека се порадваме и не издребняваме как наричам третото попадение на нашите.

П.П. Валенсия, въпреки че хвърлят всичко в Юръп ще им е по-лек съперник спрямо Лацио.

Ха, наздраве!
                        срещу валенсия шансът е отрицателен, особено с играта от тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Третия гол не беше автогол.
                          Нека се порадваме и не издребняваме как наричам третото попадение на нашите.

П.П. Валенсия, въпреки че хвърлят всичко в Юръп ще им е по-лек съперник спрямо Лацио.

Ха, наздраве!

Коментар

• Третия гол не беше автогол.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• И аз браво!!! Баси феЛациото. Толкова голям мерак имаха да се бият Е, успяха

Коментар

• БРАВО !!!!!!!!!!!
                                Уникален мач !!

Коментар

Working...
                                X