IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за всички останали които знаят как да печелят:

три шест пет тере осем нула осем дот ком
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      някой има ли проблеми с бета, че аз нещо не мога да вляза
      Пуснете работещ линк на лични, ако имате, че аз пробвах 4 и ни един не сработи
      как да ти дам линк като знам, че ще си загубиш стинките???
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Честит 3ти март, съфорумци!
          Дано и българските спортисти ни дават от време на време поводи за гордост!

Коментар

• poker

bonus no deposit http://bg.pokerstrategy.com/#u5ZLIM

Коментар

• Искам да кажа, че го гласят за бъдещият номер 1, а не некво си топ10 там.

И бачкат яко по лъвчето ни

Коментар

баси, станах нарицателно за мрънкач Аз винаги гледам реалистично - в момента Гришо има огрмно израстване основно в психиката и причината за това е Маша (или пък тя е само катализатора - не зная точно).
                По-скоро си мисля, смяната на екипа му с Роджър начело на щаба му + фондацията на Федерер за млади таланти. В нея има само 2-ма тенисисти ( по памет ) и единият е нашият.

Демек Роджър Федерер яко налива ноу-хау в нашия и го следи през новия му мениджър също Роджър и ще се грижи за рекламодателите му.

П.П. Няма как една лове тръпка, траеща 2-3 месеца да бъде чак такъв стимул за израстване.

Нямам представа как работят с Григор, но са цели екипи зад него в момента и обърни внимание, че той им благодари на тях като спечели трофея, а не на жена си
                --------------------------

П.П.П. Даже Григор се опита да се избъзика с тях след финала и каза: Роджър защо никога не ставаш да ме поздравиш, когато печеля? Всички са на крака, а само ти стоиш седнал?

Обаче мениджър му остана седнал, за да му покаже кой е баткото в отбора - не е нашия. Нашият е диаманта, който в момента шлифоват да заблести, но явно имат още доста работа, па нашето лъвче взел да се прави на двИздъ вече и го поляха със студен душ веднага - хъ-хъ-хъ ...
                Last edited by marandi; 02.03.2014, 13:40.

Коментар

баси, станах нарицателно за мрънкач Аз винаги гледам реалистично - в момента Гришо има огрмно израстване основно в психиката и причината за това е Маша (или пък тя е само катализатора - не зная точно).
                  Ако Григор се откаже от България, като барбукоглу примерно, то за мен ще се превърне безвъзвратно в рядко л@йно, та ако ще да направи голям шлем!!! Но сега е просто голям и аз му се радвам, като го подкрепих, доколкото беше възможно това, със ставането ми в 5 сутринта.
                  П.С. Апропо, гледал съм Гришо на кортовете в Борисовата много преди по-голямата част от хората тук да са чували за него. Плясках и на Цвети и в двата турнира на шампионките и бях сред малкото хора в залата, за разлика от славослагачите й, след като взе титлата - на думи всички сме много силни, но на дела оставаме малко ерзац. Е, аз съм силен и в едното, и в другото, и най-вече - подкрепям родните таланти винаги. Защото са Българи.

Гришо вече е топ тенисист и скоро ще влезе в топ 10, а защо не и по-нагоре. Успех, момче!!!
                  Браво на Гришката
                  Страшен сезон прави и топ 10 изглежда въпрос само на време.
                  Както се вижда съм имал право при загубения бас от теб, че ще се развие и ще стане един от най-добрите..... само тайминга тогава беше проблем
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Гришо вече е топ тенисист и скоро ще влезе в топ 10, а защо не и по-нагоре. Успех, момче!!!
                    Когато би Ноле написах че до година и половина ще е номер едно, ти ме направи на две стотинки от ирония.
                    Само напомням.
                    Life won't wait for you.

Коментар

баси, станах нарицателно за мрънкач
                      Това е верно
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Браво на Гришо и от мен! Дано продължи с добрите игри! Полуфиналът и финалът спечелени с 4 тайбрека показва страхотно израстване в психиката му!
                        Даже и Груйчо нямам какво да каже лошо!
                        Ако Григор се откаже от България, като барбукоглу примерно, то за мен ще се превърне безвъзвратно в рядко л@йно, та ако ще да направи голям шлем!!! Но сега е просто голям и аз му се радвам, като го подкрепих, доколкото беше възможно това, със ставането ми в 5 сутринта.
                        П.С. Апропо, гледал съм Гришо на кортовете в Борисовата много преди по-голямата част от хората тук да са чували за него. Плясках и на Цвети и в двата турнира на шампионките и бях сред малкото хора в залата, за разлика от славослагачите й, след като взе титлата - на думи всички сме много силни, но на дела оставаме малко ерзац. Е, аз съм силен и в едното, и в другото, и най-вече - подкрепям родните таланти винаги. Защото са Българи.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Първо Лудогорец, сега и Гришо! Браво пич, супер си! Малко радостни моменти за иначе изтерзания ни, но хубав народ! А дано приказката да продължи...
                          И за Лудогорец и за Гришо ...
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            - вече и на теория отървахме изпадането ;
                            И аз вече съм спокоен, че оставаме в Шипъ.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Браво на Гришо и от мен! Дано продължи с добрите игри! Полуфиналът и финалът спечелени с 4 тайбрека показва страхотно израстване в психиката му!
                              Даже и Груйчо нямам какво да каже лошо!

Коментар

• някой има ли проблеми с бета, че аз нещо не мога да вляза
                                Пуснете работещ линк на лични, ако имате, че аз пробвах 4 и ни един не сработи
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X