IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psihiatura Разгледай мнение
    Дори и с раздвоената ми ;личност не помня друг удар във вратата на Левски освен този осъществен със съдействието и голямото желание на тъй наречения съдия.Не,че човека е свирил по различно от всички съдии в тази държава,винаги в правилната и предначертана посока.Хубавото на тези мачове е че няма поне прокурори,поне официално де
    напълно съм съгласен за прокурорите

ако имаше прокурори сега нямаше да съществува поне един обор от ГЕЙарена

още не сме забравили миналата пролет когато след първите 6 мача на говедата, спираха правата на съдиите защото изключително нагло подкрепяха "обора на народа"

хубавото на цялата история е, че има Господ който наказа говедата жестоко
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Няма шега: ЦСКА излиза с резервите срещу Левски

Ето го златния им шанс да ни вкарат гол
      Дори и с раздвоената ми ;личност не помня друг удар във вратата на Левски освен този осъществен със съдействието и голямото желание на тъй наречения съдия.Не,че човека е свирил по различно от всички съдии в тази държава,винаги в правилната и предначертана посока.Хубавото на тези мачове е че няма поне прокурори,поне официално де

Коментар

• ех, ама пък заглавие Заглавието би следвало да е: Поради натрупани картони и невъзможността им да бъдат изчистени в мач за купата, заради отпадането от турнира на фаза 1/8 финал, ЦСКА ще трябва да излезе с най-доброто, с което разполага, което не е много

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Няма шега: ЦСКА излиза с резервите срещу Левски

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Няма шега: ЦСКА излиза с резервите срещу Левски

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Bayern Munich goalkeeper Manuel Neuer completed more passes (31) than any Arsenal player last night.
            Ахахахахахахаа ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Bayern Munich goalkeeper Manuel Neuer completed more passes (31) than any Arsenal player last night.
              Ето за това се класираха - през цялото време "топаха топката пред Мануел-вратарчето, че по-бързо да изтича времето!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Сигурно пак ще ви бият едно на мъка и ще треперите за класирането ...
                Много контузени имат Арсенал ...
                Та тоя път не вярвам.. Ама топка е...
                НАПРЕТ МАШИНАААА !!!!
                МУАХАХАХАХАХАХААААА ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Някакви предположения за реваншите довечера ... ???
                  Сигурно пак ще ви бият едно на мъка и ще треперите за класирането ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Някакви предположения за реваншите довечера ... ???
                    Ултра безинтересни, поради резултатите от първите мачове Аз ще съм на тъвъ-то, само за да утрепя време до мача на глигорий
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Някакви предположения за реваншите довечера ... ???

Коментар

• ами аз поради тази причина не играх Мърльо и мъжа на кравата Мир(л)ка, пък то те си биха, макар и с огромни клизми, а Мангалчо падна, дейш В момента наистина силите в световния тенис са супер изравнени или поне големите не са във форма, от което наш Глигорча може само да намаже - Мангал е явно доста колеблив, Нулето също не е в най-добрите си времена, Мърльо е под всякаква критика, Дел По е контузен, Рожко си е перманентна криза откак се ожени и така или иначе игаре само заради рекламните договори, Ферер е контузен, Бердих е колеблив и то май не останаха силни към момента. Единственият постоянен (макар че не е играл от Острелиън оупън насам) е Бъбринката, а в момента надигат глава наш Глигорча, Гълбис, Дългия пол и Андерсън, както и още 5-6 бивши големи като Монфис примерно.

Да пожелаем успех на Гришката, както казва онова дъртото инфантиче-коментатор с брадичката, на което му забравих името - ако дрънне Гълбис днес , го чака Агут/Ниеминен на 1/8 финал, като и двамата са смешки, макар че точно Агут май го дрънна на ЮС Оупън, а за 1/4 финал ще е Гъзке и Иснер, които също не са нищо особено. Така че 1/2 финал за АТП 1000 си е на път, дали ще бъде извървян -ще видим, аз стискам палци

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          баси, Надал е паднал от дългия пол Как ми прецака супер яка печалба, баси
                          Не трябваше да скачаш там! Аз преди 3 седмици някъде, когато двамата играха финал имах залог (над 6.5 гейма в първия сет), който някак на магия излезе (6-3 за Надал)! Обаче супер се издразних тогава колко добре игра Долгополов и как Надал спаси невъзможни топки! Мачът тогава свърши 2-0 за Надал и Долгополов остана без спечелен гейм обаче изненада в директните двубои се видя, че може да стане!

Коментар

• баси, Надал е паднал от дългия пол Как ми прецака супер яка печалба, баси

Коментар

• Начално
                              Момци, какво Ви става бре ???
                              Какво въобще коментирате ТАЯ БОЗА ??? Тези НЕ ЗАСЛУЖАВАТ коментар ... НЕ !!!
                              Гледах малко от срещата (за мен, ТОВА НЕ Е футбол) срещу чорбата...
                              По неведоми причини, бях решил, че Байерн играят от 18:30, та си пуснах да видя малко от "дербито" ... Лелеееее хубаво, че телефона ме извести, че съм сгрешил (за МАЧА с Вълците)
                              Ако Ви чете човек, ще кажеш, че се е състоял някаккъв много важен и напрегнат мач...
                              КЪДЕ БЕ ???
                              Да питам, КОЛКО пъти, имаше повече от 3 верни паса ??? Без значение за кого ...
                              Въобще не коментирам, скоростта на играта, "тактиката", кондицията, а само КОЛКО пъти си ПОДАДОХА ( и едните и другите) и спряха топката ???
                              Колко ???
                              Съдията ли бил виновен ???
                              Ама не свирил някаква ситуация.. А в Англия за същото давали картони ???
                              Абе Вий луди ли сте бре ???
                              истината е, че :
                              Левски и ЦСКА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО !!!
                              Тези хора НЕ УМЕЯТ да играят футбол...
                              По темата ЩО е ФУТБОЛ, имате телевизия за справка...
                              http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                eй, Богу, само Маранди ме разбра. Грахаме, Грахаме, и ти започна пак да разсъждаваш като чорбарска свиня, а не като фен...
                                Дали пак, дали отново само ти си знаеш.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X