И аз съм за Байерн, но нямам никакви предвиждания за мача. Сигурно ще се играе пак на една врата, Реал на контра, но нямам идея за резултат, но примерно 3:1 звучи добре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЖалко, че днес няма мач, от най-качественото първенство, та да не мухляса темата за спорта ..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Тази статия казва всичко за тактиката на Моу и мача в неделя, което и аз си мисля.
Моуриньо уби футбола
Коментар
-
Типичен мач за отбор на Моу, с титуляри или без, все тая. Даже, ако бяха титулярите, мачът щеше да е по-отворен и можеше да завърши различно. Заслужена, ужасно грозна победа с утвърдената вече система 6-3-1, като всички стоят зад линията на топката и централният нападател му е разрешено 3 пъти в мача да мине центъра, за да не оголо защитния вал. Тая система Барса не можа да я разбие, че Ливърпул ли. Моу си знае, че все нещо ще изпадне като шанс за гол и това се случи.
Дузпа по-скоро имаше, от типа може и да се даде, може и да не се даде, това за Груеца. Имаше и едно сваляне с ръце на Алън, ако не се лъжа, в наказателното поле на Челси, такива които Шлъртел прави редовно и за които Груеца редовно претендира.
И мача завърши така, защото е логично при тази постройка на Челси, а не защото ФА са искали да завържат първенството, ако искаха щеше да има дузпа за Челси, а нямаше да се стига до грешката на Джерард.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеYou Never Win Again
Пак плагиятствате от феновете на Юнайтед.Измислете нещо оригинално,деLife won't wait for you.
Коментар
Коментар