Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеE... стига де, нямам повече пари за глупости... 100 лева са ми достатъчни..Ще има ли и лига от неговите хора?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Шампиони ще сме! Вчера го осъзнах. По-точно разбрах кое е било окърчвало 4 поредни сезона до сега, и то е че преди началото на сезоните сме печелили Емирейтс КъпЕ, вчера в мача с Монако ясно се видя, че не искаме да я печелим отново. Даже и Венгер не успя умело да прикрие задоволството си след края на мача. А още повече в наша полза везните накланя и поведението на Мартин Аткинсън, който също явно бе в играта след като не даде чиста дузпа за нас, с която изравнявахме и съответно вдигахме трофея, т.е. най-вероятно и част от съдиите ще ни подпомагат през сезона, но се надявам да не е толкова очевадно и грубо както Юнайтед през годините на господство на Съра
Не на последно място добавихме и качество в отбора, та така - смело със залозите за Арсенал тоя сезон!Last edited by kev; 04.08.2014, 13:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа Арсенал единствения смислен залог е да завърши на 3то или 4то място!
Според мен там коефициента ще е някъде към 1.3"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТи заложи, че арсето ще са шампиони ли???? Аз ще ти дам коеф 10
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз приех предложението на Никола, че Арсенал ще са шампиони. Вися му 100 лв. на коефициент 9.50. Нека феновете на Арсенал видят, че когато парите говорят може да се заложи на на тях...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПриех басчето на Груеца за топ 4!
Ако останем извън четворката му взимам бутилка уиски, ако се класираме там, той ми взима
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРядко срещан ГМО продукт - чорабар-антикомунист. Баси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеГоведата ще падат ли пак днес?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар