IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Как да донесем точки като започваме всеки сезон с минус 3 милки за наем? Ха, сметни си за 20 години какъв стадион можеше да се спретне красавец за 60 милки в БГ? Па, не сме видели една стинка обратно - само "Дай, дай, дай ..."

Да не говорим за отнетия лиценз, когато тъкмо бяхме сглобили отборче и ни разпиляха административно. То отбор да не става за 2 месеца като в махалата
    Е за това точно не си прав. От 2005 г. насам "армията" и базата на Панчарево е отдадена на червеноармейците за 30 г. без наем. Но това не пречи разни червени шамани да ви промиват мозъците, че сте дискриминирани и т.н. Поне тока да си бяхте платили.

Коментар

• И лека забележка към Груйчи.

Футболният клуб ЦСКА не е най-успешният отбор, а волейболният клуб ЦСКА.

Там имате 2 титли КЕШ при мъже ( 1969 и 1976 ) и 2 КЕШ при жените ( 1979 и 1984 ) и 1 титла КНК ( 1982 ).

При жените това ще доведе и до единствената титла от Европейско първенство по волейбол за България през 1981г. - демек злато за национала.

http://bg.wikipedia.org/wiki/ВК_ЦСКА_(София)
      ----------------------------------------------------------------------

От нас толкоз - щом Разград се имат за "по-велики" - да заповядат!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Проблема е че трябва парЕ или дупЕ!
        ПарЕ от Черепа насам не сте имали, а дупето взе да не държи на толкова насилие...щото кой ли не се изреди там да го слага (визирам разни посредници, псевдо-треньор, псевдо-помагачи)!
        Сега чета някакъв сульо искал 500 хил. Евро...без да е играл минута...как стават тия работи?
        Нормално е като тръгнеш да крадеш - да хукнеш, където има най-много за крадене.

ЦСКА ви е донесла над 130 златни медала от Световни, Европейски и Олимпиади. Те са за БГ първо - после за клуба.

Малко уважение, както ти каза Груйчи!

П.П. Трудно е като започваш всеки сезон с пасив от 3 милки. Това е "подкрепата" от Държавата към нас.

Коментар

• Естествено, че всеки българин е тази вечер за Лудогорец, какви са тия намеци в български форум

Аз се кефя на Домусчиеви, че са може би единствените, които освен да наливат кофи с пари бързо взеха и да печелят (и то седемцифрени суми в евро) от клуба. Моделът им засега изглежда много добър, с няколко недостатъка:

1. За да работи, изисква много активен ангажимент на собствениците във вземането на всяко по-важно решение. Като се вземе предвид, че собствениците не са футболни хора (и в случая по-добре, че не са !), то има риск да залитнат в драматично грешни решения за клуба (напр. грешни смени на треньора в неподходящ момент и др. под.). Но от драматични грешки все пак не са застраховани и т.нар. "футболни хора";

2. Няма солидна фенска база и перспектива за развитие на добра такава - това не се нуждае от коментар, дъвкано е и в тази тема. Ако Домусчиев беше поел огромния риск да вземе ЦСКА, сега Васил Левски щеше да е изкупен на 101% и от обед да се клати от песните на Сектор Г. Румънците щяха на свой ред да изпитат дискомфорта от фанатично подкрепяща домакинска публика, който изпитаха нашите в Букурещ.

3. Не залагат на доказани специалисти - треньори. Засега тази тактика им носи неочакван успех, но един млад и амбициран немски или холандски специалист би паснал перфектно на отбора и стила на работа си мисля аз. Нашите треньори с малки изключения (всъщност се сещам само за Димитър Пенев) имат ужасни комплекси от срещата с чужди отбори и това натежава в по-решителните мачове. Дерменджиев засега е трагичен, дано тази вечер да ме опровергае решително....

Успех на Лудогорец тази вечер без никакви уговорки!

Коментар

Разбира се че всички ще сме за Крейзитата...освен коравите левскари и ЦСКАри, които не могат да преживеят, че едни "селяни" ги бият дето ги хванат и постигат успехи, каквито те са постигали отдавна, но в следващите 5 до 10 години не им предстоят...дето се вика "Гроздето е кисело!"
            Ама то е ясно...като дойде демокрацията - гроздето стана с пари....първо бяха селяните, от Литекс, Левски Кюстендил, че и Олимпик Марсилия..опа Галата ли не беше!

За това Левски и ЦСКА през последните 2 години са донесли сумарно 3 точки за коефициента на България...а Крейзитата - доста повече!
            man-e, man-e, посмали манго - точно заради подобни непремерени изказвания стандартният фен на Левски/Цска не ходи на стадиона да подкрепя разградчани!!!! А освен фенове на Левски и Цска, в София други няма, освен някое студентче, евентуално, пък мачовете се играят на нац. стадион, така че публика в десетки хиляди от другаде няма как да се изсипе.
            Левски и Цска са двете институции в Бг футбола и е нужно поне малко уважение към тях, поне лекинко да ги прикоткаш, дори най-елементарното - да ги противопоставиш един на друг (както се получи миналата година, когато доста фенове на Цска отидоха на мача с Лацио, само защото "гувядътъ" бяха казали, че ще отидат в сектора с гостите), а Киро гела дори и това не направи, само си повтаря като малоумен за националната кауза и бла-бла. И не омаловажавай толкова много нещата - чорбата имат 1/2 финал за КЕШ (при това 2 и един за КНК), ок, вярно, по времена когато повечета фенчета тук даже не са били в ташкент, при баща си, но пак си е сериозно постижение, а Левски беше в онези бленувани групи и то във времена, в които нямаше разделение на шампионски и нешампионски поток, преди само 8 години, а предишната година достигна 1/4 финал в Европа. Нека не забравяме и коеф. - Левски имаше коеф 38 през 2006, повтарям 38!!!, лудогорец има наполовина в момента, Левски завърши 17-ти в Европа през 2006 с 17.75 точки, а Лудорец са 30-ти за миналата година с 15 точки. Та нека не си говорим глуспоти, а, щото и аз бих могъл да ти кажа, че тази гофина Хлъц сити са допринесли много повече за коеф на Англия, отколкото манглачестър. Апропо, нещо за снощният позор?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Как да донесем точки като започваме всеки сезон с минус 3 милки за наем? Ха, сметни си за 20 години какъв стадион можеше да се спретне красавец за 60 милки в БГ? Па, не сме видели една стинка обратно - само "Дай, дай, дай ..."

Да не говорим за отнетия лиценз, когато тъкмо бяхме сглобили отборче и ни разпиляха административно. То отбор да не става за 2 месеца като в махалата
              Проблема е че трябва парЕ или дупЕ!
              ПарЕ от Черепа насам не сте имали, а дупето взе да не държи на толкова насилие...щото кой ли не се изреди там да го слага (визирам разни посредници, псевдо-треньор, псевдо-помагачи)!
              Сега чета някакъв сульо искал 500 хил. Евро...без да е играл минута...как стават тия работи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                леле, какво е станало с Юнайтедът, бре Мале, мале, такъв позор и Левски не сме имали
                Сега чета, че щели да предложат на Ливера 20 милки паунда за Джо Алан - Баси, дали Ван Гаал не е решил верно да ги закрие
                П.С. Абе дали ако Манчо се откаже от първенството, поради бездарие или дърводелство, ще ми анулират залога, че ще завършат пред Ливера
                Както Колчо обича да казва при всяко омазване GGMU
                Скоро ще му омръзне да го пише...

Коментар

Разбира се че всички ще сме за Крейзитата...освен коравите левскари и ЦСКАри, които не могат да преживеят, че едни "селяни" ги бият дето ги хванат и постигат успехи, каквито те са постигали отдавна, но в следващите 5 до 10 години не им предстоят...дето се вика "Гроздето е кисело!"
                  Ама то е ясно...като дойде демокрацията - гроздето стана с пари....първо бяха селяните, от Литекс, Левски Кюстендил, че и Олимпик Марсилия..опа Галата ли не беше!

За това Левски и ЦСКА през последните 2 години са донесли сумарно 3 точки за коефициента на България...а Крейзитата - доста повече!

Last edited by marandi; 27.08.2014, 13:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Аз пък съм яко за Разград, и как няма да съм като толкоз години ни беше център на областта
                    Шегата настрана - според мен довечера всички Българи трябва да подкрепят Лудогорец, както всички подкрепяме Гришо например, заради името България което ще се чува още много пъти ако успеят да влязат в групите на ШЛ! Отделно ще може да видим и може би някои от най-добрите и любими наши европейски грандове. Ние дори сме се организирали мощна група в една кръчма в квартала, така че се очаква купона да е як, а дано накрая и повода да се окаже 'убав!

Go Crazy, Go!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      така и не разбрах защо домуса след първите мачове смени петев миналото лято и стоев този месец
                      Щото е обещавал едни луди премии и заплати при постигнат таргет и като трябва да ги плаща, са му се видели много

Типично мислене на селски тарикат - затова веднага смяна с някой по-малко ангажиращ. Нататък го знаеш - 'орицата бачкат постигат поставената цел за жълти стинки и следва шут. Следващият, моля

Това е хубаво за чорбата, защото сега наистина се появява шанс за титлата - досега нямахме такъв с оглед мизерията, която ни споходи. На мача в Разград съдията ги покри като ловко насочваше свирката само в една посока, но шампионат тепърва започва.
                      Last edited by marandi; 27.08.2014, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Аз пък съм яко за Разград, и как няма да съм като толкоз години ни беше център на областта
                        така и не разбрах защо домуса след първите мачове смени петев миналото лято и стоев този месец

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Go Crazy, Go!!!
                        бързо завърташ дупето ................... от "go gunners go" на "go crazy go"
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          Ван Гал им беше казал да си подават топката..джонката евънс е свикнал само да рита напред, като се опита да подава виждаме кво става....просто ако оставят Ван Гал до две години ще е изгонил всички дървета и ще е купуил и направил нов отбор....хубавото е че ще го изгонят и ще дойде някои друг и той ще почне наново и така..
                          и кой ще го чака този дърводелец 2 години да гради отбор?

манафите не играят ли в ШЛ другия сезон ->>> ван-галчето си заминава още през април като мойс-чо
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Аз пък съм яко за Разград, и как няма да съм като толкоз години ни беше център на областта
                            Шегата настрана - според мен довечера всички Българи трябва да подкрепят Лудогорец, както всички подкрепяме Гришо например, заради името България което ще се чува още много пъти ако успеят да влязат в групите на ШЛ! Отделно ще може да видим и може би някои от най-добрите и любими наши европейски грандове. Ние дори сме се организирали мощна група в една кръчма в квартала, така че се очаква купона да е як, а дано накрая и повода да се окаже 'убав!

Go Crazy, Go!!!

Коментар

• Лудогорец са слабички в момента - играят страхливо и страх им влиза от тренера.

Стяуа са слаби тоже, ама ще изкарат мача на едно самочувствие.

Успех все пак, ама ще е греда!

П.П. Груйчи, бравас, бря - няма нормален чорбар, който да подкрепя мамалигите, ама простотията не ходи по гората. Пропуснал си да споменеш, че тогава гоним матрьошките до Молдова като ги почупваме от бой, та Букурещ е било просто една междинна спирка

1913г. матрьошките ги насъскват като виждат как сърбелите и гърците ядат хурката като им обещават цяла Добруджа.

Неутралитет за този мач - безразлични са ми и двата отбора, ама по-добре да влезе някой левец за БГ футбола, отколкото за мамалигите.
                              Last edited by marandi; 27.08.2014, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Поне 2-3 хил. от нашите се очаква да подкрепят Стяуа според това, което чета по форуми и ФБ групи, в които съм се включил. Или с други думи почти колкото на наш домакински мач с отбор средняк. Не мога да ги съдя, всеки сам си решава. За себе си знам, че на такъв мач нито бих отишъл да подкрепя Стяуа, нито бих отишъл да подкрепя Разград. Миналата година в групите на ЛЕ ми бяха симпатични и ги подкрепях, сега са ми безразлични. Дано успеят да вземат някакви точки до края на годината, но след жестоките мачове, които направиха останалите ни отбори срещу колосите Ст. Полтен, Дьошгьор и Зимбру, май и коефициента за следващите сезони не би следвало да ме вълнува кой знае колко
                                така е, всеки сам решава, и едновременно не е така - на идиотите принципно им е забранено да решават Такива бяха и моите говеда преди няколко месеца, но при тях има едно съвсем мъничко но, макар то по никакъв начин да не ги оневинява - ние с жабетата не сме се карали никога, напротив, винаги са ни били приятелски настроен народ, докато с мамалигите - е, няма как да претендираш, че си наследник на царския офицерски ас-23, на тези, които в полята на Добруджа клаха натрапниците мамалиги, на тези, които с ура щурмуваха непревзимаемия Тутракан, пред който същите тези скапани власи бяха поставили като жив щит българите от околността, на юнаците от конната дивизия на генерал Колев, на героите от Кубадин, на Шопската дивизия, която си направи параден марш на победата в Букурещ пред погледите на онези насрани мамалиги, които се "биеха" с царевичните кочани, като ни удариха в гръб без никаква причина, освен безграничната алчност и злоба през 1913, докато ние бяхаме заети с онези "брача" от сръбско.... и да ходиш да подкрепяш наследните на онези копелета Не, няма как, дори и стокхолмският синдром няма описание за подобно поведение

Иначе си прав, аз съм За Лудогорец единствено защото са българи, но няма да ида на стадиона - това с националната кауза ми идва твърде преекспонирано, а и за любовта трябват двама - от моя страна няма нищо. Странно е и нещо друго - вашите "момчета" много се кефят на шумадийските помияри, какви националисти били и т.н.. Косово е ядрото, начолото на държавността на сърбежите на Балканите, Лудогорието е същото на България, ама за шумадииците Косово е Сърбия, а за нас Разград са "турци" И това ми било родолюбци и националисти. Странно дали пак няма да пеят химна, подкрепяйки румънци

Успех на Лудогорец
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X