IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Туй румънче им е.... мамата на румънцитеЕгати пича - изкефи ме максимално!
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Големи калитари тия от Разград - хаха

Ха, дано па!

П.П. Цветана отпадна, то не е изненада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Коментар

• Коментар

• Бе, ще отпаднат Лц - голям го вадиха - на голям ще седнат.

Нашата Цветана първия сет добре е играла - 7-5 за сръбкинята - сега 3 на 2 за нашата във втория.

Ама, май само Григор ще направи работа днес малко по-късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ми кво да рекламират БМФ-то, всички ходите под чужд флаг
              А апове всички пият

Крейзитата сами ще се бият май. Дано им върже пак късмета!!!
              А верно ве, те нали са крейзита и им требват апове - я някое лексотанче, я някое диазепамче

За бмф-то не съм проверявал скоро, ама не знам дали и 5-6 кораба са останали.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Kакво стана с Навибулгар? Що ги няма вече на фланелките???
                Ми кво да рекламират БМФ-то, всички ходите под чужд флаг
                А апове всички пият

Крейзитата сами ще се бият май. Дано им върже пак късмета!!!

Коментар

• Досега се вижда че мамалигите са с една класа над лудогорец. Второто полувреме няма и да го гледам. Много скучно.
                  Между другото какво е станало със Стойчо,Лудогорец преди? Имаха толкова добри тренери първо Петев, после Стойчо. Що го махна този последния? Беше изключително добър и правеше от нищото вино. Баси снобския манталитет дето го има Домуса. Единствената му цел е да ходи с отбора си в София, ама май никой не го бръсне...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Kакво стана с Навибулгар? Що ги няма вече на фланелките???
                    Е, някой левец решили да вземат.

Лудогорец не са свикнали да не свири "техен" съдия и е видно, че се чувстват дискомфорт

Коментар

• Kакво стана с Навибулгар? Що ги няма вече на фланелките???

Коментар

• При крейзитата всичко се развива добре ЗАСЕГА!Неминуемо ще дойдат и трансферните разочарования,които при тях ще бъдат свързани с мноооого (за БГ условията) пари.Първият скъп неуспешен трансфер вече е факт -Луму.

Купуваш ляв бек за 1,5 млн. евро,влизаш в ШЛ (евентуално),правиш още един-два бомбастични (за БГ условията) трансфери и накрая......може и да ядеш хурката ако никой не ти иска футболистите за 10 и нагоре милки (справка-Безяк от миналата година).

Нещо взеха да се правят на Реал М :големи трансферни суми (за БГ условията),а възвращаемост от продажби на футболисти - ,,абе там колкото дадат''.Обаче Реал продават.....всичко от което може да се изкара кинта.Крейзитата в същото време си плащат за публика.Реал дават 80 милки за футболист,но в същото време за 10 дена продават 500 000 фланелки с името на същия.Крейзитата купуват ляв бек за 1,5 млн. ,а не съм сигурен дали имат една продадена фланелка с името на същия.

В Румъния продадоха ТВ правата от първенството си за следващите 5 години,като за всяка година ще получават по 33.5 млн. ЕВРО.А как е в БГ?Мъкааааа,черна мъка с черен етикет.

В ЦСКА не се разбра с пеунишките тарикати какво точно да правят.След това реши да инвестира в Спартак (Варна).ОБАЧЕ......И накрая се наби в Делиормана.Не знам каква му е била идеята,но си мисля,че ако приоритетен му е бил региона,спокойно можеше да инвестира в ,,българската Виена'' и сега проекта му щеше да е ПОНЕ с едно ниво напред.Потенциала на града е мноооого по-голям от селцето от градски тип с 12 000 жители.

Коментар

• Иначе на страничните наблюдатели е забавно да гледат родилните мъки на Левски и ЦСКА, след като 45 години титлата им беше резервирана!
                          По една титла за Берое, Ботев и Етър май развалят картинката!

Както Груйчо правилно каза - симпатиите към отборите се предаваха по наследство!
                          Само пропусна да каже, че извън София те вървяха по две!
                          Във Варна общо взето бяха Спартак + Левски и Черно море + ЦСКА. Просто хората бяха приели, че отбора им няма шанс за повече от 3то място та искаха и те да се радват/ядосват на шампиона!
                          Сега нещата се извъртяха...

Коментар

• Надявам се Крейзитата да влязат в групите на ШЛ, че така ще затворят устите на феновете на "единствения отбор играл в групите"!

Така ще могат пречистени да продължат 100 1/2 годишната си история и току виж спечелили някоя купа след година две!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Дидо, отново забиваш в темата за умните и красивите, а това ограничава мисленето ти - казвам го добронамерено, без обида, с цел да се получи хубава дискусия, каквато мсиля, че става. Не знам откъде си, предполагам, че си от София, но ще те попитам - колко често си пътувал из страната, ама не на почивка в някое курортче, а така, да се слееш с тълпата? Защото аз съм ходил доста, а и народопсихологията ми е интересна като на дете - шоколадов бонбон и вечно се втурвам да анализирам като пубертет след първия си секс

Да, много голяма част от умните и красивите напуснаха малките места, но купонът, кефенето, раздаването на макс го правят не умните и красивите, а средностатистическия, духовно беден, с речник наброяващ не повече от 2 000 думи и винаги готов да те "срази" с някое току-що прочетени готЕно клише от Фейсбук, селяндур. А такива, според мен, са масата както в Люлин и Младост, щото нали такива са селтаците в София, ние в центъра сме от умните и красивите, така и разградчани, хората в Опака, в Цар Калоян, с Самуил и т.н.

ХаризмЪтЪ не е нищо повече от моментни наслагвания - да, тях ги няма в Рагзрад, няма и как да ги има, просто защото нямат история, но имат нещо по-важно (поне в сегашната ценностна система) - имат пари!!!! С пари се купува и харизмЪ след малко време.

Колкото до това дали ще е добре за родния футбол - ми не знам, не съм убеден, но съм по-склонен да вярвам, че ще е за добре, особено ако си развият и някаква местна школа, а не пазаруват само маймуни на килограм.

П.С. Преди 3 години (ако не ме лъже паметта) ходих да гледам мач на Юнайтед с Оцелул в Букурещ - бях много смешна гледка със сният си шал на Левски сред морето от червени, но не там е интересното. Интересното беше, че на този мач имаше огромна маса хора от Русе, Добрич, Варна, Шумен и т.н. - сигурно бяха над 2К човека. Просто на хората им се гледаше хубав футбол, а пари явно бяха успели да намерят в този беден регион.

Хубава вечер и дано българският тим продължи
                              Груев, вероятно си приличаме в интереса си към разнообразните екземпляри в родината. Обаче позволи ми да се съмнявам в качеството на купона в Опака и с. Самуил, при все че подкрепям идеята ти, че колкото по-примитивен е един човек, толкова по-брутално ще протече купона му или каквото е там.

Ще поема риска да поставя под съмнение и още едно твое твърдение - че харизмата се купувала с пари + изтичането на малко време. Литекс са прекрасен пример, че това просто не е вярно. Исторически пък ЦСКА е особено неподходящ пример, защото там е имало и сериозна доза идеология, за да се оформи легендата в първите години, а идеологията в днешно време не е никакъв фактор (дано!).

И последно - основната ти грешка според мен е, че говорейки за Делиормана мислиш за хората от "Русе, Добрич, Варна, Шумен и т.н.". Ако тези градове имаха нещо общо с Делиормана, щях да те подкрепям на 100%, че надежда има. Но говорейки за Разград, Попово, Търговище, какъвто е реално обсега на района, съм скептик. Виж, че дори тук, в този форум, няма ни един, който да защити региона и клуба. А е пълно например с варненци, това е сигурно...

Хубава вечер и от мен и дано утре сутрин имаме повод за положителен анализ. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                чеки малко, лудакис, че и ти заби като дидо в посоката на умните и красивите.....
                                съгласен съм с това което казваш, напълно. дано лудите успеят, много се надявам щото сме адаши с тях

Коментар

Working...
                                X