Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПерфектен жребий! Не мислете първосигнално, а малко аут ъф дъ бокс ;-) До преди малко с един приятел правихме анализ на ситуацията и стигнахме до извода, че това е перфектната група, от която при добро стечение на обстоятелствата може да излезем със 7-9 точки! А дано! ;-)
Лудоглавец ще получат повече голове от нас, не знам колко ще вкарат, но може и да вземат точка - зависи от базел и стечението в групатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЧорбата е пътник. Няма да я бъде вече.
Дaтa: 28.08.2005
ЦСКА СОФИЯ засрами ЛИВЪРПУЛ насред Англия!
Доживяхме да се гордеем с това, че сме български фенове. След 23 години ЦСКА София отново победи Ливърпул, но този път в Англия пред легендарната трибуна КОП. След загубата на българите в първия мач на стадион " Васил Левски " с 1:3 едва ли имаше човек, който да си е мислил, че ЦСКА може да поднесе някаква изненада, но явно Милодраг Йешич и възпитаниците му са имали други планове. На "Anfield Road" излязоха готови за игра 2 напълно равностойни състава, но българите достигнаха до гол след заучено положение реализирано от Валентин Илиев още в 15тата минута. До края на двубоя 2та отбора си редуваха превъзходството, но така и до редовен гол не се стигна. Мохамед Сисоко удари греда в 90тата минута за Ливърпул, а в следвашата атака гол на Велизар Димитров беше отменен заради реална засада. И въпреки че бяхме отстранени, ние трябва да се гордеем, че имаме евробоец способен да победи еврошампиона като гост и то не къде да е, а на "Anfield Road" пред 42 179 зрители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЧорбата е пътник. Няма да я бъде вече.
Коментар
-
Да видите 'убау ли е, щото ние минахме оттам вече.
Да не стане В група?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо това да не е чорбата дето от 8 мача срещу действащи шампиони на Европа има 5 победи и 3 загуби
В Юръп само чорбата може да денси. Свиквайте - преди да тръгвате да ги закривате.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе левскар съм, ама все си мисля, че ще се представят по-добре от нас. Стискам им палци.
В Юръп само чорбата може да денси. Свиквайте - преди да тръгвате да ги закривате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеПич осъзнай се малко и помисли трезво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ все един равен ще направим.Мисля си че мое да треснат Ливърпул....На Васил Левски са яли бой..
Пич осъзнай се малко и помисли трезво.
Коментар
Коментар