Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВ момента мъчим Бензема май, но може би ще имаме шансове там ако Реал вземат някоя звезда като Фалкао например
Ламбърт очевидно е взет с цел дълбочина на отбора, няма как да бъде първи или дори втори избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениебез нов качествен нападател точно това ще стане.
Ламбърт очевидно е взет с цел дълбочина на отбора, няма как да бъде първи или дори втори избор."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениебез нов качествен нападател точно това ще стане.
http://int.soccerway.com/players/rickie-lambert/50849/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб, но имам чувството, че догодина по това време отново ще бъдат на мода слоганите в стил: "No one can beat Liverpool in the Champions League this year !!! "
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб, но имам чувството, че догодина по това време отново ще бъдат на мода слоганите в стил: "No one can beat Liverpool in the Champions League this year !!! ""The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЛогични действия на мениджъра ни в посока на обезкървяване на отбор като Саутхемптън, който се очертава конкуренция при липсата на Суарез в нашия отбор
Към момента борба за титлата ми изглежда утопична цел за новия сезон, но си мисля, че пак ще сме замесени в борбата за 3-4 място. Дано няма някакво по-сериозно отстъпление след силния сезон, който направихме, въпреки че подарихме титлата на Сити
Челси, Арсенал и Юнайтед изглежда ще са по-силни от миналия сезон, докато Сити засега са тихи, но те и така имат играчи за 2 силни отбора...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
Към момента борба за титлата ми изглежда утопична цел за новия сезон, но си мисля, че пак ще сме замесени в борбата за 3-4 място. Дано няма някакво по-сериозно отстъпление след силния сезон, който направихме, въпреки че подарихме титлата на Сити
Челси, Арсенал и Юнайтед изглежда ще са по-силни от миналия сезон, докато Сити засега са тихи, но те и така имат играчи за 2 силни отбора..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСтана ясна причината за проваления трансфер на Реми в Ливърпул. В последния момент Роджърс разбрал, че Реми не е футболист на СаутхемптънOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУикито е само за обща култура.Документите са важни а аз такива не съм виждал. Колкото до наема за стадиона ... е това е стара болка. Но тя тръгва още от Акександър Сталийски, който се кълнеше, че мисията на живота му е да закрие ЦСКА. Плащаме наем, но пък НАП си затваря очите за данъците, така че сме о.к.Важното е да не се източва клуба от собствениците.
Нима не виждаш, че вместо нищо да не дължим ние дължим още толкова, колкото сме платили плюс данъчни лихви?!! И това за теб е ОК?!! Евала ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене е баш така с фалита - питай полкича и ботевЪ. Чисто юридически не е проблем да флаиргаш, да се обединиш с Подгумер и да си същото цска, дето било през 1948 - папагалите ще ти кажат, че е напълно възможно и нямат нищо общо с металик сопот
За АС-23 нещата са съвсем други - ако имаше и най-малък шанс да ги направите част от клубната история, да сте го направили със сигурностНай-малкото щото това значи още една титла, а и някаква победа в анонимно тирнирче над Левски с двуцифрен резултат (то и загуба има с двуцифрен резултат, ама това е друга тема
). Ама няма такъв шанс просто няма, щото има едно нещо, дето в историята му викат хиатус - демек празно. е, между ас-23 и неговото разформироване и избиването на играчите и цска има няколко празни години. Иначе - да, ако се погелдне от този ъгъл, то и двата са отбори на армията (на хартия), но докато едното е обединение на армейски офицери (доброволно), то другото е решение на компартията, с помпозното заглавичкване, че било отбор на армията. Ама то и БотевЪ са били отбор на рмията, и Славия, и Черно море, и Сливен, и т.н. - та много армия, много нещо.
Колкото да наема - е, явно нещо не е у ред с нАтуралния акт - сети се кое
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШшш ....
БГ армията никога не е имало нищо общо с БКП/БСП. АС-23 на кого е била преди 1948г?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДнес голем ден за червените:
Първо избраха другаря Миков за генсек, после победиха отборчето на мосю Ганьо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемалко са данните още, най-вероятно няма да останат така
Коментар
Коментар