IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Стана ясна причината за проваления трансфер на Реми в Ливърпул. В последния момент Роджърс разбрал, че Реми не е футболист на Саутхемптън
    The Real Reason !!!
    Attached Files
    Only God Can Judge me...

Коментар

В момента мъчим Бензема май, но може би ще имаме шансове там ако Реал вземат някоя звезда като Фалкао например

Ламбърт очевидно е взет с цел дълбочина на отбора, няма как да бъде първи или дори втори избор.
      Лалана знае де му е на тоз чукундур главата и сега като го взехте - ще има да я цели...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        без нов качествен нападател точно това ще стане.
        В момента мъчим Бензема май, но може би ще имаме шансове там ако Реал вземат някоя звезда като Фалкао например

Ламбърт очевидно е взет с цел дълбочина на отбора, няма как да бъде първи или дори втори избор.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Вие го взехте, ей тоя ТАРАН, дето е вкарал 135 гола в кариерата си:
          http://int.soccerway.com/players/rickie-lambert/50849/

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Напълно съм съгласен с теб, но имам чувството, че догодина по това време отново ще бъдат на мода слоганите в стил: "No one can beat Liverpool in the Champions League this year !!! "

Коментар

Напълно съм съгласен с теб, но имам чувството, че догодина по това време отново ще бъдат на мода слоганите в стил: "No one can beat Liverpool in the Champions League this year !!! "
              Надявам се да не си прав

Коментар

Логични действия на мениджъра ни в посока на обезкървяване на отбор като Саутхемптън, който се очертава конкуренция при липсата на Суарез в нашия отбор

Към момента борба за титлата ми изглежда утопична цел за новия сезон, но си мисля, че пак ще сме замесени в борбата за 3-4 място. Дано няма някакво по-сериозно отстъпление след силния сезон, който направихме, въпреки че подарихме титлата на Сити

Челси, Арсенал и Юнайтед изглежда ще са по-силни от миналия сезон, докато Сити засега са тихи, но те и така имат играчи за 2 силни отбора...
                Only God Can Judge me...

Коментар

Логични действия на мениджъра ни в посока на обезкървяване на отбор като Саутхемптън, който се очертава конкуренция при липсата на Суарез в нашия отбор

Към момента борба за титлата ми изглежда утопична цел за новия сезон, но си мисля, че пак ще сме замесени в борбата за 3-4 място. Дано няма някакво по-сериозно отстъпление след силния сезон, който направихме, въпреки че подарихме титлата на Сити

Челси, Арсенал и Юнайтед изглежда ще са по-силни от миналия сезон, докато Сити засега са тихи, но те и така имат играчи за 2 силни отбора...

Коментар

Стана ясна причината за проваления трансфер на Реми в Ливърпул. В последния момент Роджърс разбрал, че Реми не е футболист на Саутхемптън
                    Attached Files
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Стана ясна причината за проваления трансфер на Реми в Ливърпул. В последния момент Роджърс разбрал, че Реми не е футболист на Саутхемптън

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Уикито е само за обща култура. Документите са важни а аз такива не съм виждал. Колкото до наема за стадиона ... е това е стара болка. Но тя тръгва още от Акександър Сталийски, който се кълнеше, че мисията на живота му е да закрие ЦСКА. Плащаме наем, но пък НАП си затваря очите за данъците, така че сме о.к.Важното е да не се източва клуба от собствениците.
                        Пълна глупост. Кое му е ОК?!! Значи държавата прибира някакъв си наем който не би трябвало да дължим, в същото време заради този наем задлъжняваме към НАП с последващите тежки лихви и всичко това е ОК понеже НАП си затваряли очите. Това да не са дълговете на Ковачки та НАП да си затваря очите и да му чисти дълговете?!!
                        Нима не виждаш, че вместо нищо да не дължим ние дължим още толкова, колкото сме платили плюс данъчни лихви?!! И това за теб е ОК?!! Евала ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          не е баш така с фалита - питай полкича и ботевЪ. Чисто юридически не е проблем да флаиргаш, да се обединиш с Подгумер и да си същото цска, дето било през 1948 - папагалите ще ти кажат, че е напълно възможно и нямат нищо общо с металик сопот

За АС-23 нещата са съвсем други - ако имаше и най-малък шанс да ги направите част от клубната история, да сте го направили със сигурност Най-малкото щото това значи още една титла, а и някаква победа в анонимно тирнирче над Левски с двуцифрен резултат (то и загуба има с двуцифрен резултат, ама това е друга тема). Ама няма такъв шанс просто няма, щото има едно нещо, дето в историята му викат хиатус - демек празно. е, между ас-23 и неговото разформироване и избиването на играчите и цска има няколко празни години. Иначе - да, ако се погелдне от този ъгъл, то и двата са отбори на армията (на хартия), но докато едното е обединение на армейски офицери (доброволно), то другото е решение на компартията, с помпозното заглавичкване, че било отбор на армията. Ама то и БотевЪ са били отбор на рмията, и Славия, и Черно море, и Сливен, и т.н. - та много армия, много нещо.

Колкото да наема - е, явно нещо не е у ред с нАтуралния акт - сети се кое
                          Много Армия, много нещо, а полицията една! Сама срещу цялата армия!!! Сигурно и за това сте "Отборът на народа". От там ще да е дошло... Ставаш смешен с брътвежите си. ЦСКА няма нищо общо с АС-23, ама видиш ли МВР има много общо, тоест е едно цяло с някакъв си клуб създаден 1914 г. от Гиньо и Ганьо. Смешна работа, ама понеже е комунистическа пастквил и ви отърва е абсолютна и неопровержима истина. Смехурчовци...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Шшш ....

БГ армията никога не е имало нищо общо с БКП/БСП. АС-23 на кого е била преди 1948г?
                            Абсолютно прав си. Евала marandi!!! Комунистическите манафчета ни облъчват с някакви си техни теории за създавания и това е. Живи и здави да са те и агентурното им упавление на ДС. Как пък няма и един в управлението им да не е бивш агент /подлога/ - начело с мустакатият смешник орденоносец? Как може на тоя "уникум на природата" да му се даде орден "Стара планина" и да му плащаме пожизнена пенсия в хиляди?!! За какви заслуги? Какво чудо е направил този доносник за страната ни? Кой беше този президент дето го подписа този указ и връчи ордена?!! Президент направил такова нещо би трябвало да се покрие в дън земя. Ясно кой го направи и от чие котило беше... Та ЦСКА били комунисти и създадени с комунистически указ. По-голяма смешка от надъхани днешни "демократи" , тоест комунисти - няма. Кефя се да им слушам и чета простотиите, ама като се сетя, че зад тези думи стоят комунист до комунист и пак комунист до комунист и пак.... и пак... и пак... и си вярват на думите - ами то на мен ми призлява. Бахти и държавата - дори и след 25 години тия твари са още тук. Уникална история!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Днес голем ден за червените:
                              Първо избраха другаря Миков за генсек, после победиха отборчето на мосю Ганьо!
                              Е.., те това не знам, колко повреден трябва да си /явно си за скрап/ за да го кажеш. Уточни се де... Какво общо има ЦСКА с другаря Миков или орденоносец Ганьо?!! Бахти и тъпнята...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                малко са данните още, най-вероятно няма да останат така
                                Базикам се - естествено, че няма да са такива данните

Коментар

Working...
                                X