Аз също се регистрирах
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, аз баш в новобранския си турнир бях първи, че и някой леФ изкарах. та ако иамш желание и време (шото такова си трябва) - пусни се комерс. колкото повече - толкова повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеИ аз така.Все пак съм новобранец ,а не вярвам много в ,,късмета на новобранеца''.Та затова ще съм некомерсиален.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеИ аз така.Все пак съм новобранец ,а не вярвам много в ,,късмета на новобранеца''.Та затова ще съм некомерсиален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНа какъв адрес се намира тая лига?
Имаме си и тема за лигата - там има някои работи, ако са ти интересни да четеш, макар че повечето е заяждания с мое участие като се разберем коуи ще играем с кинти - ще пусна една анккета и там, да видим кой смятате, че ще спечели лигата тази годинаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНа какъв адрес се намира тая лига?
И аз съм вътре - некомерсиален сред комерсиалните
Коментар
-
ами Колец пускай банкова сметка на лични и да ти пращаме паричките. за разпределението как се разбираме - 60% за първото място, 30% за второто и 10% за третото или нещо друго?
П.С. Аз също съм за всички да участват, просто да се знае предварително кои сме с пари и кои - без, за да няма шикалкавения след товаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКакво да ти кажа. Душа човек съм си./
man_united, разваляш дисциплината брат. Ако искаш мога аз да ти поема 30те лева дефицит, ако са такъв проблем.Просто за по-малко пари няма да подходиш сериозно към играта и се обезсмисля цялото начинание.
Все пак сме финансов форум и трябва да се отнасяме сериозно към парите!
Ако нямате против, ще се включа(им) (ако има и други като мен) и накрая ще видим, дали по-несериозното отношение на дилетантите ще е много по-слабо от сериозното на хората ангажирани с паричен залог
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОтиваш на Leagues - Join a League
и там въвеждаш този код: 20815-37895
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз съм да се включат!
Регистирах се, но как да се включа в лигата?
и там въвеждаш този код: 20815-37895"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеА тези дето не сме навити на 50 лв. да се включваме ли в лигата на доброволни начала - само за слава без участие в наградния фонд ИЛИ НАПРОТИВ?
Регистирах се, но как да се включа в лигата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеА тези дето не сме навити на 50 лв. да се включваме ли в лигата на доброволни начала - само за слава без участие в наградния фонд ИЛИ НАПРОТИВ?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеалтруист
Ти дай сметка да ти преведем по 50 кинта, пък накрая на май ( аможе и в началото), ще ми ги върнеш с полагаемата лихва
man_united, разваляш дисциплината брат. Ако искаш мога аз да ти поема 30те лева дефицит, ако са такъв проблем.Просто за по-малко пари няма да подходиш сериозно към играта и се обезсмисля цялото начинание.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар