Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеми точно така си прави, той
дори на неколко тв-та гледа
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПолки,в 12 ч. се пие и яде!!!На 40 Градуса ти ходи да тичкаш!!!
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПолки, напълно си прав!
Но не ми казвай, че в неделя ще седнеш в 12 на обяд пред телевизора и ще гледаш мачове до 24 часа?!? ....какъвто и запалянко да си!
то по твоята логика не трябва да се гледа и ранния мач в събота на ПЛ който започва в 12,45 часа местно време или 14,45 часа българско време
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо, аз съм го правил - от 13.30 часа с италианския мач, после руско, после другите италианци, ингилизите пак имгилизте, шпанжолците и пак шпаньолците или жабарите - ей ти ги 12 часа, но само ако съм ги залижил, иначе не ми е интересно
15 часа футбол нон-стоп ........................... в по-предни години съм стигал и до 20 часа гледане на футбол по телевизията, но в последните 7-8 месеца съм гледал само на Барса и Арсенал всичките им официални мачове, по малко време съм намирал и за Дортмунд и Милан
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеАма как само са разчели времето за контролата с Беларус .. сега като си хванат самолета наобратно, към 00:00 кацат и тъкмо за разгара на купона в Sin City .. Поне там ще се изпотят малкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Но не ми казвай, че в неделя ще седнеш в 12 на обяд пред телевизора и ще гледаш мачове до 24 часа?!? ....какъвто и запалянко да си!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Но не ми казвай, че в неделя ще седнеш в 12 на обяд пред телевизора и ще гледаш мачове до 24 часа?!? ....какъвто и запалянко да си!
дори на неколко тв-та гледа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного е яко дори
Десет двубоя в девет различни часа. ------------- нищо по-добро за футболния запалянко
супер яко
а футболните балерини ще играят когато им кажат защото трябва да оправдаят космическите заплати които получават
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного е яко дори
Десет двубоя в девет различни часа. ------------- нищо по-добро за футболния запалянко
супер яко
а футболните балерини ще играят когато им кажат защото трябва да оправдаят космическите заплати които получават
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТъпа работа!!!В 12 ч. футбол в Испания!!!
супер яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТъпа работа!!!В 12 ч. футбол в Испания!!!
Коментар
-
Испанският футбол започва безкраен маратон срещу кризата
Dnevnik.bg
Десет двубоя в девет различни часа. Това е новата формула на испанския футбол за привличане на инвестиции и за борба с кризата.
Първенството, в което се състезават "Барселона" и "Реал" (Мадрид), получава от продажбата на телевизионни права с 40% по-малко от Висшата лига. В стремежа си да се развие ръководителите на Примера дивисион погледнаха към пазарите в Азия и Южна Америка.
Началната и основна крачка беше направена с определянето на часовете на мачовете. От първия кръг на новия сезон ще има двубои, които ще започват в 12.00 часа местно време. Така те ще могат да бъдат наблюдавани в Азия.
Испанците са изчислили, че потенциалната зрителска аудитория, която може да бъде достигната, е 1.8 млрд. души. Пресметнато в пари, това се равнява на около 300 млн. евро. Толкова би платила някоя компания в близко бъдеще, когато се подписват новите договори.
Дори тогава ще остане проблемът, който вече съществува - за това как ще се сключват споразуменията. "Барселона" и "Реал" (М) вероятно ще продължат да настояват да взимат основната част от приходите. "Севиля" и "Виляреал" обаче искат по-справедлива подялба, за да се избегне двуполюсния модел и липсата на конкуренция в първенството, която се оформи отчетливо през последните два сезона.
Предложението за новата програма на кръговете дошло не от клубовете, а от телевизиите, обясни генералният секретар на професионалната лига Карлос Кампо пред "А Бе Се". Според него ако испанският футбол спечели нови почитатели в Азия, това ще помогне на доста отбори да се справят с трудностите, които изпитват в момента.
Миналата година беше направен първия опит с ранен мач. "Майорка" посрещна "Виляреал" (0:0) в 12.00 часа в двубой от 35-ия кръг на Примера дивисион. Организаторите отчетоха успех и това допринесе за решението да се въведе новия ред.
Против него обаче се обяви Асоциацията на испанските футболисти (АИФ). Говорителят й Луис Хил каза директно, че това не се харесва на играчите. "Никой не се съобрази с футболистите, които все пак сме важна част от спектакъла. Не е логично в това време на годината и при тези температури, които са в Испания, да има мачове в 12.00 на обед в градове като Картахена и Алмерия. Това може да е опасно за здравето на футболистите, а дори и на самите зрители, които ще страдат от жегата по трибуните и които ще гледат замаяни от спектакъла", каза Хил. Той призова хората от професионалната лига да се интересуват от мнението на футболистите.
Програмата за първия кръг
Събота, 20 август
19.00 ч. "Еспаньол" - "Гранада"
19.00 ч. "Леванте" - "Сарагоса"
21.00 ч. "Виляреал" - "Спортинг" (Х)
23.00 ч. "Осасуна" - "Валенсия"
Неделя, 21 август
13.00 ч. "Райо валекано" - "Майорка"
17.00 ч. "Сантандер" - "Хетафе"
19.00 ч. "Реал" (Мадрид) - "Атлетик" (Билбао)
21.00 ч. "Малага" - "Барселона"
23.00 ч. "Бетис" - "Севиля"
Понеделник, 22 август
22.00 ч. "Реал сосиедад" - "Атлетико" (Мадрид)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение6:5 го виждам аз, след като Арсенал са вводили до 85-тата с 0:5 - влиза лошото момче Бартън и с 3 дузпи и 3 автогола на Насри и Сеск, които демоснтративно показват, че не им се играеLast edited by man_united; 10.08.2011, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТам най-много Х да изкарате,...някое "скромно" 3-3 напримерNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Без Насри и Фабрегас ще биете само центри.
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА бе тая нощ и в Манчестър са вилняли, но има няколко дена все пак, в които нещата може да се уталожат. Дано поне на север остане спокойно, и след като победим Свраките с разлика да поведем в класирането още от първия кръгThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар