IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    що, аз съм го правил - от 13.30 часа с италианския мач, после руско, после другите италианци, ингилизите пак имгилизте, шпанжолците и пак шпаньолците или жабарите - ей ти ги 12 часа, но само ако съм ги залижил, иначе не ми е интересно
    Направи го пак и жената ще те изрита с шутове от къщи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      ми точно така си прави, той
      дори на неколко тв-та гледа

Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Полки,в 12 ч. се пие и яде!!!На 40 Градуса ти ходи да тичкаш!!!
      ами аз в 12 на обяд много рядко съм закусил защото ставам обикновено след този час дори и в делничен ден

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Полки, напълно си прав!
      Но не ми казвай, че в неделя ще седнеш в 12 на обяд пред телевизора и ще гледаш мачове до 24 часа?!? ....какъвто и запалянко да си!
      така -> първо искам да обърна на всички внимание, че става на въпрос за местно време което ще рече +2 часа към Бг-тайм

то по твоята логика не трябва да се гледа и ранния мач в събота на ПЛ който започва в 12,45 часа местно време или 14,45 часа българско време

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      що, аз съм го правил - от 13.30 часа с италианския мач, после руско, после другите италианци, ингилизите пак имгилизте, шпанжолците и пак шпаньолците или жабарите - ей ти ги 12 часа, но само ако съм ги залижил, иначе не ми е интересно
      ако съм заложил кинти (нещо което не ми се е случвало от около нова година насам) неделята ми започва с мача в 13.00 часа бълг.време (11.00 испанско време) с най-интересния мач на испанската сегунда дивизион + руския мач, после има мач от втора португалска лига в 13,15 часа (11,15 часа португалско време), после в 13,30 часа започват италианци, холандци и някакви си други (забравил съм ги вече ), после от 14,00 часа има два турски мача (първа и втора лига) и шотландци, после в 14,30 часа два мача от втора бундеслига, а англичаните започват чак в 15,30 часа заедно с вторите холандци и едва от 16,00 часа започват жабарите и 16,30 часа ранния немски мач от бундеслигата ........................... неделята завършва с мач от САЩ или мексико към 4 часа

15 часа футбол нон-стоп ........................... в по-предни години съм стигал и до 20 часа гледане на футбол по телевизията, но в последните 7-8 месеца съм гледал само на Барса и Арсенал всичките им официални мачове, по малко време съм намирал и за Дортмунд и Милан

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
        Ама как само са разчели времето за контролата с Беларус .. сега като си хванат самолета наобратно, към 00:00 кацат и тъкмо за разгара на купона в Sin City .. Поне там ще се изпотят малко
        откак паднаха от маляките в кипър, дори не си правя труда да ги гледам, камо ли пък да им ходя на стадиона - ако ще със сборен интергалактически състав да играят, пак няма да ги гледам, дейш и скапаняците
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Полки, напълно си прав!
          Но не ми казвай, че в неделя ще седнеш в 12 на обяд пред телевизора и ще гледаш мачове до 24 часа?!? ....какъвто и запалянко да си!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Полки, напълно си прав!
            ми точно така си прави, той
            дори на неколко тв-та гледа

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              много е яко дори

Десет двубоя в девет различни часа. ------------- нищо по-добро за футболния запалянко

супер яко

а футболните балерини ще играят когато им кажат защото трябва да оправдаят космическите заплати които получават
              Полки,в 12 ч. се пие и яде!!!На 40 Градуса ти ходи да тичкаш!!!

Коментар

• Ама как само са разчели времето за контролата с Беларус .. сега като си хванат самолета наобратно, към 00:00 кацат и тъкмо за разгара на купона в Sin City .. Поне там ще се изпотят малко

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  много е яко дори

Десет двубоя в девет различни часа. ------------- нищо по-добро за футболния запалянко

супер яко

а футболните балерини ще играят когато им кажат защото трябва да оправдаят космическите заплати които получават
                  Полки, напълно си прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Тъпа работа!!!В 12 ч. футбол в Испания!!!
                    много е яко дори

супер яко

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Тъпа работа!!!В 12 ч. футбол в Испания!!!
                      Е поне ще видим Меси и останалите "принцеси", както и балерините дали са толкова добри като играят на 35 градуса по Целзий (на сянка)

Коментар

• Тъпа работа!!!В 12 ч. футбол в Испания!!!

Коментар

• Испанският футбол започва безкраен маратон срещу кризата
                          Dnevnik.bg

Десет двубоя в девет различни часа. Това е новата формула на испанския футбол за привличане на инвестиции и за борба с кризата.

Първенството, в което се състезават "Барселона" и "Реал" (Мадрид), получава от продажбата на телевизионни права с 40% по-малко от Висшата лига. В стремежа си да се развие ръководителите на Примера дивисион погледнаха към пазарите в Азия и Южна Америка.

Началната и основна крачка беше направена с определянето на часовете на мачовете. От първия кръг на новия сезон ще има двубои, които ще започват в 12.00 часа местно време. Така те ще могат да бъдат наблюдавани в Азия.

Испанците са изчислили, че потенциалната зрителска аудитория, която може да бъде достигната, е 1.8 млрд. души. Пресметнато в пари, това се равнява на около 300 млн. евро. Толкова би платила някоя компания в близко бъдеще, когато се подписват новите договори.

Дори тогава ще остане проблемът, който вече съществува - за това как ще се сключват споразуменията. "Барселона" и "Реал" (М) вероятно ще продължат да настояват да взимат основната част от приходите. "Севиля" и "Виляреал" обаче искат по-справедлива подялба, за да се избегне двуполюсния модел и липсата на конкуренция в първенството, която се оформи отчетливо през последните два сезона.

Предложението за новата програма на кръговете дошло не от клубовете, а от телевизиите, обясни генералният секретар на професионалната лига Карлос Кампо пред "А Бе Се". Според него ако испанският футбол спечели нови почитатели в Азия, това ще помогне на доста отбори да се справят с трудностите, които изпитват в момента.

Миналата година беше направен първия опит с ранен мач. "Майорка" посрещна "Виляреал" (0:0) в 12.00 часа в двубой от 35-ия кръг на Примера дивисион. Организаторите отчетоха успех и това допринесе за решението да се въведе новия ред.

Против него обаче се обяви Асоциацията на испанските футболисти (АИФ). Говорителят й Луис Хил каза директно, че това не се харесва на играчите. "Никой не се съобрази с футболистите, които все пак сме важна част от спектакъла. Не е логично в това време на годината и при тези температури, които са в Испания, да има мачове в 12.00 на обед в градове като Картахена и Алмерия. Това може да е опасно за здравето на футболистите, а дори и на самите зрители, които ще страдат от жегата по трибуните и които ще гледат замаяни от спектакъла", каза Хил. Той призова хората от професионалната лига да се интересуват от мнението на футболистите.

Програмата за първия кръг
                          Събота, 20 август
                          19.00 ч. "Еспаньол" - "Гранада"
                          19.00 ч. "Леванте" - "Сарагоса"
                          21.00 ч. "Виляреал" - "Спортинг" (Х)
                          23.00 ч. "Осасуна" - "Валенсия"
                          Неделя, 21 август
                          13.00 ч. "Райо валекано" - "Майорка"
                          17.00 ч. "Сантандер" - "Хетафе"
                          19.00 ч. "Реал" (Мадрид) - "Атлетик" (Билбао)
                          21.00 ч. "Малага" - "Барселона"
                          23.00 ч. "Бетис" - "Севиля"
                          Понеделник, 22 август
                          22.00 ч. "Реал сосиедад" - "Атлетико" (Мадрид)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            6:5 го виждам аз, след като Арсенал са вводили до 85-тата с 0:5 - влиза лошото момче Бартън и с 3 дузпи и 3 автогола на Насри и Сеск, които демоснтративно показват, че не им се играе
                            ....след което размириците в Лондон ще се прехвърлят от Тотнъм в Айслингтън...
                            Last edited by man_united; 10.08.2011, 15:37.

Коментар

Там най-много Х да изкарате,...някое "скромно" 3-3 например
                              6:5 го виждам аз, след като Арсенал са вводили до 85-тата с 0:5 - влиза лошото момче Бартън и с 3 дузпи и 3 автогола на Насри и Сеск, които демоснтративно показват, че не им се играе

Коментар

• Без Насри и Фабрегас ще биете само центри.
                                Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                А бе тая нощ и в Манчестър са вилняли, но има няколко дена все пак, в които нещата може да се уталожат. Дано поне на север остане спокойно, и след като победим Свраките с разлика да поведем в класирането още от първия кръг
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X