IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    аз ли съм сляп или никъде не пише какви са разходите и колко е печалбата - приходите сами по себе си нищо не значат...
    Виж сега...сам знаеш понятия като Оперативна печалба, печалба след лихви, печалба след лихви и данъци!
    Последните 2 сигурно не са големи, но важното е че след като се оправят нещата с кредита паричките ще почнат сериозно да се трупат на Олд Трафърд!

Коментар

• аз ли съм сляп или никъде не пише какви са разходите и колко е печалбата - приходите сами по себе си нищо не значат...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е чакай бе... нали щяхме да фалираме?
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• За поредна година Юнайтед с колосални финансови печалби
          winner.bg

Манчестър Юнайтед изглежда готов за поредната успешна и изпълнена с рекорди година извън игрището. Клубът обяви покачване от 16.5% на оборота за първото четиримесечие в сравнение с миналата година, достигайки до умопомрачителната сума от 73.8 милиона паунда, пише "Манчестър Ивнинг нюз".

"Червените дяволи" отчитат ръст във всички области на клуба. Търговската част е по-голяма с 22,3%, като достига почти 30 милиона паунда. Голяма част от този растеж се дължи на сделката с DHL, като куриерската компания ще вложи 40 милиона паунда за да седи логото й в тренировъчните екипи на Юнайтед за няколко години.

В допълнение към всичко това, Юнайтед отчита ръст от 9.6% и в приходите от „продажбите в деня на мача" (билети и всичко което се продава на стадиона), като сумата достига до 21.6 милиона паунда.

За миналата година Манчестър Юнайтед обяви оборот от 331.4 милиона паунда и печалба от над 110 милиона паунда. По време на миналогодишната кампания те спечелиха Премиър Лийг и освен това стигнаха до финал на Шампионска лига, но там загубиха от Барселона с 3:1.

Основната заслуга за рекордите, които постига Юнайтед извън игрището, носи комерсиалната област на клуба. Прогнозира се, че в близкото бъдеще много съперници на Юнайтед ще се опитат да копират техния маркетингов подход.

Коментар

• е, жалко, мислех да гледам някой мач в Медисън Скуеър Гардън по Коледа, пък то....

Иначе Тони паркър май ще идва другата седмица в Бг в Бате Бойко арена за мача с Лукойл. Мисля, че в сряда беше мача
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сезонът в НБА май все пак ще пропадне

Играчите отхвърлиха последната оферта и дори обявиха разпускане на профсъюза си
              Май е време да вземаме Коби в Черно море да поиграе малко и той горкия

Коментар

• Нова трагедия, Гуидо Фалачи си отиде на 22 години след тежка катастрофа по време на състезание видео http://www.youtube.com/watch?v=u5No1...layer_embedded

Поредна трагедия разтърси света на моторните спортове. 22-годишният Гуидо Фалачи загина по време на автомобилно състезание в Аржентина. В последната обиколка лидерът Фалачи загубил контрол над автомобила си и се ударил в предпазната стена с над 200 километра в час. Последвало обръщане и удар в колата на Нестор Джиролами.

Гуидо е откаран в безсъзнание в болница, където лекарите само са констатирали смъртта. Джиролами също има тежки травми, но е в стабилно състояние без опасност за живота.

Състезанието Турисимо Каретера е най-популярната автомобилна надпревара в Аржентина.

Преди по-малко от месец пилотът от МотоGP Марко Симончели намери смъртта си след тежка катастрофа в Малайзия, а няколко дни преди него Дан Уелдън загина в американските автомобилни серии Индикар.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Кои са всичките отбори, да си избера и аз един отбор ?
                  Е всичките де ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кои са всичките отбори, да си избера и аз един отбор ?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Що отписвате Артилеристите бре!? Постепенно навлизаме у форма, и е ясно че тоя сезон ша са борим до край за некой трофей. Ако предположим че за Шипъ почти нямаме шансове, остават Карлинг, ФА и ШЛ... А според мен от тея трите Мосю-то ще предпочете най-голямата, за да може с един удар да избие 5-6 години фейлър...Ша видим де, но ако формата на Персиеца се запази и някой дърводелец от Стоук не му счупи глезен (да пази Господ!) и ако защитата се закрепи на ниво с Вермаелен и Мертезакер в средата, мисля че ни чакат само приятни изненади Все пак времето ще покаже, но при всички случаи предстоят интересни неща!
                      Бъдете здрави!
                      Нека бъдем реалисти: тази година с вас ще спорим за Карлинг и ФА...зависи как ще ни разиграе жребия!
                      Пробив в ШЛ (демек участие на полуфинал минимум) и за двата отбора ще е изненада!!!

ПП Ако срещнете там Челси например не мисля че 3-5 ще се повтори ... по скоро 1-0 и 0-0

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Според мен финалистите ще са два от тези отбори:
                        1/ Реал М
                        2/ Байерн
                        3/ Милан
                        4/ Челси

Да видим дали ще позная
                        Що отписвате Артилеристите бре!? Постепенно навлизаме у форма, и е ясно че тоя сезон ша са борим до край за некой трофей. Ако предположим че за Шипъ почти нямаме шансове, остават Карлинг, ФА и ШЛ... А според мен от тея трите Мосю-то ще предпочете най-голямата, за да може с един удар да избие 5-6 години фейлър...Ша видим де, но ако формата на Персиеца се запази и някой дърводелец от Стоук не му счупи глезен (да пази Господ!) и ако защитата се закрепи на ниво с Вермаелен и Мертезакер в средата, мисля че ни чакат само приятни изненади Все пак времето ще покаже, но при всички случаи предстоят интересни неща!
                        Бъдете здрави!

Коментар

Щвайн-щайгата трябва бързо да се опрая, че иначе ще гледате финала само от трибуните...
                          И аз мисля че имате сили да се наместите и на терена, но всичко зависи от формата на водещите отбори Март - Април догодина!!!
                          Именно! Мачовете от груповата фаза малко или много са отбиване на номера за изброените по-долу отбори. Ясно е, че ще се класират напред при това почти сигурно на 1-во място (за Милан и Барса не се знае, разбира се). Една мини криза през Февруари, обаче, придружена от несполучлив жребий и някой отбор може да предприеме любимото за родните грандове занимание за края на Август и началото на Септември, а именно "съсредоточаване върху мачовете от вътрешното първенство"
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Яз една стоянка заложих на мойте лъвове (на 6.5 кофиецент)
                            Па да видим ...
                            За мен, най-гоцкият финал би бил Байерн - Реал
                            ...
                            Щвайн-щайгата трябва бързо да се опрая, че иначе ще гледате финала само от трибуните...
                            И аз мисля че имате сили да се наместите и на терена, но всичко зависи от формата на водещите отбори Март - Април догодина!!!

Коментар

Според мен финалистите ще са два от тези отбори:
                              1/ Реал М
                              2/ Байерн
                              3/ Милан
                              4/ Челси

Да видим дали ще позная
                              Яз една стоянка заложих на мойте лъвове (на 6.5 кофиецент)
                              Па да видим ...
                              За мен, най-гоцкият финал би бил Байерн - Реал
                              ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Анчелоти: Силата на Барселона се състои във философията на клуба
                                Същото е успял да постигне дедото в Юнайтед, така че това са отборите които заслужават да играят на финала...
                                Барселона почна сериозно да издиша и Моу и точи брадвата...въпроса е не дали ще ги изпревари в Ла Лига или Шампионската лига, а дали ще ги изпревари само на едното място.
                                Юнайтед тази година май ще се борим основно за Карлинг и ФА къп. Без качествени халфове не виждам как можем да се противопоставим на посочените от мен отбори и Барса разбира се!!!

Коментар

Working...
                                X