IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Супер че си изкарал видеото

Да, според мен това е абсолютно нарушение! След като избива топката, Фердина събаря/удря с коляното/ на земята Суарез, който иначе излиза сам срещу вратаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Събота гледах мача между Манчестър и Ливърпул. Направи ми впечатление момента в 45-та минута (края на първото полувреме). Суарез тръгва да излиза сам срещу вратаря, а Фердинанд го спъва отзад - според мен това си беше чист червен картон......но както всички вече разбраха Юнайтед са основния фаворити на съдиите в Англия...

Това ли според теб е за червен картон? Брилянтен такъл от Рио. Тук трябваше да има жълт картон за симулация на Суарез.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Събота гледах мача между Манчестър и Ливърпул. Направи ми впечатление момента в 45-та минута (края на първото полувреме). Суарез тръгва да излиза сам срещу вратаря, а Фердинанд го спъва отзад - според мен това си беше чист червен картон......но както всички вече разбраха Юнайтед са основния фаворити на съдиите в Англия...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          В Англия: Суарес напуска Ливърпул през лятото
          novsport.com
          Ще ти се, но по скоро негъра Евра ще си тръгне от Юнайтед...

Коментар

• Тиери Анри намекна за ново завръщане

Запитан от репортери дали би се върнал и другата година, той отговори:

"Винаги съм казвал, трудно ми е да откажа. Ако един ден те имат нужда от помощ, аз ще съм наоколо", заяви Анри, цитиран от Goal.com.

http://www.gol.bg/arsenal/2012-02-13...yshtane.124143

=========================================

Първоначално изпратено от B.Graham. Разгледай мнение
            Aбе тоя Х го взехте на късмет.С 9 дефанзивни футболисти имахте едно положение и Чичарито вкара.Така че по спокойно при анализите. А и щом сме взели нещо значи ни е във възможностите. Без да ни свири Кауърд Фег и да ни дават по две дузпи на мач
            дори и непредполагаш колко си прав

и двата клуба сте на едно ниво -> разликата я правят съдиите

докато ви свириха леки дузпи се борихте с мангалите, а откакто взеха да ви свирят точно и коректно изхвърчахте от топ 4

единствено когато трябва да се помогне на мангалите срещу трети отбор съдиите започват да свирят в полза на лузърите

=====================================

Връщат Юнайтед в Шампионската лига

Манчестър Юнайтед може да играе срещу Байерн на осминафиналите в Шампионската лига. Сензационната новина бе съобщена вчера от английските медии. Това ще се случи само ако ФИФА наложи наказание на швейцарската федариця и извади Базел от евротурнирите.

ФИФА заплаши да накаже швейцарската федерация. Причината е казуса Сион. Този клуб първо бе изхвърлен от Лига Европа за сметка на Селтик, след това бе реабилитиран и върнат в евротурнирите.
            Сион бе наказан заради регистрацията на 6 футболисти привлечени по време на забрана за трансфери наложена върху клуба преди година. От ФИФА искат швейцарската федерация да наложи наказание на Сион за регистрираните неправомерно 6 футболисти. От ФИФА са дали срок до 14 февруари. Ако до тогава не е факт наказанието, швейцарците ще получат санкция от ФИФА и Базел няма да може да участва в осминафиналите на Шампионската лига.

Това може да означава, че Манчестър Юнайтед ще заеме мястото на Базел в елиминациите. Червените дяволи отпаднаха в групата с Базел, Бефника и Оцелул. Юнайтед остана трети след португалците и швейцарците. Ако англичаните бъдат реабилитирани и върнати в турнира ще трябва да играят с Байерн на осминафиналите. Жребият вече отреди Базел да се срещне с баварците.

Червените дяволи участваха в жребия за Лига Европа и се паднаха с Аякс. "Ако срока до 14 февруари не бъде спазен швейцарската федерация автоматично ще бъде наказана от този момент", заявиха от ФИФА.

Сион бе изхвърлен от Лига Европа тази година заради използването на нелегитимни футболисти срещу Селтик. До момента обаче няма наказание от местната федерация.

"Убеден съм, че ще играем срещу Байерн. Но също така приемам този казус много сериозно", заяви сър Алекс Фъргюсън.

От Юнайтед са големи оптимисти. "Чакаме и задържаме дъха си. Мислим, че този проблем ще бъде разрешен и ще се стигне до тази рокада", заяви източник от клуба.

Младата звезда на Базел коментира казуса така: Ние заслужихме с играта си да продължим в турнира на ШЛ като отстранихме посредствения отбор на мангалите, а манафите да ходят да пипат ташаците на дъртия алкохолик АЛ.Ф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Breaking News - Luis Suares has been arrested for the murder of Whitney Houston. Eye witness Patrice Evra said he saw Suares kill her 10 times in the racially motivated attack. Sir Alex Ferguson has called for the death penalty. Kenny Daglish said he has never heard of Whitney Houston and has questioned whether she has ever actually existed. Referee Howard Webb saw it all.
              В Англия: Суарес напуска Ливърпул през лятото
              novsport.com

Съдбата на нападателя на Ливърпул - Луис Суарес, на "Анфийлд" вече е предрешена, пише "Мирър".

Според изданието уругваецът със сигурност ще напусне "червените" след края на сезона заради редицата скандали, в които се забърка и най-вече заради отказа да подаде ръка на Патрис Евра в последното дерби между двата отбора.

Заради постъпката на Суарес, мениджърът ба Пуул Кени Далглиш също трябваше да се черви с извинения, а един от шефовете на мърсисайдци призна, че уругваецът е "подвел клуба".

Коментар

• Breaking News - Luis Suares has been arrested for the murder of Whitney Houston. Eye witness Patrice Evra said he saw Suares kill her 10 times in the racially motivated attack. Sir Alex Ferguson has called for the death penalty. Kenny Daglish said he has never heard of Whitney Houston and has questioned whether she has ever actually existed. Referee Howard Webb saw it all.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Aбе тоя Х го взехте на късмет.С 9 дефанзивни футболисти имахте едно положение и Чичарито вкара.Така че по спокойно при анализите. А и щом сме взели нещо значи ни е във възможностите. Без да ни свири Кауърд Фег и да ни дават по две дузпи на мач
                  Чист късмет. Отборът ви просто е ужасяващ. За това и случайната ви победа във ФА къп все още боли.

20 милиона за Даунинг бе. Той няма нито един гол или аситенция в шипа. Няма такъв фейл. Каръл няма какво да го коментираме.

Добре че са ви Скъртел и Енрике, които правят страхотен сезон, иначе щяхте да сте в долната част на таблицата.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

С тези куците коне и това, което взехте (Х и победа за ФА) е много над възможностите ви в момента!
                    Life won't wait for you.

Коментар

С тези куците коне и това, което взехте (Х и победа за ФА) е много над възможностите ви в момента!
                      бе принципно си прав, ама в случая е малко присмял се хърбел на щърбел
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Рио не подаде ръка на Суарес, но му подаде голов пас. Другия път пак така . Само че резултата да е различен

Коментар

• Рио не подаде ръка на Суарес, но му подаде голов пас. Другия път пак така . Само че резултата да е различен
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Хаки, нещо за тойте любимци в Италия да споделиш? Дали и там работата не е мътна!? Не те базикам, просто не съм гледал мача... Всъщност ти тая седмица май си 0 от 3 от любими отбори, но не се отчайвай, има и такива моменти. Да почва шампионската лига, че да погледаме малко по-истински футбол!
                            Go Gunners!!!
                            Черен уикенд, наистина

Длъжен съм към загубите на Барса (това си беше де факто и загуба на титлата), Интер и Пуул да добавя и гола на Анри в добавеното време, който ми провали права колонка от 7 мача, но има и такива дни

Не съм гледал мача на Интер, но след серията от победи до преди 2 седмици, да загубиш на собствен терен от Новара си е меко казано съмнително
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Хаки, нещо за тойте любимци в Италия да споделиш? Дали и там работата не е мътна!? Не те базикам, просто не съм гледал мача... Всъщност ти тая седмица май си 0 от 3 от любими отбори, но не се отчайвай, има и такива моменти. Да почва шампионската лига, че да погледаме малко по-истински футбол!
                              Go Gunners!!!
                              Аз пък гледах последните 15на минути и злобеех тихичко, дето биха Милан с 1-0 мъка и сега си получиха "възмездие". Само за тези минути изтърваха много, но понякога и късмета като не е с тебе нищо не се получава!
                              ПП Като гледах Снайдер как прасна гредата и отправи 4-5 удара се чудех защо САФ не го взе? Нямаше да се налага да мъчи Гигс и Скоулс да спасяват положението

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Аз гледах част от продълженията и дузпите... 14 перфектно изпълнени дузпи и след това уж опитните и играещи в Премиършип Туре и Жервиньо направиха отчайващи изпълнения. Принципно при изпълнение на дузпа всеки може да не издържи психически и да пропусне, но не мога да си представя как в редовното време Слоновете не са им зашили 2-3 гола
                                Go Gunners!!!

Коментар

Working...
                                X