BTW:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемача по кой канал ще го дават другари?
Това е още един повод да съм убеден в победата на мамалигарите!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Разградските мършоляци вкараха целия "фолкор" на БГ футбола.
Първо ритаха като магарета под благия поглед на съдията и раздаваха лакти, а после 2-то полувреме взеха да "лежат" и да бавят времето.
Чорбата в момента няма как да ги бие - вторият им гол от измислен фал, свирен наобратно.
Нас ни ритат - свирят за тях - па наште над половината отбор вече с картони украсен още до 50 мин.
На пролет ще ги почупим. В момента е абсурд да се играе срещу БФС ( от клуб Уесни ).
Стауа още в сряда ще ги разкрие колко са смешни при друго съдийство
-----------------------------------------
За смешният коментатор да не говорим - той явно е гледал друг мач, а не тоя, че Лудогорец не могат да излязат от половината си.Last edited by marandi; 16.08.2014, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКолче, какво става с Машината, бреМое ли така да падате от дортмунда, на който изкупихте състава? Жик-такът на Пепи май не е сработил ли, какво ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНямам идея какво означава това.
Пробвах през настолен РС и два таблета и... греда
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКато вляза през прокси, не ми зарежда акаунта - вкарвам юзър и пас и ... нищо
Аз почнах да влизам през някакво производно на 365365.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеа смяна на локейшън?
Пробвах през настолен РС и два таблета и... гредаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение365-808.com/
пробай с този линкOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар