IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Хмм, като чета какво казва Ван Перси, все едно чета думите на Анри от преди няколко години. Даже имам някъде сейфнато интервюто в което боготвореше Арсенал и едва ли не се кълнеше във вечна вярност, а само след един сезон всички видяхме какво се случи
    Така че и в случая може да се окажеш донякъде прав, само с думата "сътресения", която използва не бих се съгласил! При нас подобни случаи станаха ежедневие, по-скоро ежесезоние, така че сме свикнали, а и Перси допуска и другия вариант
    вече няколко месеца ти пиша, че моето мнение е, че е по-добре ван Перси да напусне АРСЕНАЛ според мен

според мен това е върха на кариерата му която повече няма да се повтори

за последните 16 месеца той направи немислими преди това неща и то без по това време да е имал някаква контузия

от тук нататък ще започне формата му да пада, ще започнат пак контузиите му и все по-рядко ще вкарва

смятам, че сега е момента ван Перси да се продаде на добра цена и с парите да се вложат в няколко футболисти от неговата класа

Полди вече обяви, че е подписал с АРСЕНАЛ

ян вертонген очаквам да дойде при нас

трябва ни още един нападател от класата на ПОДОЛСКИ и един атакуващ халф

като прибавим, че се връщат Миячи, Лансбъри и онова негро опорен халф който бяхме преотстъпили зимата ............... нещата са готови за следващия сезон

Коментар

Хмм, като чета какво казва Ван Перси, все едно чета думите на Анри от преди няколко години. Даже имам някъде сейфнато интервюто в което боготвореше Арсенал и едва ли не се кълнеше във вечна вярност, а само след един сезон всички видяхме какво се случи
      Така че и в случая може да се окажеш донякъде прав, само с думата "сътресения", която използва не бих се съгласил! При нас подобни случаи станаха ежедневие, по-скоро ежесезоние, така че сме свикнали
      За това ти го пуснах, защото и на мен на това ми замириса!
      Обаче позволи да не се съглася с теб, за "ежедневието". И Анри, и Хлеб, и Сеск и Насри имахте с кого да заместите! Ван Перси нямате с кого!!!
      За това използвах "сътресения", защото това очаквам ако и той си тръгне! Ще видим кой е прав - дано ако напусне не е в посока Шити, щото тогава и ние ще останем за дълго на сух режим

Коментар

• man_united

Така че и в случая може да се окажеш донякъде прав, само с думата "сътресения", която използва не бих се съгласил! При нас подобни случаи станаха ежедневие, по-скоро ежесезоние, така че сме свикнали, а и Перси допуска и другия вариант
        Last edited by kev; 04.05.2012, 14:53.

Коментар

Що бре? Нашите не са ли лесни!? Или викаш на любимия отбор не залагаш, особено когато от това зависи съдбата му
          Между другото, домакинство на Норич и гостуване на У.Б.А. - 6 точки дето на пръв поглед се виждат и от Космоса..., но дали!?
          Все пак да завърша с дежурното - Go Gunners!, пък каквото стане
          ами, струва ми се, че ти четеш само тази тема

а в другата тема съм писал, че съм взел в моя отбор ВЕРМИНАТОРА

но малко хора могат да си позволят да купят най-добрия защитник в шипЪ защото цената му е голяма, а повечето манафчета нямат пари за качествен защитник и отиват да купят някой като джоунс от манафчестър или уолкър от тотнъм

сиромашия до шия ..................... както се казва

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Взех си вашия Вермален и си запазих Симпсън, за да спестя наказателни точки от трансферите. Ще го ползвам в последния мач на Нюкасъл срещу Евертън, защото този уикенд ще пуснат поне 2 гола
            да, но и евертън са във форма и ще ги изкъртят последния кръг у дома

Коментар

Що бре? Нашите не са ли лесни!? Или викаш на любимия отбор не залагаш, особено когато от това зависи съдбата му
              Между другото, домакинство на Норич и гостуване на У.Б.А. - 6 точки дето на пръв поглед се виждат и от Космоса..., но дали!?
              Поркито си е фурнаджийска лопата, не си ли разбрал още! Само обижда хората, а не си гледа неговия батак!

Аз лично купих Рамзи във фентъзито този кръг, защото само толкова пари имах и се надявам да играе. Освен това и съм заложил на единицата в този мач, така че трябва да печелите.
              Виж скоро може да има пак сътресения при Вас, но ще видим тая работа:

Ван Перси сяда на масата с Венгер

Робин ван Перси потвърди, че възнамерява да изясни своето бъдеще в Арсенал с мениджъра Арсен Венгер в края на сезона. Капитанът на „топчиите” има още една година до края на своя договор, а френският наставник е решен да запази холандския национал в своя състав.

Венгер вече изрази своето желание да разреши случая с Ван Перси преди нападателят да се присъедини към холандския национален отбор за Европейското първенство. Ван Перси също е готов да седне на масата и да говори за своите планове, след като разкри, че той „винаги ще бъде артилерист”.

„Все още това е планът”, каза Ван Перси, след като прибра наградата за „Футболист на годината” от пишещите за футбол. „Не сме определили дата, но аз имам среща с наставника, както вече направихме. Ще имаме среща, касаеща моето бъдеще и много други неща. Арсенал е невероятен клуб. Всичко дължа на Арсенал. Когато първоначално подписах договор, изпълних една моя мечта. Ако попитате момчета като Робер Пирес как се чувства, като какъв се чувства, той ще каже: ‘Чувствам се като артилерист’ – и каквото и да се случи с мен, аз винаги ще бъда артилерист.”

Ван Перси бе избран и за „Играч на годината” от професионалните футболисти.
              А и Тотнъм със сигурност няма да вземат мача на Вилапарк - в това съм 100% убеден!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                това е следващия футболист който го очакваше добро бъдеще , но ще е провалено от дъртия алкохолик

хич не го пипай

вземи си един от тотнъм .................... сезона свършва, а те влизат във форма и имат лесни мачове
                Взех си вашия Вермален и си запазих Симпсън, за да спестя наказателни точки от трансферите. Ще го ползвам в последния мач на Нюкасъл срещу Евертън, защото този уикенд ще пуснат поне 2 гола
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  вземи си един от тотнъм .................... сезона свършва, а те влизат във форма и имат лесни мачове

Коментар

• Рой Кийн: Няма да е лошо, ако Ман Юнайтед загуби титлата

Ирландецът смята, че тимът вече не е в състояние да печели големи мачове, а евентуален провал на местна почва ще доведе до нови инвестиции през лятото.

„Може би ако загубят титлата, това няма да е лошо за тях“, каза Кийн. „Ще могат да си кажат: „Чакай малко, май пак трябва да подмладим отбора“. Те казаха същото нещо и миналата година, когато паднаха от Барселона и похарчиха 50 млн. паунда за Давид де Хеа, Фил Джоунс и Ашли Йънг.“

„Понякога обаче е необходим по-сериозен удар, за да се осъзнаеш. Гледал съм Юнайтед само 4 или 5 пъти на живо през сезона – срещу Сити в понеделник, срещу Базел и Бенфика, а все още не съм ги видял да побеждават. Паднаха и от Ливърпул за ФА Къп. Победите в големите мачове започват да им се изплъзват“, добави ирландецът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Кажи евентуално дали виждаш Джоунс титуляр в двата ви оставащи мача, че съм се замотал в трансферни планове
                      това е следващия футболист който го очакваше добро бъдеще , но ще е провалено от дъртия алкохолик

хич не го пипай

Коментар

• БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ

БНТ ще излъчи олимпийските квалификации по волейбол
                        НОВСПОРТ

Пътят за Лондон започва от София. Така с едно изречение могат да се определят целите и задачите на осемте европейски отбора, които ще участват в Олимпийската квалификация по волейбол за мъже от 8 до 13 май в зала „Арена Армеец” София. Интересът е изключителен както от страна на феновете в България, така и от телевизионните компании. Към събитието има рекорден интерес – заявки има от Италия RTV Словения, ESPN Бразилия, SPORT KLUB, (Босна, Хърватия, Македония, сърби), RTS Сърбия, YLE Финландия, ARD Германия, RAI SPORT Италия, CETV Словакия, SPORTS TV Турция и Кувейт TV. Словения и Финландия изпращат свои коментатори в София. Екипът коментатори и репортери на БНТ е в състав: Сашо Йовков, Ценко Симов, Иван Петров и Вяра Кръстева.

Българска национална телевизия ще предава по два мача на ден. Един от ранната програма, който ще се излъчва по БНТ2 и мачовете на България, които стартират в 20:30 часа. Битките се очертават жестоки, защото в нашата група са отборите на настоящия европейски първенец Сърбия, Европейският шампион от 2007 г. Испания и изключително балансирания тим на Словения. В другата група са големите звезди от Италия, железните от Германия и непредсказуемите отбори на Финландия и Словакия. При това стълпотворение от класни отбори и само една квота за победителя в турнира, в Арена Армеец ще ври и кипи.
                        Програма на срещите, които БНТ ще излъчи на живо:

ВТОРНИК 8 Май 2012 г.:

17:30 Волейбол /мъже/: Финландия – Италия, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ2/

20:45 Волейбол /мъже/: България-Словения, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/

СРЯДА 9 МАЙ 2012 г.

14:00 Волейбол /мъже/: Финландия – Германия, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ2/
                        19:25 Волейбол: България – Сърбия, среща от олимпийския квалификационен турнир /мъже/ – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/

ЧЕТВЪРТЪК 10 МАЙ 2012 г.

17:30 Волейбол /мъже/: Испания – Сърбия, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ2/
                        20:45 Волейбол /мъже/: Германия-Италия, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/

ПЕТЪК 11 МАЙ 2012 г.

17:30 Волейбол /мъже/: Словакия – Италия, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ2/
                        20:45 Волейбол /мъже/: България – Испания, среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/

СЪБОТА 12 МАЙ 2012 г.

17:30 Волейбол /мъже/: Първа полуфинална среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ2/
                        20:45 Волейбол /мъже/: Полуфинална среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/

НЕДЕЛЯ 13 МАЙ 2012 г.

20:45 Волейбол /мъже/: Финална среща от олимпийския квалификационен турнир – пряко предаване от зала „Арена Армеец” /БНТ1/
                        Last edited by man_united; 04.05.2012, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Със сигурност е красив, но "Толкова важен" ще се окаже след като бият Шити, Тотнъм паднат от Астън Вила и ЕВЕНТУАЛНО Байерн победи Челси на финала в ШЛ
                          принципно си прав, но с какво победата над отбор извън топ 4 тогава и с ултра късмет завършил в крайна сметка 3-ти, при разлика във финалното класиране пред 2-рия - 9 точки, е по-важна от победа над пряк конкурент, който е финалист за ШЛ? Без победата над Шити, манчо пак щяха да са първи, без победата над Челси нюкясъл казваха сбогом на всякакви мечти за ШЛ, че даже и за Европа, което би било несправедливо с оглед на чудесния им сезон...
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Със сигурност е красив, но "Толкова важен" ще се окаже след като бият Шити, Тотнъм паднат от Астън Вила и ЕВЕНТУАЛНО Байерн победи Челси на финала в ШЛ
                            Кажи евентуално дали виждаш Джоунс титуляр в двата ви оставащи мача, че съм се замотал в трансферни планове
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              това е само защото не са включили гола на Пипис Демба Сисе от сряда - най-великия гол евър у Ингилизия и почти толкова важен, може би....

Коментар

• това е само защото не са включили гола на Пипис Демба Сисе от сряда - най-великия гол евър у Ингилизия и почти толкова важен, може би....
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X