If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С каквито се събереш, такъв ставаш - е казал народът
Полки, ценна победа нищо че дойде трудно. Такива мачове са от полза, тъй като вливат вяра в силите и възможностите, а и в съдбата, което не е малко
Това, че оставаме малко на заден план и в сянката на Сити, Юнайтед и Челси също е плюс за мен, т.е. с две думи - оптимист съм!
Лека, и Go Gunners!
чиста засада при гола на Артета ...................... последните три мача бяха безобразни за АРСЕНАЛ
При тъча беше неволна грешка, от друга страна съдията видя нарушението отзад на Сърлинг и просто го пожали. Ако бяхте с 10 човека мача щеше да приключи по-рано!
Но пък миналия кръг съдията подпря Евертън срещу КПР...много грешки...трябва да се направи повторение като при тениса...да имаш два пъти право да обжалваш в мача и това е
недей така .................... как ще преживяват после дъртите педер@си от ФА, майк райли и неговите изчадия
не виждаш ли, че всичко е една мафия и никой от ФИФА, УЕФА или футболните съюзи на държавите и ФА (професионалните лиги) не искат промяна в правилата
силните хора във футбола и хората с големите кинти собственици на отбори нямат интерес от промени и не биха допуснали повторения като при тениса
може би само в германия може да имат желание да се въведат повторенията ....................... така както само в германия след нова година ще въведат топки с чипове за определяне кога топката е минала гол-линията и кога не е минала...
никой не обръща внимание на лактите които ползва вън пер$$$и във всеки мач и опасната му игра срещу съперниците
в АРСЕНАЛ никога не е ползвал лакти, а редовно му даваха жълти картони, а сега е изключително арогантен към съперниците си, но картон изобщо не му се вдига
С каквито се събереш, такъв ставаш - е казал народът
Полки, ценна победа нищо че дойде трудно. Такива мачове са от полза, тъй като вливат вяра в силите и възможностите, а и в съдбата, което не е малко
Това, че оставаме малко на заден план и в сянката на Сити, Юнайтед и Челси също е плюс за мен, т.е. с две думи - оптимист съм!
глупости ............................ ако прокуратурата и полицията в англия започнат да разследват уговорени мачове то тогава може да говорим за аналог с италия
в случая ФА ще разследва съдията какво е казал на микел по време на мача и след мача какво е говорил пред пресата срещу чукотките
Е много ясно.В статията си го пише....Но рано или късно може и до Калчополи да стигнат.
Е това със Стърлинг беше единственото ощетяване на Евертън. От друга страна като гледаш как позволяват на Дебилния и на Гея да ритат и раздават лакти значи и Стърлинг правилно са го пожалили
Това последното е шега.
никой не обръща внимание на лактите които ползва вън пер$$$и във всеки мач и опасната му игра срещу съперниците
в АРСЕНАЛ никога не е ползвал лакти, а редовно му даваха жълти картони, а сега е изключително арогантен към съперниците си, но картон изобщо не му се вдига
глупости ............................ ако прокуратурата и полицията в англия започнат да разследват уговорени мачове то тогава може да говорим за аналог с италия
в случая ФА ще разследва съдията какво е казал на микел по време на мача и след мача какво е говорил пред пресата срещу чукотките
При тъча беше неволна грешка, от друга страна съдията видя нарушението отзад на Сърлинг и просто го пожали. Ако бяхте с 10 човека мача щеше да приключи по-рано!
Но пък миналия кръг съдията подпря Евертън срещу КПР...много грешки...трябва да се направи повторение като при тениса...да имаш два пъти право да обжалваш в мача и това е
Е това със Стърлинг беше единственото ощетяване на Евертън. От друга страна като гледаш как позволяват на Дебилния и на Гея да ритат и раздават лакти значи и Стърлинг правилно са го пожалили
Това последното е шега.
Като говорите, че Евертън били ощетени, защо не се сетите, че при единия от головете им не трябваше да им дават тъч. Оттам им тръгна атаката и стана гола.На повторението ясно се видя, че тъча е за нас. Но това може и да мине за съдийска грешка, обаче засада при гола на Суарес .... смЕх.
Като говорите, че Евертън били ощетени, защо не се сетите, че при единия от головете им не трябваше да им дават тъч. Оттам им тръгна атаката и стана гола.На повторението ясно се видя, че тъча е за нас. Но това може и да мине за съдийска грешка, обаче засада при гола на Суарес .... смЕх.
А на печката нищо не пречи да продължи да бяга с левия крак, а не да го провлачва по земята и да пада....
Айде пробвай ти да бягаш, докато някой те побарва по гъзюгера, и ти се мандахерца в краката (както правеше Иванович)...не съм пробвал, ама вероятно хич не е лесно да останеш на един крак да бягаш до финала
Само искам да кажа, който гледа гиф-чето с Торес и казва, че Евънс извършва фаул да отиде да си прегледа очите!
Смятам че Челсито пък най-малко могат да реват, след като едната година ни биха на Стамфорд Бридж с измислена дузпа, когато топката се удари от 2 метра в ръката на Карик (и вчера имаше такова положение, когато Валенсия ритна топката в ръката на Луиш), а следващата година Дрогба ни закопа с гол от засада....ЗАЩО НЕ СИ СПОМНЯТЕ ТЕЗИ ПОЛОЖЕНИЯ????
Каквото са ви дали съдиите, сега Ви го взеха обратно!
ПП Пак ще напомня, че посочените победи на Челси бяха със стойността на 2 спечелени титли от тях, така че да спрат да реват докато е време!
Интересно ми е дали има такъв кадър от червения картон на Иванович. Защото единственото което ме кара да си мисля, че сигурно е имало нарушение, е че сърба не възропта. Иначе аз не видях никакъв фал, а типичната симулация на Ашли Йънг с вирването на крака в стил къч на кобила и опит за оплитане в краката на съперника.
Коментар