If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брей,....Спартак поведоха рано-рано, а аз ги пуснах под 2.5.
Да не се презорват много до края, че на тоя разкаляния терен ще вземат да си докарат някоя контузия
PP Груйче, какъв ти беше баса с Маринския?!? Да не би да го загуби
не съм, там баса е да влезе в топ 25 до класирането в първия ден след уимбълдън - вързАл съм си гащите (засега). Пък и да загубя - само ще ми нетира миналогодишния +
Иначе нашият има шанс, особено с невероятния си късмет почти винаги да вади ултра добър жребий, а и с тези контузии и откази на големите играчи (т.е. чистене на допинга, че от време на време си трябва), нищо чудно догодина да се класира за някой финал на атп250 - има всичко необходимо, освен психиката...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Григор Димитров ще запише рекордно класиране в световната ранглиста по тенис от следващата седмица, като ще стане първият българин в топ 50 на класацията на АТП.
21-годишният Димитров днес победи бившия номер 8 в света Юрген Мелцер (Австрия) със 7:6(2), 6:2 и се класира за втория кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Париж.
Така той си осигури 70 точки за световната ранглиста и в момента прогресира с 10 места до 45-ото в света с 866 точки.
Димитров в най-лошия случай може да падне с 2-3 места в зависимост от представянето на други тенисисти през тази седмица, но със сигурност ще влезе за първи път в топ 50 в понеделник, когато ще бъде обявена официално следващата ранглиста на АТП.
Рекордното класиране на хасковлията досега е 52-о място, което за първи път той достигна на 22 август 2011 година.
PP Груйче, какъв ти беше баса с Маринския?!? Да не би да го загуби
Един турист, фен на футбола отива в Манчестър и минава през клубния магазин на Манчестър Юнайтед. Казва на продавача:
- Ще искам да купя един екип на Манчестър Юнайтед.
Продавача го погледнал и го попитал:
- На някой от играчите, или съдийски?!?
ами стигна 1/2 финал във Валенсия миналата седмица, но все пак - успех на глигорча
А за турнамента и аз ще се включа в 2 или 3 от дните - за момента имам билети за 2 дни, но залата ще е празничка, то не че някой е очаквал и да се напълни де
Deja vu..... ранен пробив и когато сервира за спечелване на първия сет се пречупва Дано се стегне де...
P.S. Препоръчвам мачовете на Кириленко! По възможност в групите, защото след тях вероятно ще си замине
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
ами стигна 1/2 финал във Валенсия миналата седмица, но все пак - успех на глигорча
А за турнамента и аз ще се включа в 2 или 3 от дните - за момента имам билети за 2 дни, но залата ще е празничка, то не че някой е очаквал и да се напълни де
Да, взех си билети за целия турнир
Днес ще се включа за втория мач.
Мелцер загуби от Мюлер в домашния си турнир преди 2 седмици и не ми се стори в много добра форма. Да видим Гришката дали ще успее да се възползва или както обикновено ще се представи добре, нооо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
в този ред на мисли коеф. за победа на Мелцер над нашия е 2.50, което си е жив подарък, поне според мен
Ще ходиш ли на турнамънта на чемпионките? Дали ще могат да добутата нашата до 1/2 финал?
Да, взех си билети за целия турнир
Днес ще се включа за втория мач.
Мелцер загуби от Мюлер в домашния си турнир преди 2 седмици и не ми се стори в много добра форма. Да видим Гришката дали ще успее да се възползва или както обикновено ще се представи добре, нооо
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
в този ред на мисли коеф. за победа на Мелцер над нашия е 2.50, което си е жив подарък, поне според мен
Ще ходиш ли на турнамънта на чемпионките? Дали ще могат да добутата нашата до 1/2 финал?
Дано това да е била причината за посредствените резултати и от следващия сезон да тръгне нагоре
Глупости!... Аз пиша по темата накъде отива красивия и хубав футбол от Англия, ако почнат съмнения в договорки каквито вече има сериозни... Щото вече целият свят почна да говори по темата що се бута един очевидно куц отбор във всеки мач. Явно не ти се мисли по въпрса ми, но реалностите са такива, за съжаление.
Явно не гледаш достатъчно футбол за да пишеш такива глупости! Нещата така са устроени, че "големите" винаги ги подпират!
Един пресен-пресен пример: 28/10/12 Catania 0 - 1 Juventus!
Барселона като "най-добрия отбор в света", колко пъти бият със съдийски аванти?
Пак ще кажа, ЧЕЛСИ ДА НЕ РИВАТ, ЗАЩОТО ДВА ПЪТИ НИ БИЯТ СЪС СЪДИЙСКИ ГРЕШКИ!!! 'га ядахте кифтета ни ривахте, с'я ривети!!! Ай сиктир!
Феновете на Пул са повече фенове на Челси и Ман Сити в последните 20 години.
Глупости!... Аз пиша по темата накъде отива красивия и хубав футбол от Англия, ако почнат съмнения в договорки каквито вече има сериозни... Щото вече целият свят почна да говори по темата що се бута един очевидно куц отбор във всеки мач. Явно не ти се мисли по въпрса ми, но реалностите са такива, за съжаление.
Смятам, че феновете на Ливърпул отдавна са загубили интерес към първенството,...след още 5-6 години без титла същото ще се случи и с фенове плащащи най-скъпите билети в Премиършип...
Феновете на Пул са повече фенове на Челси и Ман Сити в последните 20 години.
Коментар