If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1 и не само е вероятно, ами почти 100% ще им даде - може да е в края, но ше даде И понеже всички забравяте за бетинг компаниите, то аз ще го играя този мач Х2 (това с най-много пари), една обръщачка 1/2 и дузпа за Ливърпул
Груйче, запази си големия залог за домакинствата на Челси и Шити. Смятам че там ще "изскочи заека" ама дано този път ние спечелим "най-оспорваното" първенство в света
И още нещо, противно на всички очаквания нищо чудно Уеб да подпре Ливърпул този път с някоя дузпа или червен картон, за да си оправи имиджа.
+1 и не само е вероятно, ами почти 100% ще им даде - може да е в края, но ше даде И понеже всички забравяте за бетинг компаниите, то аз ще го играя този мач Х2 (това с най-много пари), една обръщачка 1/2 и дузпа за Ливърпул
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За мен и двата мача са непредвидими. Манчо е по-логично да бие разбира се, просто Ливърпул в момента нямат самочувствието за такъв двубой и ще се пропукат яко отзад, а и тренерът им още не е подготвен да води големите мачове. В предвид и на слабата защита на Манчо, според мен ще има доста голове в мача - нещо като онова 3-2 с хетрика на Бербатов.
При Арсенал-Сити е възможно абсолютно всичко
И още нещо, противно на всички очаквания нищо чудно Уеб да подпре Ливърпул този път с някоя дузпа или червен картон, за да си оправи имиджа.
Но от друга страна защо само това коментирате? Дайте някаква чисто футболна прогноза. Според мен юнайтед са в по-добра форма, фъргюсън ротира много сполучливо отбора и РВП се вписа отлично, затова мисля да пробвам една 1-ца.....мисля че единствения шанс на Ливърпул е да играят с двама нападатели и така да ударят юнайтед по слабата им защита, ама Роджърс ще поеме ли този риск?
Аз напоследък играя мачовете на Юнайтед или над 2.5 или Гол/гол. Аз очаквам нещо като 3-1,2-1...пък да видим!
Мача Арсенал-Сити 1ца/овър...само защото ЯЯ и Жервинио са в Африка дано Джеко не ни изненада кофти де
Тука не мога да се съглася! И двата отбора ще подходят максималко предпазливо към мача и мисля, че ще е някое 1-0 / 1-1 / 0-1.
Виж h2h статистиката: в последните 8 мача (от 2010 насам) само един овър - онова 0-3 на Етихад!
Сигурен ли си че ще играете мач 90 минути?
По едната немска телевизия "Sport1" тези дни гледам един турнир на малки вратички в зала, където повечето отбори са от Бундеслигата! Имам един предположения, че точно такова мачле ще играете с Шалкето!
Не, просто гледам в живитерезултати, че ни има, ама идея нямам къв е размера на вратите ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Наистина е малко странно да сложат Уеб съдя на точно този мач......
Но от друга страна защо само това коментирате? Дайте някаква чисто футболна прогноза. Според мен юнайтед са в по-добра форма, фъргюсън ротира много сполучливо отбора и РВП се вписа отлично, затова мисля да пробвам една 1-ца.....мисля че единствения шанс на Ливърпул е да играят с двама нападатели и така да ударят юнайтед по слабата им защита, ама Роджърс ще поеме ли този риск?
Мача Арсенал-Сити 1ца/овър...само защото ЯЯ и Жервинио са в Африка дано Джеко не ни изненада кофти де
Случайно някой да знае, дали и ако - къде ще дават нашия мач с Шалке ???
Сигурен ли си че ще играете мач 90 минути?
По едната немска телевизия "Sport1" тези дни гледам един турнир на малки вратички в зала, където повечето отбори са от Бундеслигата! Имам един предположения, че точно такова мачле ще играете с Шалкето!
Уви! Въпреки очакванията ти че всички рефери ни подкрепят и само за това печелим титлите си, аз съм сигурен че ще загубим един от тези мачове...просто така, за да се върне интригата в първенството!
Не всички рефери ви подкрепят а повечето.И не само заради това печелите титлите.В повечето случаи сте по-добрите.И имате най-добрия треньор.
Със Сити - Холси а с Челси - Клатенберг и сте готови
Уви! Въпреки очакванията ти че всички рефери ни подкрепят и само за това печелим титлите си, аз съм сигурен че ще загубим един от тези мачове...просто така, за да се върне интригата в първенството!
Коментар