IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      По-добре си остани лаик - приятелски съвет Не съм получил нищо, защото го играх да излязат и двете - и първи гол на мюлер, и точния резултат. Едното не се получи, занчи и другото е грешно
      Влечение, зависимост, мания или както там искаш го наречи винаги има, но то целият живот е хазарт (хеле пък форекса, инвестирането на бфб, сватбата, какви деца ще ри се "паднат" и т.н.). Аз лично съм се пробвал с най-различни методи, за да не изпадам в крайности, защото границата е много тънка и до момента, единствените 2 неща, които мога да предложа, като работещи (поне за мен) са:
      - никога не залагам пари, които не моаг да си позволя да загубя
      - слагам си седмични и/или месечни лимити и ако ги издумкам много бързо, просто си седя на ръчичките и не пипам клавиатурата - трудничко е, но в един момент започваш да свикваш и това е безценен урок, който изключително помага в реалния живот.
      С което не ти казвам, че не съм имал моменти на сериозни набутки, включително една година завърших с петцифрена сум в евро на минус (в друга пък имах подобен плюс), просто трябва да се атараеш да гледаш на хазарта като забавление от една страна и допълнителен адреналин за мачовете от друга, но в никакъв случай като средство за препитание или решаване на финансови проблеми. Знам, че много теоритизирам, но е така.
      П.С. Съжалявам за брат ти, наистина много кофти - имах приятел (имах, защото не знам дали все още е жив), който ме завлече с много сериозна сума, която си мислех, че му дава, за да стабилизира бизнеса си, а тй я профукал на хазарт, с идеята да стабилизира бизнеса си с печалбата А беше страхотен човек - и за маса, и за бизнес, но.....
      Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
        Е как като си познал резултата не си ли прибрал нещо?!Ще извиняваш за въпроса но съм абсолютно несведущ по залозите.
        Искам да те питам па и другите които списвате тука понеже някак си има приятелска атмосфера.
        Как се оправяте със възможната зависимост към тръпката наречена хазарт?
        Питам понеже с очите си видях как брат ми издуха на еврофутбол около половин милион лева.Или там някъде със заемите.И сега не смее да се прибере в България че ще яде кьотек.Гол като пушка.
        Или и вие там някъде сте вътре!?
        По-добре си остани лаик - приятелски съвет Не съм получил нищо, защото го играх да излязат и двете - и първи гол на мюлер, и точния резултат. Едното не се получи, занчи и другото е грешно
        Влечение, зависимост, мания или както там искаш го наречи винаги има, но то целият живот е хазарт (хеле пък форекса, инвестирането на бфб, сватбата, какви деца ще ри се "паднат" и т.н.). Аз лично съм се пробвал с най-различни методи, за да не изпадам в крайности, защото границата е много тънка и до момента, единствените 2 неща, които мога да предложа, като работещи (поне за мен) са:
        - никога не залагам пари, които не моаг да си позволя да загубя
        - слагам си седмични и/или месечни лимити и ако ги издумкам много бързо, просто си седя на ръчичките и не пипам клавиатурата - трудничко е, но в един момент започваш да свикваш и това е безценен урок, който изключително помага в реалния живот.
        С което не ти казвам, че не съм имал моменти на сериозни набутки, включително една година завърших с петцифрена сум в евро на минус (в друга пък имах подобен плюс), просто трябва да се атараеш да гледаш на хазарта като забавление от една страна и допълнителен адреналин за мачовете от друга, но в никакъв случай като средство за препитание или решаване на финансови проблеми. Знам, че много теоритизирам, но е така.
        П.С. Съжалявам за брат ти, наистина много кофти - имах приятел (имах, защото не знам дали все още е жив), който ме завлече с много сериозна сума, която си мислех, че му дава, за да стабилизира бизнеса си, а тй я профукал на хазарт, с идеята да стабилизира бизнеса си с печалбата А беше страхотен човек - и за маса, и за бизнес, но.....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          абе познавам - грънци: играх го 1:3 с първи голмайстор Мюлер (полакомих се за коеф. беше 55), а той борсука му да вземе да вкара втория гол Ами разминах се с едни 550 евро, хем си мислех да го пусна като подсигуряване гол на Мюлер и 1:3, но беше само 22 коеф и се откзах, та после се попсувах малко, но нищо, ще ми върви в друго

Е как като си познал резултата не си ли прибрал нещо?!Ще извиняваш за въпроса но съм абсолютно несведущ по залозите.
          Искам да те питам па и другите които списвате тука понеже някак си има приятелска атмосфера.
          Как се оправяте със възможната зависимост към тръпката наречена хазарт?
          Питам понеже с очите си видях как брат ми издуха на еврофутбол около половин милион лева.Или там някъде със заемите.И сега не смее да се прибере в България че ще яде кьотек.Гол като пушка.
          Или и вие там някъде сте вътре!?

Коментар

• И в БФС падат глави

Бойко е виновен!
            http://www.blitz.bg/sport/article/164073

Коментар

• Така ...
              Много добър резултат преди реванша в Мюнхен ...
              Аз лично не съм доволен, от играта в началото на второто полувреме...
              допуснахме МНОГО ТЪП гол...
              Иначе, абсолютно заслужено взехме победата и малко по-спокойно гледаме напред...
              В този мач Арсенал, просто не можа да играе и логично загуби ...
              НАПРЕТ МАШИНААААА
              МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА !!!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей, майка му стара! И аз като всички офци имам склонноста да давам величая английските клубове - играй си двойката, ясно че ще излезе а аз Под 3.5!
                А Пелегрини отиде с насрани гащи в Порто, ще речеш че излиза срещу Барселона,...не знам дали за целия мач имаха и една атаката свястна Малага, ама ако си мислят, че така лесно ще бият у дома мноооого се съмнявам!

Коментар

Арсенал-Байерн 1-3

Само ще кажа че Грую много познава!
                  абе познавам - грънци: играх го 1:3 с първи голмайстор Мюлер (полакомих се за коеф. беше 55), а той борсука му да вземе да вкара втория гол Ами разминах се с едни 550 евро, хем си мислех да го пусна като подсигуряване гол на Мюлер и 1:3, но беше само 22 коеф и се откзах, та после се попсувах малко, но нищо, ще ми върви в друго
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Арсенал-Байерн 1-3

няма спор, че клетвите на груйчо хващат яко и бързо ..................... аз хванах ъндъра на порто и съм доволен

Коментар

• Арсенал-Байерн 1-3

Коментар

• гледам 3 мача едновременно и в трите мача вкараха гол в разстояние на десетина секунди .................... на АРСЕНАЛ и порто ги признаха головете, а гола във вратата на селтик го отмениха...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Явно със залозите хич ме няма тази вечер, та исках да споделя една страница която ми попадна:

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
                          това не е вярно ........................ всяко лято печелим "емирейтс къп"

Коментар

• Явно със залозите хич ме няма тази вечер, та исках да споделя една страница която ми попадна:

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Нищо не пишете за другия мач тази вечер?

На мен ми се струва доста вероятна победа за Порто и мисля да го пробвам. Малага направиха каквото можаха в груповата фаза, но в последните седмици формата им спадна. Като добавим, че са дебютанти в турнира, а Порто прескача груповата фаза почти всяка година, аргументите като че ли са на страната на португалците
                              Аз съм го пуснал Г/Г! Мислех и за Порто и над 2.5 гола, ама коефициента за Г/Г е 2.10 и си е направо подарък!...верно може да свърши и 1-0, ама като се има предвид какви мачове играха Малага напоследък и имат само 1 мач без да вкарат от много време насам мисля, че 2-1 е доста вероятен завършек!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Ама Емиратс все пълен. Кефа цена няма, беше казал някой
                                Иначе прогноза за довечера няма да давам, просто ми се иска да играем красиво и ако можем да победим.
                                +1
                                Доста непредвидим мач ...
                                Определено, играете красив футбол и се надявам, да стане як мач...
                                Иначе си пожелавам, да Ви вкараме поне един гол... Пък ако продължим серията без гол от началото на годината, още по-добре ..
                                Пожелавам, на всички фенове на футбола един интересен и зрелищен мач, съдията, да не го видим, пък нека бие този, който заслужава повече !!!
                                иначе,
                                НАПРЕТ МАШИНААААААА !!!
                                Муахахахахахахахахааааа !!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X