Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПо-добре си остани лаик - приятелски съветНе съм получил нищо, защото го играх да излязат и двете - и първи гол на мюлер, и точния резултат. Едното не се получи, занчи и другото е грешно
Влечение, зависимост, мания или както там искаш го наречи винаги има, но то целият живот е хазарт (хеле пък форекса, инвестирането на бфб, сватбата, какви деца ще ри се "паднат" и т.н.). Аз лично съм се пробвал с най-различни методи, за да не изпадам в крайности, защото границата е много тънка и до момента, единствените 2 неща, които мога да предложа, като работещи (поне за мен) са:
- никога не залагам пари, които не моаг да си позволя да загубя
- слагам си седмични и/или месечни лимити и ако ги издумкам много бързо, просто си седя на ръчичките и не пипам клавиатурата - трудничко е, но в един момент започваш да свикваш и това е безценен урок, който изключително помага в реалния живот.
С което не ти казвам, че не съм имал моменти на сериозни набутки, включително една година завърших с петцифрена сум в евро на минус (в друга пък имах подобен плюс), просто трябва да се атараеш да гледаш на хазарта като забавление от една страна и допълнителен адреналин за мачовете от друга, но в никакъв случай като средство за препитание или решаване на финансови проблеми. Знам, че много теоритизирам, но е така.
П.С. Съжалявам за брат ти, наистина много кофти - имах приятел (имах, защото не знам дали все още е жив), който ме завлече с много сериозна сума, която си мислех, че му дава, за да стабилизира бизнеса си, а тй я профукал на хазарт, с идеята да стабилизира бизнеса си с печалбата
А беше страхотен човек - и за маса, и за бизнес, но.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеЕ как като си познал резултата не си ли прибрал нещо?!Ще извиняваш за въпроса но съм абсолютно несведущ по залозите.
Искам да те питам па и другите които списвате тука понеже някак си има приятелска атмосфера.
Как се оправяте със възможната зависимост към тръпката наречена хазарт?
Питам понеже с очите си видях как брат ми издуха на еврофутбол около половин милион лева.Или там някъде със заемите.И сега не смее да се прибере в България че ще яде кьотек.Гол като пушка.
Или и вие там някъде сте вътре!?Не съм получил нищо, защото го играх да излязат и двете - и първи гол на мюлер, и точния резултат. Едното не се получи, занчи и другото е грешно
Влечение, зависимост, мания или както там искаш го наречи винаги има, но то целият живот е хазарт (хеле пък форекса, инвестирането на бфб, сватбата, какви деца ще ри се "паднат" и т.н.). Аз лично съм се пробвал с най-различни методи, за да не изпадам в крайности, защото границата е много тънка и до момента, единствените 2 неща, които мога да предложа, като работещи (поне за мен) са:
- никога не залагам пари, които не моаг да си позволя да загубя
- слагам си седмични и/или месечни лимити и ако ги издумкам много бързо, просто си седя на ръчичките и не пипам клавиатурата - трудничко е, но в един момент започваш да свикваш и това е безценен урок, който изключително помага в реалния живот.
С което не ти казвам, че не съм имал моменти на сериозни набутки, включително една година завърших с петцифрена сум в евро на минус (в друга пък имах подобен плюс), просто трябва да се атараеш да гледаш на хазарта като забавление от една страна и допълнителен адреналин за мачовете от друга, но в никакъв случай като средство за препитание или решаване на финансови проблеми. Знам, че много теоритизирам, но е така.
П.С. Съжалявам за брат ти, наистина много кофти - имах приятел (имах, защото не знам дали все още е жив), който ме завлече с много сериозна сума, която си мислех, че му дава, за да стабилизира бизнеса си, а тй я профукал на хазарт, с идеята да стабилизира бизнеса си с печалбата
А беше страхотен човек - и за маса, и за бизнес, но.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе познавам - грънци: играх го 1:3 с първи голмайстор Мюлер (полакомих се за коеф. беше 55), а той борсука му да вземе да вкара втория голАми разминах се с едни 550 евро, хем си мислех да го пусна като подсигуряване гол на Мюлер и 1:3, но беше само 22 коеф и се откзах, та после се попсувах малко, но нищо, ще ми върви в друго
Е как като си познал резултата не си ли прибрал нещо?!Ще извиняваш за въпроса но съм абсолютно несведущ по залозите.
Искам да те питам па и другите които списвате тука понеже някак си има приятелска атмосфера.
Как се оправяте със възможната зависимост към тръпката наречена хазарт?
Питам понеже с очите си видях как брат ми издуха на еврофутбол около половин милион лева.Или там някъде със заемите.И сега не смее да се прибере в България че ще яде кьотек.Гол като пушка.
Или и вие там някъде сте вътре!?
Коментар
-
Така ...
Много добър резултат преди реванша в Мюнхен ...
Аз лично не съм доволен, от играта в началото на второто полувреме...
допуснахме МНОГО ТЪП гол...
Иначе, абсолютно заслужено взехме победата и малко по-спокойно гледаме напред...
В този мач Арсенал, просто не можа да играе и логично загуби ...
НАПРЕТ МАШИНААААА
МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА !!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ей, майка му стара! И аз като всички офци имам склонноста да давам величая английските клубове - играй си двойката, ясно че ще излезе а аз Под 3.5!
А Пелегрини отиде с насрани гащи в Порто, ще речеш че излиза срещу Барселона,...не знам дали за целия мач имаха и една атаката свястна Малага, ама ако си мислят, че така лесно ще бият у дома мноооого се съмнявам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеАрсенал-Байерн 1-3
Само ще кажа че Грую много познава!Ами разминах се с едни 550 евро, хем си мислех да го пусна като подсигуряване гол на Мюлер и 1:3, но беше само 22 коеф и се откзах, та после се попсувах малко, но нищо, ще ми върви в друго
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеАрсенал-Байерн 1-3
Само ще кажа че Грую много познава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЯвно със залозите хич ме няма тази вечер, та исках да споделя една страница която ми попадна:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Коментар
-
Явно със залозите хич ме няма тази вечер, та исках да споделя една страница която ми попадна:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНищо не пишете за другия мач тази вечер?
На мен ми се струва доста вероятна победа за Порто и мисля да го пробвам. Малага направиха каквото можаха в груповата фаза, но в последните седмици формата им спадна. Като добавим, че са дебютанти в турнира, а Порто прескача груповата фаза почти всяка година, аргументите като че ли са на страната на португалците
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАма Емиратс все пълен. Кефа цена няма, беше казал някой
Иначе прогноза за довечера няма да давам, просто ми се иска да играем красиво и ако можем да победим.
Доста непредвидим мач ...
Определено, играете красив футбол и се надявам, да стане як мач...
Иначе си пожелавам, да Ви вкараме поне един гол...Пък ако продължим серията без гол от началото на годината, още по-добре ..
Пожелавам, на всички фенове на футбола един интересен и зрелищен мач, съдията, да не го видим, пък нека бие този, който заслужава повече !!!
иначе,
НАПРЕТ МАШИНААААААА !!!
Муахахахахахахахахааааа !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар