Първоначално изпратено от Avalanche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС все по-страшна сила стои въпросът кой е най-големият дегенерат - Венгер, лебедаря или ман гал - боже, какви висоти достигат и трите отбора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеСамо още около 150 милона за трансфери и юнайтед компенсират липсата на Хауърд УебNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБрей, Доко-то каква жупел сипят, явно отърваха "премиите" от Разград, обещани под масата.
Запей Груйчи за 32-тата - запей!
П.П. Подуене гледам и те взеха да влизат в пътя, да видим оставащите 3 мача на РазградЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЦСКАту дали играха тото днес?
Дано не, че съм ги пуснал да бият абоната Локо в дубъл с ГГ на Милан - Ювентус
Локо Сф в момента са във форма и ще ни затруднят, па съдията на къде ще свирка е друга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМай изтеглихме късата клечка - 44.7%
Още малко ще се изкарат с най-много титли в Англия и носители на ШЛ.
То родната простотия по Разград ходи, ама вие им се кефете
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМи аз подкрепям тезата ти, но ако си не особено коректен, е трудно да убедиш и другите.
Изрази от рода: Че кой да е?-при положение, че коментираш, а не знаеш другите ще ти се смеят. Е, знам че ще кажеш, че не те е..бе, ама ми харесваш, а и още повече позицията ти относно Лудогорец я подкрепям.
Изрази: Не им знам структурата, но смело и компетентно се изказваш - отблъсква хората.
А кой изпълнява функцията президент все ми е тая - че защо коментираш като ти е все тая.
Грую, не си пил кафе днес сабалам май? Много рядко пишеш алабала дрън дрън.
Ако си чел мненията ми отпреди може би половин година назад, съм писал, че самият отбор Лудогорец е много симпатичен, но структурата му е точно като за точене и пране на пари, и затова не ги подкрепям. Откъде, как, защо - ми ти си умен, знаеш.
Я се стегни и напиши един хубав пост така че мед да ми капне на сърцето
Ай не се сърди за критиката, шъ черпя една бирка и нещо вкусно в съседната тема.
Поръчковите статии, които нон-стоп храцат чорбата и хвалят Домуса, щот' им мята по някой кремвирш и екскурзийка в чужбина са ясни.
Е, отвори си спортните форуми на сайтовете и там хич не са толкова възпитани като мИня
А, казват нещата в прав текст.
Също е повече от ясно за какво му е агитката на чорбата - ами, щото имат най-добрата хореография в БГ.
Разград к'во имат? Строени автобуси по автогарите на големите градове и предлагат безплатни екскурзии за техните мачове с ядене и пиене на корем. Що да не отидат 'орицата? Ама, т'ва не значи, че са феновеLast edited by marandi; 19.09.2014, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБат' Маранди, признай си обаче че оная вечер не беше толкова за Ливърпул, колкото против Лудогорец, и то поради някакви си твои и силно субективни причини, които останаха напълно неразбрани от аудиторията. Аз за това се и подразних, макар че не го изразих толкова открито. Виж, ако подобни мнения бях прочел от Греъм или Хаки (отявлени фенове на Пуул) иди дойди, ама от теб - прокламатора за българската чест и мощта на БГ империята, ми дойде малко в повече! Макар че лично Греъм изрази категорично мнението си за мача, а съм сигурен че подобно би било то и на болшинството фенове на Мърсисайдци в България!
Та, според мен най-хубавото нещо в цялата работа е, че за пръв път от толкова години насам виждаме БГ отбор да играе толкова добре в Европа, да бъде подкрепян толкова искрено и силно от фенове, публика и зрители, и да се превърне в свеобразен обединител на Нацията без значение от етнос, социално положение, спортни и политически пристрастия. Единственото важно и най-ценно са емоцията и еуфорията...
Давай смело напред, ЛУДОГОРЕЦ!!!
Не виждам разлика дали ще си пусна да гледам Монако с Митьо Фибата или Л-ц - и двата отбора денсят с по 1-2 българи в тях. Ама, Митьо Шнолата не е апелирал, че който не го харесва - не е Българин, налЕ?
Затова тази мания да се представят като БГ кауза ми идат малко смехотворни.
П.П. Не ми е ясно как Домуса вика мутри да пребиват агитката на чорбата в Разград и после да мята апели към тях за подкрепа.
Т'ва по-скоро психиатрията може да го обясни. И пак те моля не ме карай за кого да бъда.
ШЛ си е гледам, откакто съществува и за Англия приятните отбори са ми Ливера и МанЮ навремето.
В Германия Байерн.
В Испания Реал и Пръца.
Логично съм за тях като денсят. Срещу Базел ще съм Л-ц, ако те успокоява
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОт друга страна, не разбирам и хора като Греъма, които имат за любим отбор кой да е небългарски. Пич, сори, че ти го казвам, но ти не си българин!!! Знам, че няма да ме разбереш, точно както и аз не те разбирам, но не виждам смисъл да си в Бг - дано си емигрант, тогава бих те разбрал, донякъде. Понякога ме е яд, че дедите ми са давали костите си за защита на тази, нашата земя, за да се пръкват подобни творения на майката природа. Съжалявам, трябваше да ти го кажа - и аз имам позиция и държа на нея.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМай изтеглихме късата клечка - 44.7%
Любче, принципно си прав, приемам критиката ти, ако остане време, което едва ли ще е днес, ще спиша нещо. Лека от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар