IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Прав е Жозе..
    e, прав да е, как да не е прав - нали се напъва все още да стане тренер на юнайтед затова са и тези виртуални свирки към дедото, макар че е прав - съра е постигнал толкова много, че има право на всякакви простотии, включително да не пусне рунтавото
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Сигурно е така ...
      има и такива мачове...

Относно това, кой ще ни спира, за момента това е Арсенал.
      След мача в Мюнхен и класиралите се напред отбори ще предположа двойките и шампиона
      Спокойно бре, не сме такива 'ора, а и едва ли бихме могли да ви спрем. По-скоро ша ви оставим да си играете играта, за да стане интересен мач

Коментар

• [QUOTE=Колчо Слепеца;1059407408]Е нема как да Ви сложат Уеб да свири домакинство в ШЛ ... [QUOTE]

Аз пък си мисля точно така. Кофти е да паднеш като си играл един мач по-добре, но... Когато е обратното май няма проблем, а?
        В Европа поне засега ФА не избират съдиите...
        Както Никола обича суфлира на дедо Сашо, дори и когато мангалчестър тотално са се омазали - "Важен е резултата"

Ако някой има нещо да каже за съдии да си прегледа първите 15 минути от последният мач на мангалчестър с/у Норич:
        - първо положение за прехвалените - Видич взима една топка във въздуха в наказателното поле, но не може да я върне на правилния човек и не се получава нищо. Положението е поне 80% засада - всички непричом от милата диема...
        Следващо положение - Ван пръцко гони топката с/у врататя и му влиза директно с краката напред. Вратарят лежи и явно не може да се движи повече от 2 минути. Лекарски екипи. Съдията - НИЩО. Коментаторите - НИЩО.
        После излизаме в Европа-та и кой ни такова в гащите. Айде, моля, моля...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Колче, говориш пълни глупости!
          Колкото и да не харесвам Нани, заради слабата му играе през последните 2 сезона в случая въобще не е за картон! Човека тръгна да овладява високата топка, а Арбелоа тръгна зад него да я поема с гърди! Ако не беше картона мача отиваше 2,3 - 0!

ПП А относно следващия кръг мога да ти кажа, че в момента единствено Реал ще ви спре да вземете ШЛ, така че се надявяй точно те да не ви се падат!
          Сигурно е така ...
          има и такива мачове...

Относно това, кой ще ни спира, за момента това е Арсенал.
          След мача в Мюнхен и класиралите се напред отбори ще предположа двойките и шампиона
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Е нема как да Ви сложат Уеб да свири домакинство в ШЛ ...
            Аз пък мисля, че решението за гонене, не е грешно... Нани закъсня и ритна човек в ребрата. Ама не го бил видял ???
            Другия път Арбелоа да започне да крещи, ако се доближи на по-малко от 5 метра ???
            Да принципно можеше и да не го гони с директен червен картон, но това е съдийското решение... точка...
            Имаше и други спорни отсъждания.
            За мен дедото обърка състава...
            Реал, в един момент като че ли не знаеха как да продължат напред, след като минат центъра. Ама пък и такова насиране от Манчо не бях очаквал. Честно. Убаво де, с човек по-малко, не е края на света... Кат изгониха рома - ТОТАЛЕН ГИПС !!!
            В края показаха зъби и характер, но беше твърде късно...
            Сега остава ние да си довършим започнатото и да срещнем Реал на 1/4 финала.
            Колче, говориш пълни глупости!
            Колкото и да не харесвам Нани, заради слабата му играе през последните 2 сезона в случая въобще не е за картон! Човека тръгна да овладява високата топка, а Арбелоа тръгна зад него да я поема с гърди! Ако не беше картона мача отиваше 2,3 - 0!

ПП А относно следващия кръг мога да ти кажа, че в момента единствено Реал ще ви спре да вземете ШЛ, така че се надявяй точно те да не ви се падат!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              съдията пак пожали манафчетата

чиста дузпа и червен кантон на рафаела за игра с ръка ........................ но както много пъти съм писал и казвал това подпиране един ден ще свърши и тогава глори хънтърчетата ще се изправят пред действителността
              Хахаха,

Пич, МНОГО СИ СМЕШЕН И СЕ ИЗЛАГАШ ВЕЧЕ,как може да говориш такива глупости.Твоите разпукани топчета ги попиляха на собствен стадион, а Маната игра като равен с равен и двата мача, дори не очаквах, че можем така, ти ми говориш пожалване.Ако не беше изгонил Нани, мача щеше да си се развие по съвсем друг начин.И измислената дузпа да даде не се знаеше какво ще стане.Вратаря на Реал стана герой на мача към края му и то с 10 човека, та си коментирай умрелия Арсенал(ИЗВИНЯВАЙ, ЗА МЪРТВЕЦ НЕ СЕ ГОВОРИ ЛОШО)
              Iskam da popitam profisionalistite:
              Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

Така и така в България всеки протестира сега, май е време феновете на Юнайтед да се съберем и да направим "НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ УЕФА И СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ!"
                Е нема как да Ви сложат Уеб да свири домакинство в ШЛ ...
                Аз пък мисля, че решението за гонене, не е грешно... Нани закъсня и ритна човек в ребрата. Ама не го бил видял ???
                Другия път Арбелоа да започне да крещи, ако се доближи на по-малко от 5 метра ???
                Да принципно можеше и да не го гони с директен червен картон, но това е съдийското решение... точка...
                Имаше и други спорни отсъждания.
                За мен дедото обърка състава...
                Реал, в един момент като че ли не знаеха как да продължат напред, след като минат центъра. Ама пък и такова насиране от Манчо не бях очаквал. Честно. Убаво де, с човек по-малко, не е края на света... Кат изгониха рома - ТОТАЛЕН ГИПС !!!
                В края показаха зъби и характер, но беше твърде късно...
                Сега остава ние да си довършим започнатото и да срещнем Реал на 1/4 финала.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Така и така в България всеки протестира сега, май е време феновете на Юнайтед да се съберем и да направим "НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ УЕФА И СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ!"

Коментар

• Прав е Жозе..

Първоначално изпратено от Jose Mourinho
                    I am not speaking about the decision as I am not sure about it. Independent of that, the best team lost.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Рой Кийн: Червеният картон на Нани е правилен

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн обяви, че Луиш Нани правилно е бил изгонен от съдията Джунейт Чакър при драматичното поражение от Реал Мадрид.

Португалецът бе отстранен за грубо влизане в тялото на Алваро Арбелоа, макар и действието му да бе неумишлено. Това промени развоя на мача и Реал Мадрид направи обрат до 2:1, който го прати напред в Шампионската лига. Решението определено повлия много, защото до този момент Юнайтед контролираше напълно събитията и водеше с 1:0.

“Мисля, че реферът постъпи правилно в ситуацията. Според мен няма никакво значение дали Нани е искал или не е искал да нарани противника си. Той трябва да бъде по-внимателен с играчите около себе си. Едва ли очаква, че на около 20 метра от него няма да има нито един съперник” коментира Кийн, който анализира мача за телевизия ITV.

Домакините очаквано бяха бесни на турския арбитър, който обаче все пак имаше и спорни отсъждания в тяхна полза. При гола на Юнайтед останаха съмнения за засада, а след това не отсъди за Реал дузпа, след като Рафаел спря с ръка пред голлинията удар отблизо на Гонсало Игуаин.

трагедия .......................... пълна трагедия

Коментар

• Фъргюсън не се яви на пресконференцията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън очаквано не се яви на пресконференцията след поражението от Реал Мадрид.

Шотландецът бе бесен на рефера Джунейт Чакър заради изгонването на Луиш Нани и прати помощника си Майк Филън да говори пред медиите.

“Не мисля, че мениджъра е в необходимото състояние да бъде тук и да коментира отсъждането на съдията. Това, че аз, а не той е пред вас говори категорично. Всички видяхме, че арбитърът взе пресилено, дори бих казал невероятно решение, което промени целия мач” коментира Филън.

беше пиян още преди мача ................. май

Коментар

• Първоначално изпратено от Итихад Разгледай мнение
                          Ядосан си ама тези двете глупости в червеното са
                          Голът на Модрич беше великолепен, а отиграването на Игуаин с Роналдо го повтаряха след мача заедно с още едно подобно положение при което Рони не тръгна като заучена контра при която защитника увисна.
                          Според теб само автогола не е случаен ::
                          Който и да се падне с Мадрид съра ще ги гледа по ТВто!
                          не му обръщай внимание ....................... виж го, че не знае какво да напише

всеки гледал мачовете на тотнъм и на хърватска знае, че 95% от головете на Модрич са именно като този който вкара тази вечер .................... тези голове са негова запазена марка в предвид на позицията на която играе и физиката която притежава

тотален провал за дъртия алкохолик дедо сашо .................... пак обърка състава, а съдбата не пожела да го подкрепи

................... по-добрия отбор продължава както и отбора на Борусия ДОРТМУНД които смачкаха украинците...

мачовете си излезнаха резонно ................... изненадите остават за следващата седмица

Коментар

Такава гавра с отбор от ранга на Ман Юнайтед на неговия стадион не си спомням от мача Челси-Барселона!
                            Уви с човек по-малко отбора рухна и се уплаши от противника, който нямаше голово положение до тогава!
                            Късметлийски първи гол (Модрич сигурно е вкарал 2 гола откакто премина в Реал) и късмет за КР че изскочи на задната греда за втория! Така или иначе след като първия падна толкова рано беше ясно че Реал ще продължи, дали с продължения, дали в редовното време!

На Реал им пожелавам да им се падне Байерн или пак Дортмунд (ако е възможно) и да ги издрънчат и у дома и като гост, мамка им!
                            Ядосан си ама тези двете глупости в червеното са
                            Голът на Модрич беше великолепен, а отиграването на Игуаин с Роналдо го повтаряха след мача заедно с още едно подобно положение при което Рони не тръгна като заучена контра при която защитника увисна.
                            Според теб само автогола не е случаен
                            Който и да се падне с Мадрид съра ще ги гледа по ТВто!

Коментар

• съдията пак пожали манафчетата

чиста дузпа и червен кантон на рафаела за игра с ръка ........................ но както много пъти съм писал и казвал това подпиране един ден ще свърши и тогава глори хънтърчетата ще се изправят пред действителността

Коментар

• Такава гавра с отбор от ранга на Ман Юнайтед на неговия стадион не си спомням от мача Челси-Барселона!
                                Уви с човек по-малко отбора рухна и се уплаши от противника, който нямаше голово положение до тогава!
                                Късметлийски първи гол (Модрич сигурно е вкарал 2 гола откакто премина в Реал) и късмет за КР че изскочи на задната греда за втория! Така или иначе след като първия падна толкова рано беше ясно че Реал ще продължи, дали с продължения, дали в редовното време!

На Реал им пожелавам да им се падне Байерн или пак Дортмунд (ако е възможно) и да ги издрънчат и у дома и като гост, мамка им!

Коментар

Working...
                                X