If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда, поредното тото полягване на бИроИту на чорбабирлиги. Не разбирам само що се напъва чорбата - ще продадете по-скъпо първото място на лудоглавец, ако водите на полусезона ли? Ако е така - браво, страхотен бизнес-план на лупиня
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе, купихте ли си билети за Лудогорец? Някакъв фейк е това със свръх, пре и препре продадения стадион. Преди малко купих тройни Лъвчета.... Че това бяха първите продадени в сектора
Ихаааа...и на рибата дето я хванах окото и ейййй толкова големо....
да ти дам адресЗа да дойдеш да помагаш, че да се увериш сам За тази година не съм на 100% убеден какво ще е, тъй като не съм ходил въобще, но миналата беше толкова - 50+ чувала по около 40 кг. Между другото 1,5-2 тона на декар от селко лозе, което е отлично гледано и поливано не е някаква кой знае каква голяма работа - дядо ми (бог да го прости) най-редовно пълнеше около 1,3 тона вино (с джибрите), отделно оставяше поне 2 варела (около 400 килограма) за ракия, оставяше за ядене по 200 кг, раздаваше поне 100-150 и ако беше особено добра годината - продаваше 200-300 кг. Това от около 1,2 дка лозе.
П.С. А виното си го изпиваше сам, с бабата, де - голям човек беше - никога не съм го виждал пиян, а беше 100 кг чиста мускулна маса на 70 години. Ще му запаля една свещичка да му е светла паметта.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
има бе, тъстът е луд на тема лозя и се разбива да пръска - на него виното му излиза поне 2 пъти по-скъпо, отколкото ако си го купи. Едно село до Сандански е и очаква около 2 тона от декар и нещо. А яденето и пиенЙето са си по дифолт Иначе баща ми примерно няма никакво грозде, освен по асмата малко
Ихаааа...и на рибата дето я хванах окото и ейййй толкова големо....
Не лъжи Груйче!!!Тази година грозде няма!!!Пак ще пиеш и ядеш за чужда сметка!!!
има бе, тъстът е луд на тема лозя и се разбива да пръска - на него виното му излиза поне 2 пъти по-скъпо, отколкото ако си го купи. Едно село до Сандански е и очаква около 2 тона от декар и нещо. А яденето и пиенЙето са си по дифолт Иначе баща ми примерно няма никакво грозде, освен по асмата малко
a, добре, че ме подсетя, та да видя как е свършил мачът снощи - смятай колко незаинтересован от клуба ме накараха да стана. Сега няма да ида и на мача с разград, а ще ходя на гроздобер на тъста....
Ами какво да ти кажа - на умряло куче нож вадим, станахме като чорбата едно време. Слаби сме, но явно имаме някакъв илюзорен шанс за купата, какъвто манчо и арсето вече нямат, а ливера бяха на косъм
Не лъжи Груйче!!!Тази година грозде няма!!!Пак ще пиеш и ядеш за чужда сметка!!!
Груйче, вчера що така с лошо бе?
Намерихте един полузакрит отбор, да си оправяте самочувствието ли?
a, добре, че ме подсетя, та да видя как е свършил мачът снощи - смятай колко незаинтересован от клуба ме накараха да стана. Сега няма да ида и на мача с разград, а ще ходя на гроздобер на тъста....
Ами какво да ти кажа - на умряло куче нож вадим, станахме като чорбата едно време. Слаби сме, но явно имаме някакъв илюзорен шанс за купата, какъвто манчо и арсето вече нямат, а ливера бяха на косъм
Коментар