If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
, polki, не разбирам какво не ти е ясно. От служебния не можах да влеза, защото провайдера ни се е подчинил на изискването на МФ или незнам на кой да ограничат достъпа до въпросните страници ... нета там ни е от Спектър нет ... или който ги купи там (не помня). Но като се прибрах от домашния комп немах проблеми ... И така трябва да бъде ... тъпанарите да си намерят друг начин да си вземат данъците от сайтовете, предлагащи спортни залагания, не да ме ограничават ... от служебния исках само да си разпечатам програмата на 5-6 първенства ... Или наште кавали искат да ни пратят при черепа ... да попълвам фишове и т.н. Да си направи еврофутбол и онлайн залаганията, да дадат прилични коеф кат другите ... па ще видим
Ти гледаш ли мача? - Ако не да знаеш, че имате 20-25 удара ОКОЛО вратата!
Само да не беше това цигане КОСОКО да опропасти 18-19 от тях!
Не го гледам, ама си знам стоката и поне до зимната пауза не бих си помислил да търся голове в някой наш мач
Успех все пак! Дано "чекиджиите" ти донесат радост накрая!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Сега гледам ЦСКАту - ебахти и чикиджийския отбор!
Пирин сякаш са ги събирали от мегдана обаче от 25 атаки ЦСКАту само веднъж уцелиха врата! Айде бе, тапанари!
ПП Имам залози за ЦСКАту да бият и над 2.5 гола и затуй ги псувам нещастните копеленца!!! Смешници!
Победата хубаво, ама не погледна ли, че само 2 от 8-те ни мача са оувъри... къде си се набил на тия голове
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Сега гледам ЦСКАту - ебахти и чикиджийския отбор!
Пирин сякаш са ги събирали от мегдана обаче от 25 атаки ЦСКАту само веднъж уцелиха врата! Айде бе, тапанари!
ПП Имам залози за ЦСКАту да бият и над 2.5 гола и затуй ги псувам нещастните копеленца!!! Смешници!
Предусеща доста отличия "Играч и треньор на месеца", съвместно с този до него
Не знам какво ще спечели, но поне за 4-5 месеца ще спрат да се бъзикат с човека!
Така или иначе не той е виновен, че всеки по-читав футболист от последните 5-6 години е избягал "с мръсна газ" от отбора!
Коментар