IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• , polki, не разбирам какво не ти е ясно. От служебния не можах да влеза, защото провайдера ни се е подчинил на изискването на МФ или незнам на кой да ограничат достъпа до въпросните страници ... нета там ни е от Спектър нет ... или който ги купи там (не помня). Но като се прибрах от домашния комп немах проблеми ... И така трябва да бъде ... тъпанарите да си намерят друг начин да си вземат данъците от сайтовете, предлагащи спортни залагания, не да ме ограничават ... от служебния исках само да си разпечатам програмата на 5-6 първенства ... Или наште кавали искат да ни пратят при черепа ... да попълвам фишове и т.н. Да си направи еврофутбол и онлайн залаганията, да дадат прилични коеф кат другите ... па ще видим

ПС: А и имам некви дребни парици там
    Last edited by Gold; 14.09.2013, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
      mussi, благодаря ... Сега от домашния улезнах ... браво на моя провайдер, пичове са, с големи топки
      и как стават тези магии?

я разкажете да научим и ние...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Предусеща доста отличия "Играч и треньор на месеца", съвместно с този до него
        пак си в грешка .................... на годината, а не на месеца...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://vbox7.com/play:ebdf29223f&start=3
          Life won't wait for you.

Коментар

• mussi, благодаря ... Сега от домашния улезнах ... браво на моя провайдер, пичове са, с големи топки

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Ти гледаш ли мача? - Ако не да знаеш, че имате 20-25 удара ОКОЛО вратата!
              Само да не беше това цигане КОСОКО да опропасти 18-19 от тях!
              Не го гледам, ама си знам стоката и поне до зимната пауза не бих си помислил да търся голове в някой наш мач
              Успех все пак! Дано "чекиджиите" ти донесат радост накрая!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Победата хубаво, ама не погледна ли, че само 2 от 8-те ни мача са оувъри... къде си се набил на тия голове
                Ти гледаш ли мача? - Ако не да знаеш, че имате 20-25 удара ОКОЛО вратата!
                Само да не беше това цигане КОСОКО да опропасти 18-19 от тях!

Коментар

Сега гледам ЦСКАту - ебахти и чикиджийския отбор!
                  Пирин сякаш са ги събирали от мегдана обаче от 25 атаки ЦСКАту само веднъж уцелиха врата! Айде бе, тапанари!

ПП Имам залози за ЦСКАту да бият и над 2.5 гола и затуй ги псувам нещастните копеленца!!! Смешници!
                  Победата хубаво, ама не погледна ли, че само 2 от 8-те ни мача са оувъри... къде си се набил на тия голове
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Сега гледам ЦСКАту - ебахти и чикиджийския отбор!
                    Пирин сякаш са ги събирали от мегдана обаче от 25 атаки ЦСКАту само веднъж уцелиха врата! Айде бе, тапанари!

ПП Имам залози за ЦСКАту да бият и над 2.5 гола и затуй ги псувам нещастните копеленца!!! Смешници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                      Момчета, може ли и на мен да пратите някое лично съобщение, please

Преди малко опитах да вляза в bg.sportingbet.com и ме препраща към минфин да го ева
                      Готов си!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Момчета, може ли и на мен да пратите някое лично съобщение, please

Преди малко опитах да вляза в bg.sportingbet.com и ме препраща към минфин да го ева

Коментар

• Чудех се дали тука или в "Бисерите..." да го пусна ама...
                          Чудно!!!
                          Левски се сдобиха с дузпаджия!!!
                          До година-две го виждам в Миньор Перник...

http://www.gol.bg/footballbulgaria/2...300,0#comments
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Не знам какво ще спечели, но поне за 4-5 месеца ще спрат да се бъзикат с човека!
                            Така или иначе не той е виновен, че всеки по-читав футболист от последните 5-6 години е избягал "с мръсна газ" от отбора!

Коментар

И Венгер да се усмихне накрая:

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/g....html?ext=arsh

Коментар

• И Венгер да се усмихне накрая:

http://www.sports.ru/tribuna/blogs/g....html?ext=arsh

Коментар

Working...
                                X