If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако погледнеш всички резултати от кръга, май за пореден път притчите за "най-великото първенство в света" станаха за смях
Сити падат в решителен домакински мач от ЦСКА Москва, Арсенал пак като домакин ги обръщат от 3-0 до 3-3, моите хора са ясни - паднаха си резонно, Челси също не печелят срещу изявен аутсайдер в лигата като Марибор.
Баш така е! За Челси имам обяснение - първото полувреме имаше подценяване, после при 1-0 тръгнаха да обръщат, но пък Еден-Хазарта изтърва дузпата! Така или иначе и точката им беше достатъчна да се утвърдят на чело...виж Артилерията и шитита си бяха изненади големи!
Това ЦСКАто голяма работа било...ама не онова софийското копие, полу-фалиралото ами орегеналат!
Шитита станаха за смях,...отново!
Ако погледнеш всички резултати от кръга, май за пореден път притчите за "най-великото първенство в света" станаха за смях
Сити падат в решителен домакински мач от ЦСКА Москва, Арсенал пак като домакин ги обръщат от 3-0 до 3-3, моите хора са ясни - паднаха си резонно, Челси също не печелят срещу изявен аутсайдер в лигата като Марибор.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
само за инфо, но младежите на Лудогорец може би ще счупят рекордите в младежката шампионска лига - засега най-слабото рпедставяне не на Виктория Пилзен от минлата година с 2-20 и 0 точки, нашите след 4 мача са 0-18 and counting Казвам го, не за да злобея или нещо от сорта, а защото имаше разни предложения за вкарване на още българи в съставите, забрана на чужденците и т.н. И пак само за инфо - младежите на Лудогорец са втори в първенството, след Литекс...
Аз може би няма да играя нищо днес - прекалено тъпи мачове се очертават, но може и да има някое тото, знам ли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар