Поздравления за Лудогорец.С изключение на съдията всички беше срещу тях - и късмета, и липсата на опит и липсата на самочувствие.Пък и значително по-класния съперник
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеГледах мача вчера... Лудогорец де...
Загубиха от по-силен отбор. Нормално.
АКО бяха изравнили, може би, мача отиваше в друга посока... Ама...
На фона, на цялото "първенство", Лудогорец се представи повече от добре...
Излезе от групите.. И то как !!
Отстрани Лацио. Слаб, ама Лацио..
Сега Валенсия ще ги отстрани ... нормално..
Пожелавам на началника, да плати подобаващо на играчите и треньорския щаб(щото са си заслужили парите), а останалото, да вкара САМО в школа и ТРЕНЬОРИ... Читави треньори за ВСИЧКИ възрастови групи. Ако няма, да прати да учат...
...
едно мнение, което споделям ...
http://novinar.bg/news/kolichestvo-a...4NDs3Mw==.html
Коментар
-
според мен за 4-ката сте бетон, но все пак това е Ливърпул, всичко е възможно, дори и да се намесите за титлата, знае ли човекПо принцип бих ви пожелал успех, но съм бетнал на арсето да завършат преди вас, така че няма как да се правя на фарисей, макар да сте ми по-симпатичният отбор
Надявам се да стане интересен мач, пък какъвто резултат се получи - такъв
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПовярвали сме си реално, че можем да се класираме в четворката, което е напълно нормално при позицията ни в класирането 2 месеца преди края. Приказките за шампионски амбиции са медийни спекулации и не съм прочел до момента някой от отбора сериозно да заявява амбиции да сме първи. Юнайтед играят по-слабо от нас, а и по мои наблюдения правят по-слаби мачове на Олд Трафорд, отколкото навън, така че няма какво да ги фаворизираме или да им се плашим. Ако успеят да опазят Суарез и Стъридж, може и да успеят да спечелят, но както се вижда от мачовете до сега, това не е лесна задача. Оптимист съм, че няма да загубим
P.S. Сега виждам, че Клатения ще е съдия, което леко ме разколебава, но все пак YNWANever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯд ме е за момчетата ! Прегоряха .Същото стъписване в първите минути.
Но това няма значение...Като цяло се представиха отлично....
Друго ме подразни - прекалено много шоу ...Орел...Използването на Криси , което е недопустимо ...Ще повредят детето с толкова слава....( тези родители са за бой...)
Догодина повече !Въобще добра идея с орела (поне за мен - много добро попадение) и първата песен, химна и хореото бяха доста зле, но като цяло бих дал висока оценка на организацията на мача
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоред мен твърде много си повервахте край река мърси и резонно ще духнете супичката в английското Габрово - примерно 2:1, но мачът опрделено е троен и то не заради силата на ливера, а заради бездарието на юнайтед
P.S. Сега виждам, че Клатения ще е съдия, което леко ме разколебава, но все пак YNWA"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Ами моето мнение за лудоглавец е, че имаха брутално много късмет до тук, съчетан с нелоша игра естествено, но късметът беше водещият елемент. Да, за родното ни първенство класирането им е много добър резултат, но нищо чак толкова невероятно, просто извлякоха повече от максимума, за който можеха да мечтаят.
За мача сноши - съвсем резонна 2-ка, просто няма какво друго да кажем. Ок, Валенсия вкараха от първото си положение, но колко положеия имаха пък крейзитата? Дузпата беше супер измислена, да не говорим пък за червения картон - за пръв път виждам чак толкова безумен червен картон (то и този на лудогорец беше доста тъп). Но това, което лиспваше на лудогорец, и мислч, че това е ясно на всички, е, че те просто са фирменият отбор на домуса. Нищо повече! Да, ако бяха играли в Разград или Русе - ок, сигурно щеше да има атмосфера, но в София по трибуните имаше само пълнеж, който искаше нашите да бият, но нямаше как да ги подкрепи. Азне отидох по една причина - "националната кауза", с която ми продъниха ушите. А и няма как да викам Българи-юнаци (не е национала все пак) или пък Лудогорец, оле, което би било безумно за фен на друг отбор като мен.
Успех на лудите във Валенсия - при малко по-добър резултат в София във Валенсия щеше да има поне 10К българи на трибуните, но сега едва ли ще е така. Дана вземат точка или повече.
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеГледах мача вчера... Лудогорец де...
Пожелавам на началника, да плати подобаващо на играчите и треньорския щаб(щото са си заслужили парите), а останалото, да вкара САМО в школа и ТРЕНЬОРИ... Читави треньори за ВСИЧКИ възрастови групи. Ако няма, да прати да учат...
...
http://novinar.bg/news/kolichestvo-a...4NDs3Mw==.htmlNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Яд ме е за момчетата ! Прегоряха .Същото стъписване в първите минути.
Но това няма значение...Като цяло се представиха отлично....
Друго ме подразни - прекалено много шоу ...Орел...Използването на Криси , което е недопустимо ...Ще повредят детето с толкова слава....( тези родители са за бой...)
Догодина повече !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНаистина предстои поредното "вълнуващо, спиращо дъха" БГ дерби, но все пак в Неделя в Англия има друг много интересен мач - Ман Юнайтед-Ливърпул. Очаквания за него?
Аз се надявам на победа, но реално очаквам равен без много голове. Зависи все пак и какъв подход към мача ще избере Мойс. Ако си дава сметка, че всякакъв резултат, различен от победа за Юнайтед, би означавал, че ще завършат след нас в класирането, може да излезе офанзивно и да ни даде възможност да ги накажем на контраатакаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПрав си за годината,явно съм се объркал...
Но тоази година дето съм я пейстнал,не споменаваш как са стигнали до "великите" мачове с Там(тук)пере ЮнайтедТогава играхме вместо чорбата и съответно се оакахме грозно, заради дузпата, която изпусна гонзо, иначе си ги качвахме на тройка още тук. Реално 2 отбора трябва да благославят Левски ежедневно - Батето, които станаха отбор, след като ни отстраниха (да споменем все пак, че преди това отстраниха Андерлехт, а Андерлехт са по-голям отбор от Левски, да не си кривим душата) и Крейзитата, които най-вероятно щяха да бъдат разпуснати, ако не бяха шампиони, каквито станаха след малоумието в синьо
Та сега чакам да върже дикиш и от православния, и от турския господ, както би казал дудучето
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Гледах мача вчера... Лудогорец де...
...
http://novinar.bg/news/kolichestvo-a...4NDs3Mw==.htmlХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Наистина предстои поредното "вълнуващо, спиращо дъха" БГ дерби, но все пак в Неделя в Англия има друг много интересен мач - Ман Юнайтед-Ливърпул. Очаквания за него?
Аз се надявам на победа, но реално очаквам равен без много голове. Зависи все пак и какъв подход към мача ще избере Мойс. Ако си дава сметка, че всякакъв резултат, различен от победа за Юнайтед, би означавал, че ще завършат след нас в класирането, може да излезе офанзивно и да ни даде възможност да ги накажем на контраатака"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
[QUOTE=BAD;1059598924]Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениено цска нямат и нямаха победа над немци докато не играха с отбора на барбуков и там при 12:10 играчи на полето, нямае как да не бият.
QUOTE]
Питай брата на кандидат-пандизчията от Бавария дали ЦСКА не са имали победа на Байерн!Той трябва да си го спомня мача,когато за по-малко от 20 минути получиха 3 гола!!!
И добре че го вкараха него,че да докарат мача до 4:3.
П.С. Друг е въпроса ако под победа си имал предвид отстраняване.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДомуса ще трябва да продаде още един кораб за скраб, че с парите да купи един играч, който като бие дузпи, поне да погледне къде е вече скочил вратаря...
Нашия вратар е в доста слаба форма.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение- сезон 2007/2008 - Левски се класира втори и получават право на участие в ЛЕ следващата година, в квалификациите за ШЛ Левски отпада от Тампере
...
Но тоази година дето съм я пейстнал,не споменаваш как са стигнали до "великите" мачове с Там(тук)пере ЮнайтедOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар