IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Не съм аз.Копирах го.
    чекай и аз да копна едно:

Немската телевизия недоумяваше защо публиката на боксовия мач подкрепяше неистово Гари Бика, при положение, че той е нацист, скандирайки "Bull Garry, you Nazi!" на мача между Кличко и Пулев и дали няма някакъв скрит намек
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Греъме, това много смешно бе - как го измисли?
      Не съм аз.Копирах го.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        eто едно доста смислено мнение в темата - всъщност това е най-смислената тема от всички видове електронни медии на тема Спорт, но това е друга тема - малко стана тафтология Да, така е, напълно си прав - нацията ни страда от една жестока болест и тя се нарича НИХИЛИЗЪМ Долен, скапан НИХИЛИЗЪМ. И не, тук не говоря за "националната каузЪ", за Левски или ЦСКА, говоря за хора, които безпрекословно и безусловно защитават името на България!!! Ами ако Кубрат беше решил да изкара 5 пъти повече пари, като се състезава за Германия, тогава какво щяхте да гледате? Ами ако Григор беше решил да стане хамериканец? Ами ако се бяха отказали от държавата си като Барбукоглу или Злодей Мастийски? Тогава какво? Ей, това дивашко чувство за саморазрушение, то ще ни убие и разсипе като нация...

Ходил съм навсякъде в Европа и честно казано, ако който и да е друг народ го разпуснат като нас в последните 25, а е държан в подчинение предишните 45, то нито един няма да е по-добре от нас сега. Нито един. Навсякъде има говеда, но нито едно от тези говеда не е мнозинство в Родината си, навсякъде говорят, забавляват се с шеги и анекдоти, но кажеш ли им нещо на въпреки за държавата им, директно ти теглят една, а тук Тук, ако ни кажат, че не струваме, то ние ще приведем още 300 "доказателства", че това е точно така. Псевдоинтелигенция, която си мисли, че като ходи в Билкова или уж не слуша чалга (ама след 3 ракии е по масите), а Кравослава, примерно и е нещо велико. Цървули, които си мислят, че като са прочели една книжка на Куелю и са разбрали замисълът на вселената. Дупедавци, които, за да бършат гъзове на Запад или Изток, са готови да лапат пишки до откат и да псуват Родината си

Ей, изнервих се рано сутрин, а много ще се разпознаете в тези драсканици и това всъшност ще е най-жалкото
        +1
        Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Пич когато ти стигнеш до там тогава ще можеш да опиташ, чак тогава обяснявай кое е смешно и жалко. За този спорт на всички ни е ясно какво става. Каза си истината човека! А за Кличко по-добър беше, но в този спорт психологоческите игри са част от него, тъй че мисли малко преди да пишеш... На този човек сърцето му е на правилното място за разлика от на много други българи!!! Той се казва Кубрат, а брат му Тервел дали не се досещаш, че са научени на родолюбие... Какво толкова ви дразни? Само истини каза и после каза да живее България какво срамно има в това? Това че нацията страда от компекс за малоценност и чуждопоклонничество е проблем, аз пък казвам, нека има повече такива да си обичат родината и да не цепят басма на "великите" чужденци, ние не сме второ качесво хора!!!
          eто едно доста смислено мнение в темата - всъщност това е най-смислената тема от всички видове електронни медии на тема Спорт, но това е друга тема - малко стана тафтология Да, така е, напълно си прав - нацията ни страда от една жестока болест и тя се нарича НИХИЛИЗЪМ Долен, скапан НИХИЛИЗЪМ. И не, тук не говоря за "националната каузЪ", за Левски или ЦСКА, говоря за хора, които безпрекословно и безусловно защитават името на България!!! Ами ако Кубрат беше решил да изкара 5 пъти повече пари, като се състезава за Германия, тогава какво щяхте да гледате? Ами ако Григор беше решил да стане хамериканец? Ами ако се бяха отказали от държавата си като Барбукоглу или Злодей Мастийски? Тогава какво? Ей, това дивашко чувство за саморазрушение, то ще ни убие и разсипе като нация...

Ходил съм навсякъде в Европа и честно казано, ако който и да е друг народ го разпуснат като нас в последните 25, а е държан в подчинение предишните 45, то нито един няма да е по-добре от нас сега. Нито един. Навсякъде има говеда, но нито едно от тези говеда не е мнозинство в Родината си, навсякъде говорят, забавляват се с шеги и анекдоти, но кажеш ли им нещо на въпреки за държавата им, директно ти теглят една, а тук Тук, ако ни кажат, че не струваме, то ние ще приведем още 300 "доказателства", че това е точно така. Псевдоинтелигенция, която си мисли, че като ходи в Билкова или уж не слуша чалга (ама след 3 ракии е по масите), а Кравослава, примерно и е нещо велико. Цървули, които си мислят, че като са прочели една книжка на Куелю и са разбрали замисълът на вселената. Дупедавци, които, за да бършат гъзове на Запад или Изток, са готови да лапат пишки до откат и да псуват Родината си

Ей, изнервих се рано сутрин, а много ще се разпознаете в тези драсканици и това всъшност ще е най-жалкото
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес Португалия и Аржентина играят приятелски мач на ОТ

Коментар

" На следващия Изпълком на БФС Борислав Михайлов ще покани Крисия, Хасан и Ибрахим да разкажат как се става втори в група с Италия, Малта и Хърватия."
              Греъме, това много смешно бе - как го измисли?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Стига патриотарство. И аз мога да се опитам да бия най-силния, ама като ме изнесат със строшен череп от залата след първия удар не значи, че после трябва да ме посрещат като шампион в София, щот съм се бил опитал.

Пулев трябва да си научи урока - първо се подготви, след това приказвай и претендирай. В събота го убиха от бой, но поне не го унижиха много. Кличко можеше да го претрепе още в първия рунд и да го направи за смях, но като супер професионалист си поигра с него, все пак това е огромен бизнес и спонсорите и публиката трябва да се уважават.

Пулев беше драматично слаб и всички, които сега го хвалят му правят мечешка услуга. Просто трябва много, много да работи още. Страшно далеч е от нивото на най-големите и което е по-лошо - оказа се, че няма спортна култура и уважение към противника. Да са те нокаутирали като талпа и да твърдиш, че съперникът ти не заслужава уважение, да си играл мръсно цял мач (удряше колкото може във всеки клинч) и после да разправяш, че срещу теб имало мафия, а ти си имал голямо сърце е смешно и жалко! Харесвах го , но след този мач съм меко казано разколебан...
                Пич когато ти стигнеш до там тогава ще можеш да опиташ, чак тогава обяснявай кое е смешно и жалко. За този спорт на всички ни е ясно какво става. Каза си истината човека! А за Кличко по-добър беше, но в този спорт психологоческите игри са част от него, тъй че мисли малко преди да пишеш... На този човек сърцето му е на правилното място за разлика от на много други българи!!! Той се казва Кубрат, а брат му Тервел дали не се досещаш, че са научени на родолюбие... Какво толкова ви дразни? Само истини каза и после каза да живее България какво срамно има в това? Това че нацията страда от компекс за малоценност и чуждопоклонничество е проблем, аз пък казвам, нека има повече такива да си обичат родината и да не цепят басма на "великите" чужденци, ние не сме второ качесво хора!!!
                Last edited by pepe1234; 18.11.2014, 09:20.

Коментар

" На следващия Изпълком на БФС Борислав Михайлов ще покани Крисия, Хасан и Ибрахим да разкажат как се става втори в група с Италия, Малта и Хърватия."
                  Make my day!

Коментар

• " На следващия Изпълком на БФС Борислав Михайлов ще покани Крисия, Хасан и Ибрахим да разкажат как се става втори в група с Италия, Малта и Хърватия."
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Стига патриотарство. И аз мога да се опитам да бия най-силния, ама като ме изнесат със строшен череп от залата след първия удар не значи, че после трябва да ме посрещат като шампион в София, щот съм се бил опитал.

Пулев трябва да си научи урока - първо се подготви, след това приказвай и претендирай. В събота го убиха от бой, но поне не го унижиха много. Кличко можеше да го претрепе още в първия рунд и да го направи за смях, но като супер професионалист си поигра с него, все пак това е огромен бизнес и спонсорите и публиката трябва да се уважават.

Пулев беше драматично слаб и всички, които сега го хвалят му правят мечешка услуга. Просто трябва много, много да работи още. Страшно далеч е от нивото на най-големите и което е по-лошо - оказа се, че няма спортна култура и уважение към противника. Да са те нокаутирали като талпа и да твърдиш, че съперникът ти не заслужава уважение, да си играл мръсно цял мач (удряше колкото може във всеки клинч) и после да разправяш, че срещу теб имало мафия, а ти си имал голямо сърце е смешно и жалко! Харесвах го , но след този мач съм меко казано разколебан...
                      +11111111111111111111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

2. Кубрат - принципно го харесвам страшно много като българин за всичките му изказвания, изказвания, зардаи които сега го осмиват онези нещастници псевдоинтелигенти от клетамайка и прочие бълвочи. Харесвам го най-малкото заради това, че винаги е казвал, че е българин, че носи нашето знаме, че се бори (до снощи), че не се отказа от Родината си. Харесвам го и ще продължа да го харесвам за това, което е направил, но в събота вечер се осра. И то се осра брутално. Директно си казвам, че нищо не разбирам от бокс, но толкова изразителна победа на украинската мърша не съм виждал в последните му 4-5 двубоя (може и да греша). Пребиха го като мръсно куче, но той трябваше да стане и да се бие, а не после да ми се обяснява като селския Мунчо. Не знам дали подходи супер несериозно, не знам дали беше нагласено, не знам дали е слаб - не мога да твърдя нищо по тази точка. твърдя само, че се изложи и понеже много обичате сравненията - изложи се като Левски на Мърльо срещу Барса - и там играхме открит футбол, убиха ни от бой, а после Мърльо рече, че още сме мИчтаели. Е, сега е същото. Боли ме и няма как да го прикрия, но Кубрат беше пребит и наистина само шоуто, което хохълът трябваше а направи за спонсорите, го спаси от нокаут още в първия рунд. А Кубрат беше длъжен да играе на максимума си (не искамд а вярвам, че това му е максимумът), най-малкото заради онези хиляди фенове, които скандираха името му без край и освиркаха мазния казак. Длъжен беше, осра се
                        Е, аз поне малко разбирам от бокс и не знам какво са очаквали хората, но Кубрат в никакъв случай не се изложи- той игра тази част от играта си, с която има изобщо някакъв шанс да победи Кличко. Като боксьор Кубрат е изключително лимитиран технически- по-зле е от 1/3 от победените от него боксьори, единствено, което има е много бърз за габаритите си ляв, добро кардио и много добра поносимост на удъри. Досега побеждавашенай-вече защото беше по-подготвен физически от съперниците си. Това обаче при Кличко няма как да мине и той реши да заложи на единственото, с което превъзхожда Кличко- здравата брада и го обърна на махленски бой. Съответно отнесе здрав пердах, но успя да вкара няколко удъра на Кличко, което нито Поветкин, нито Хей направиха, а те са боксьори от много по-висока класа от Кубрат. Така че може да бъде критикуван единствено за простотиите, които изприказва след мача, а не за самият мач.

Коментар

• Победен ли е честно Кубрат Пулев?! (ВИДЕО)

Коментар

• Вън на измислените звезди на Киро-гела от националния отбор

Вън на измислените футболистчета на тоя нещастник Киро Домуса от националния отбор.

Коментар

• Време е да почваме психоатаката към Артилеристите

The day Manchester United beat Arsenal 8-2 these two legends played in Centre Midfield.

Коментар

• Снощи започнахме подготовка за световното 2018!
                                Дано ФУФА да се светне от УЕФА, че колкото повече толкова повече и да вдигне бройката поне на 64 отбора...с 5-6 предварителни групи в сибирската шир...току виж сме се класирали

Коментар

Working...
                                X