Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХаки ти си пълен идиот!!!!!!!!!!
Ще получа удар от тебе"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС повърхностните ми познания по испански успях да чуя само "Joze Mourinho hijo de puta"... в превод "Всички обичат Моуриньо"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС повърхностните ми познания по испански успях да чуя само "Joze Mourinho hijo de puta"... в превод "Всички обичат Моуриньо"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеС повърхностните ми познания по испански успях да чуя само "Joze Mourinho hijo de puta"... в превод "Всички обичат Моуриньо"
Ще получа удар от тебеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую сега какво ли ще каже за пеенето на феновете.От 20 минути се чуват само тези на Атлетико.Чифутките мълчат.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДиего Симеоне излезе по-специален тази вечер... Не проумявам как така му се получават нещата, че хем отбора му атакува, хем е на път да се класира за финалаИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКефи ме поздрава от феновете на Атлетико към Жозето"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДиего Симеоне излезе по-специален тази вечер... Не проумявам как така му се получават нещата, че хем отбора му атакува, хем е на път да се класира за финалаLife won't wait for you.
Коментар
Коментар